g.Wankel Napisano 6. oktober Prijavi Napisano 6. oktober Sam na take bonbončke sam vi padate 1 Citiraj
Agerg Napisano 6. oktober Prijavi Napisano 6. oktober (urejeno) Eh, vse skupaj brezveze. Pogledam zneske na računih za leto nazaj in je vse tam okrog 70€. Tole prepucavanje s centi gor pa dol je vse skupaj samo delo za državne računovodje. Popravljeno 6. oktober od Agerg 2 Citiraj
Boss Napisano 20. oktober Prijavi Napisano 20. oktober neeeee... a spet. A to bo šlo tko do volitev al kaj? Mislim, ta Golob pa njegovi pocen predvolilni triki. 😜 Citiraj
Alex Napisano 20. oktober Prijavi Napisano 20. oktober pred 19 minutami je Boss napisal: neeeee... a spet. A to bo šlo tko do volitev al kaj? Mislim, ta Golob pa njegovi pocen predvolilni triki. 😜 Saj je tudi nafta šla konkretno dol. Če ne bi bilo teh par centov pocenitev, bi bilo koga za zapreti. Tako da ja, poceni predvolilni bonbončki, ki jih je že kar nekaj. A vsi brez nekega učinka. Citiraj
FuManchu Napisano 20. oktober Prijavi Napisano 20. oktober pred 42 minutami je Tilen5 napisal: Dol s Holobom! In to hitro kar se le da Citiraj
jures Napisano 20. oktober Avtor Prijavi Napisano 20. oktober Amaterji 😀. Bologna včeraj 0,66€/L Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mraušk Mčk Napisano 20. oktober Prijavi Napisano 20. oktober pred 1 uro je Alex napisal: Saj je tudi nafta šla konkretno dol. To da šla nafta na svetovnih trgih dol, je samo predvolilen bonbonček. Ne nasedat! 1 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Alex Napisano 20. oktober Prijavi Napisano 20. oktober pred 4 minutami je Mraušk Mčk napisal: To da šla nafta na svetovnih trgih dol, je samo predvolilen bonbonček. Ne nasedat! To je dejstvo. Saj sem napisal, da bodo znižali za par centov. Tako, da bodo ovčke zadovoljne. 😉 Citiraj
Boss Napisano 20. oktober Prijavi Napisano 20. oktober pred 2 urama je Mraušk Mčk napisal: To da šla nafta na svetovnih trgih dol, je samo predvolilen bonbonček. Ne nasedat! Ja je šla po zaslugi Goloba, ker rabi predvolilne bombončke. Ti ne veš kaka je moč čupavega. 🤣 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 20. oktober Prijavi Napisano 20. oktober pred 53 minutami je Boss napisal: Ja je šla po zaslugi Goloba, ker rabi predvolilne bombončke. Ti ne veš kaka je moč čupavega. 🤣 Nee ni tolko močan. Brez stricev iz ozadja mu nebi ratal zbit svetovnih cen nafte. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 20. oktober Prijavi Napisano 20. oktober pred 3 urami je Alex napisal: To je dejstvo. Saj sem napisal, da bodo znižali za par centov. Tako, da bodo ovčke zadovoljne. 😉 Ovčke smo zadovoljne ... a se da goriva prodajat po različnih cenah? Za nas zadovoljne ovčke po nižji, za nezadovoljne desne volkove pa po precej višji? Mislim zato, da se majo vsaj za kaj upravičeno pizdit. Citiraj
Alex Napisano 20. oktober Prijavi Napisano 20. oktober pred 4 minutami je Boss napisal: Ovčke smo zadovoljne ... a se da goriva prodajat po različnih cenah? Za nas zadovoljne ovčke po nižji, za nezadovoljne desne volkove pa po precej višji? Mislim zato, da se majo vsaj za kaj upravičeno pizdit. Velja. Ampak edino, če vas bodo lahko ošišali. 😉 Citiraj
etcho Napisano 20. oktober Prijavi Napisano 20. oktober Za navadne avte nižjo ceno, za premium pa višjo. Tako bo pošteno. 🤪😄 Citiraj
Alex Napisano 20. oktober Prijavi Napisano 20. oktober pred 2 minutama je etcho napisal: Za navadne avte nižjo ceno, za premium pa višjo. Tako bo pošteno. 🤪😄 Kam spadamo mi? Nekaterim pravijo, da je cx30 premium, drugi, ki je nimajo, pa ne. 🤔 2 Citiraj
Slivka Napisano 21. oktober Prijavi Napisano 21. oktober pred 15 urami je Mraušk Mčk napisal: Nee ni tolko močan. Brez stricev iz ozadja mu nebi ratal zbit svetovnih cen nafte. Če je Janša v času kovida zaprl 3/4 sveta pa ne bi Golob mogel zbiti svetovne cene nafte? Ah, daj, zresni se! 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano 21. oktober Prijavi Napisano 21. oktober pred 1 uro je Tilen5 napisal: Ne boš dolgo.... Citiraj
Tilen5 Napisano 21. oktober Prijavi Napisano 21. oktober pred 12 minutami je Bini napisal: Ne boš dolgo.... 7 1 Citiraj
Bini Napisano 21. oktober Prijavi Napisano 21. oktober pred 1 minuto je Tilen5 napisal: Ne vem, če me ima.... 🥴 4 Citiraj
Z M A J Napisano 21. oktober Prijavi Napisano 21. oktober Obisk bencinskega servisa stane nekoliko manj | 24ur.com WWW.24UR.COM Cene reguliranih naftnih derivatov so se opolnoči znižale. Liter 95-oktanskega bencina je po novem z... 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Zadnje čase se moja 6-ka tanka v hrvaški Istri. 😁 Ne tankam jaz, ampak sin, ki hodi tja službeno. Cena dizla je 1,33€. Na tank prišpara pribl. 5-6€. Ni Shell, ampak ok. 😊 1 1 Citiraj
Bini Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 12 minutami je Alex napisal: Zadnje čase se moja 6-ka tanka v hrvaški Istri. 😁 Ne tankam jaz, ampak sin, ki hodi tja službeno. Cena dizla je 1,33€. Na tank prišpara pribl. 5-6€. Ni Shell, ampak ok. 😊 Ni razlike, saj veš.. 😉 Citiraj
Shrek Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Pred eno uro je Alex napisal: Zadnje čase se moja 6-ka tanka v hrvaški Istri. 😁 Ne tankam jaz, ampak sin, ki hodi tja službeno. Cena dizla je 1,33€. Na tank prišpara pribl. 5-6€. Ni Shell, ampak ok. 😊 A zdaj so pa hrčki ok? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.