Skoči na vsebino

Sprememba cene goriv

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Okoli 1€.

Pa ne moreš hvalit tega narcisa. 😉

Sejne vem, a bi sploh na tole odgovarjal, ker s pravljičnimi svetovi nimam izkušenj. Če hočeš tako ceno ali še nižjo ne bo druge kot, da se preseliš v Rusijo ali Belorusijo. Take majo tam cene v neoliberalizmu pa take kot so v Italiji.

Sicer pa sej imaš pri nas neregulirane cene na AC križu pa predlagam, da tankaš tam, ker neregulirane cene tam so res ful nižje tam okol 1€ - ker itak nikoli ne preverjaš dejstev mi verjemi na besedo in veselo tankanje.:bravo:

• Všeč 2
  • Haha 2

33112_1.png

Napisano (urejeno)

Sem se prav počutil vredu, ko sem zjutraj ob 6:05 peljal s kolesom mimo petrola.

#šparatnetankat

Popravljeno od TiEn
  • Všeč 1
  • Haha 3

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano
pred 3 urami je TiEn napisal:

Sem se prav počutil vredu, ko sem zjutraj ob 6:05 peljal s kolesom mimo petrola.

#šparatntnk

Kr navadi se, da bo bicikel ratal glavno prevozno sredstvo.

Spomnimo se Kitajske pred 20 leti, ko so se trume vozile z bicikli in le peščica z avti pa se jim je folk na zahodu smejal kaki reveži so, da nimajo za avto.

No zdaj je pa Kitajska motorizirana, zahod pa rine na bicikle. Razlika je le to, da nam ne razlagajo, da mormo it na bicikle, ker si avtov kmalu ne bomo mogli privoščit oziroma ratujemo reveži, ampak nam razlagajo, da nismo revni, temveč smo ekološko osveščeni. In ovce vse v en glas BEEEEE

• Všeč 2
  • Haha 2
  • Začuden 1
  • Zmeden 2
  • Žalosten 1

33112_1.png

Napisano

Zdaj sem pa v dvomih kaj narediti:

- če grem danes tankat, me bodo označili za Janševega vernika

- če danes ne grem tankat, se bojim, da se jutri več ne pripeljem nazaj do črpalke, ker je avto že krepko na rezervi...

• Haha 2
  • Začuden 1
  • Zmeden 1

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Pa ne da te je sram, da si Janšev vernik? Sej če te je sram, zakaj si pol njegov vernik? :nevem:

Če pa nisi njegov vernik, pol ti pa itak dol maha kaj bo kdo rekel. :whatever:

• Haha 3
  • Začuden 1

33112_1.png

Napisano
pred 20 minutami je Boss napisal:

Pa ne da te je sram, da si Janšev vernik? Sej če te je sram, zakaj si pol njegov vernik? :nevem:

Če pa nisi njegov vernik, pol ti pa itak dol maha kaj bo kdo rekel. :whatever:

To je bil pa nizek udarec,pazi se lopate.....🙈

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Nafta naj bi se v torek pocenila za 11€centov na liter, če ne bo spremembe trošarin, da vidimo če bo res temu tako. :)

• Všeč 2
  • Haha 1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 30 minutami je FuManchu napisal:

Bo naš čupavi vodja posegel vmes, nič bat.

Zakaj si vedno tako negativen in že vnaprej vzameš slabšo varianto? :(

Ne gre se na zalogo sekirati, bomo videli.

P.S. Holob meni ni preveč simpatičen in ga niti zdajle ne bi volil, če bi bile volitve.

Napisano
pred 2 urama je Z M A J napisal:

Nafta naj bi se v torek pocenila za 11€centov na liter, če ne bo spremembe trošarin, da vidimo če bo res temu tako. :)

Benzin pa podražal. Holob mora napolniti blagajno, da lahko zadovolji vse, ki bi radi več. 😉

• Všeč 2
  • Zmeden 1

Napisano
pred 33 minutami je Alex napisal:

Benzin pa podražal. Holob mora napolniti blagajno, da lahko zadovolji vse, ki bi radi več. 😉

Žal je res tako.

pred 48 minutami je Z M A J napisal:

P.S. Holob meni ni preveč simpatičen in ga niti zdajle ne bi volil, če bi bile volitve.

Ker vem kako (in vedo tudi drugi) je bilo pod drugimi levimi vladami. Kdor si pa oči zakriva pa je sam kriv🤣

• Všeč 2
  • Haha 2

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 1 uro je Z M A J napisal:

Desničarji so itak zmer najbolj depresivna sorta v državi.

Napisano

Ja pomoje zato k gledajo levičerje kake delajo🤣

Da se vrnemo na ceno goriv...11centov bo kar lepa če gre res dol, pa tudi če bo šlo gor tankat je treba. Mene mal zebe zdej na piciklu, ker je burja 🤣

• Všeč 3
  • Haha 2
  • Začuden 1

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano

Konec je veselja. Od sedaj bo šla cena goriv samo še navzgor. Razen tega "znižanja" za par centov pri dizlu. 😊

• Začuden 2
  • Zmeden 1

Napisano

Pojdite malo ven na svež zrak, da preženete negativne misli in depresivna predvidevanja! :)

• Všeč 2
  • Ljubim 1

Napisano
Pred eno uro je Z M A J napisal:

Pojdite malo ven na svež zrak, da preženete negativne misli in depresivna predvidevanja! :)

To lahko samo reče tisti ki mu je z rožicami postlano in živi na račun nas davkoplačevalcev.

Boste videli kakšna gneča bo ponovno na črpalkami in pred njimi. 

To si pa prepevaš kot vemo : 

Napisano
pred 4 urami je TiEn napisal:

Ja pomoje zato k gledajo levičerje kake delajo🤣

Še ena "pozitivna" lastnost je, da nikol najprej pred svojih pragom ne pometejo 🙃

• Všeč 1
  • Haha 1
  • Hvala 1

Napisano
pred 4 urami je Alex napisal:

Konec je veselja. Od sedaj bo šla cena goriv samo še navzgor. Razen tega "znižanja" za par centov pri dizlu. 😊

In pol se ti sekiraš, ker maš po tvojih besedah največjega šparovčka na 4 kolesih. Al pač jamraš na zalogo, ker je to popularno in že danes veš kaj bo čez pol leta. Če mogoče @FuManchu še razumem, ker tist njegov bencinski požiralec goriva pač povzroči nelagodje že pri manjših dvigih cene. Seveda pa ker po drugi strani pa je nejevolja še toliko večja, ker dizel le prihaja na normalno ceno in ne na tako, ki so jo špekulanti sprovocirali.

Žal pa ker pač ni razumevanja dogajanja na svetovni sceni je pač Taubi najbolj primeren za udrihanje in sproščanje frustracij. Pa četudi imamo skoraj najnižjo ceno goriv v EU za kar je zaslužno zgolj ali samo ponovna uvedba REGULACIJE goriv - se pravi le nasprotje od tistega kar se je pleško zamislil in če bi njegova obveljala bi danes bilo gorivo vsepovsod od 25 do 30 centov dražje tako kot je cena na nereguliranih pumpah na AC-ju.

33112_1.png

Napisano

Eh nekaterim nikoli ni prav:

- če se poceni, se je pocenilo za drobiž in bi se moralo za več

- če se podraži, je kriv ta in uni in tretji, ...

Skratka; kdor je v sebi navznoter nezadovoljen, ta drugega kot nezadovoljstvo, enostavno ni zmožen oddajati v okolje. :(

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.