Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 24 minutami je Bini napisal:

Jaz grem pa kar Orbanu na MOL.... 😁😉

Eni ne gredo na Mol prav zaradi tega, kar si napisal. 😉

Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Eni ne gredo na Mol prav zaradi tega, kar si napisal. 😉

Sami so si krivi..... :nevem:

Napisano

Malo še glejte kje je bencin E5 in kje E10, pa sami presodite kateri je primernejši za vaše vozilo. V Nemčiji sem videl prejšnji teden, je E10 za 5 centov na liter cenejši kakor E5, pri nas pa NI.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 12 minutami je Z M A J napisal:

Malo še glejte kje je bencin E5 in kje E10, pa sami presodite kateri je primernejši za vaše vozilo. V Nemčiji sem videl prejšnji teden, je E10 za 5 centov na liter cenejši kakor E5, pri nas pa NI.

Ma ne, ravno obratno, E5 je dražji od E10

Rečeno je bilo, da je za X motor boljši E10... 🤔

Celo na disel lahko gre.... 😁🫣😉

Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

Probaj pa poročaj kako je šlo... nas zlo zanima.

• Všeč 2
  • Haha 1

33112_1.png

Napisano
pred 1 uro je Bini napisal:

Ma ne, ravno obratno, E5 je dražji od E10

Rečeno je bilo, da je za X motor boljši E10... 🤔

Jaz ti povem kaj sem videl in TOČIL ter kasneje plačal, bila je natančno prejšnja sreda, v Erdingu na Bavarskem. 

Sicer pa ti pišeš, da je E5 dražji od E10, jaz pa da je bil E10 cenejši od E5. Kje si izgubil rdečo nit napisanega? :)))

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Zdele točil pri hrčkih nafto za 1,35€. 

Se vidijo, da jim ne vlada ptičja golazen.

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 34 minutami je FuManchu napisal:

Zdele točil pri hrčkih nafto za 1,35€. 

Se vidijo, da jim ne vlada ptičja golazen.

Še preseli se dol, pa lepo se mej :) 

Podpis.png

Napisano
pred 17 minutami je g.Wankel napisal:

Še preseli se dol, pa lepo se mej :) 

Pravi ptičje volilno telo🤣

N7rRRL1.jpg

Napisano (urejeno)
pred 14 minutami je FuManchu napisal:

Pravi ptičje volilno telo🤣

Ne rabimo ustašev tu :) Boš pr njih bolj dobrodošel ;) 

Drugače pa, če ti tako razliko dela 1,465 EUR/liter vs 1,350 EUR/liter...svaka ti čast, da preživiš čez mesec.

Popravljeno od g.Wankel

Podpis.png

Napisano
pred 1 uro je Z M A J napisal:

Jaz ti povem kaj sem videl in TOČIL ter kasneje plačal, bila je natančno prejšnja sreda, v Erdingu na Bavarskem. 

Sicer pa ti pišeš, da je E5 dražji od E10, jaz pa da je bil E10 cenejši od E5. Kje si izgubil rdečo nit napisanega? :)))

E10 je cenejsi ker pomeni da ma več koruze not (10% etanola), kot E5 ki ga ima samo 5%. Ostalo je pa res benz.

Po domače špricer.

Ko pa narocis Erdinger za 5€ ti je pa vseeno

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
pred 2 urama je Z M A J napisal:

On verjetno meša oktane.

Ker toči na Molu E10 100 ali pa E10 95

• Všeč 1
  • Hvala 1
Napisano
pred 2 urama je Z M A J napisal:

Koliko smeškov še naj dodam? 

@Z M A J hecal sem se..... :bravo:

Napisano
pred 1 uro je jures napisal:

E10 je cenejsi ker pomeni da ma več koruze not (10% etanola), kot E5 ki ga ima samo 5%. Ostalo je pa res benz.

Po domače špricer.

Ko pa narocis Erdinger za 5€ ti je pa vseeno

In kaj je boljše? Špricer z več vode ali manj? E10, ki je razredčen ali E5, ki je bolj čistokrvnen? 

Napisano
pred 1 minuto je Alex napisal:

In kaj je boljše? Špricer z več vode ali manj? E10, ki je razredčen ali E5, ki je bolj čistokrvnen? 

Odvisno a si žejen, al bi se ga rad napil😇

Benz je bil vedno benz tako da Eurosuper100 brez E konzervansov je vedno najbolje.

Vsak proizvajalec ma neke navodila kaj je min standard, a na koncu majo vsi enake svecke (ala ngk, denso), bate, mesalne lopute itd...

Skratka marketing. Saj ce gres samo na peteol bos vsako zimo naredil 50km vec, ker bojo mel spet qmax+++++++ ultra ne vem neki. Desetletja pa ze isto stvar tankamo. Jaz osebno mislim da tudi med 100 in 95 dejansko ni vec razlike. 

E5,10 sta bila vpeljana zgolj on samo da bi se kao znizal Co2. Torej marketing in vedno tu potegne najkrajso masina ....no pa tudi zato da se je promoviralo nova goriva, se pravi spet marketing....

E5 ni nic drugega kot 95 v drugi preobleki....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano (urejeno)

Pol mas pa se da je E10= RON95=91 oktan in E5= RON 97,98,99....

Pol se pa znajdi med razliko dejansko 1 oktana

Pol mas pa se da je E10= RON95 in E5= RON 97,98,99....

Pol se pa znajdi med razliko dejansko 1 oktana.

Ko gres v kak Maroko, v odrocen Atlas, kjer dobis benz samo v flašah v vaseh, tam ne sprašuješ nič, samo najlonko moraš imeti s sabo da točiš preko nje, ker v flaši je marsikaj...:) motor nic ne jamra, niti ne kihne na 3000m....tko da marketing bullshit 

Popravljeno od jures

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Evo, jaz sem kak mesec nazaj menjal sklopko na svoji 6ki. Zdržala je skoraj 320 000km.
    • Prispevek radi lupijo, prenašajo pa ne nič. Jaz če bi imel opcijo bi že zdavnaj skenslal RTV.
    • Pol mas pa se da je E10= RON95=91 oktan in E5= RON 97,98,99....   Pol se pa znajdi med razliko dejansko 1 oktana Pol mas pa se da je E10= RON95 in E5= RON 97,98,99....   Pol se pa znajdi med razliko dejansko 1 oktana.   Ko gres v kak Maroko, v odrocen Atlas, kjer dobis benz samo v flašah v vaseh, tam ne sprašuješ nič, samo najlonko moraš imeti s sabo da točiš preko nje, ker v flaši je marsikaj...:) motor nic ne jamra, niti ne kihne na 3000m....tko da marketing bullshit 
    • V bistvu sploh ne gledam več košarke, ker nimam kje. Zadnjič sem kar pozabil, da so igrali prijateljske tekme. Na RTV zloveniji raje ponavljajo "še pomnite tovariši", kot pa, da bi prenašali košarkaške in nogometne tekme reprezentance. Tako bo počasi vpadlo zanimanje za oboje. 
    • Odvisno a si žejen, al bi se ga rad napil😇   Benz je bil vedno benz tako da Eurosuper100 brez E konzervansov je vedno najbolje. Vsak proizvajalec ma neke navodila kaj je min standard, a na koncu majo vsi enake svecke (ala ngk, denso), bate, mesalne lopute itd...   Skratka marketing. Saj ce gres samo na peteol bos vsako zimo naredil 50km vec, ker bojo mel spet qmax+++++++ ultra ne vem neki. Desetletja pa ze isto stvar tankamo. Jaz osebno mislim da tudi med 100 in 95 dejansko ni vec razlike.  E5,10 sta bila vpeljana zgolj on samo da bi se kao znizal Co2. Torej marketing in vedno tu potegne najkrajso masina ....no pa tudi zato da se je promoviralo nova goriva, se pravi spet marketing....   E5 ni nic drugega kot 95 v drugi preobleki....
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.