Skoči na vsebino

Sprememba cene goriv

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Jaz bom pa natankal, pa zavil nazaj na vhod črpalke in natankal spet 🤠

Ampak Shell ma itak na 100 litrov omejeno baje.

Napisano

Narod bo kmal spet v tetrapake točil ali pa v vrečke🤣

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 15 minutami je g.Wankel napisal:

Jaz bom pa natankal, pa zavil nazaj na vhod črpalke in natankal spet 🤠

Ampak Shell ma itak na 100 litrov omejeno baje.

Včeraj v Tepanju so imeli 200 litrov 2x na dan. Kako je danes ne vem, me bo zanimalo spet čez 3 tedne :D

Napisano

Goriva je dovolj, samo ga skrivajo. Ko bo država spet ponudila ,da sprostijo rezerve, se bo čudežno spet našlo. 😉

Napisano (urejeno)

30 litrov za rajo, wtf, kaj se dogaja ? Glavni pa "pobegnil" v Bruselj, a s 30timi litri :angry:

Popravljeno od goB
  • Všeč 2
  • Zmeden 1
  • Žalosten 1
Napisano
pred 3 minutami je goB napisal:

30 litrov, wtf, kaj se dogaja ? Glavni pa "pobegnil" v Bruselj :angry:

"Glavni"

Poglavar je Zoki, nje

• Všeč 1
  • Haha 1

N7rRRL1.jpg

Napisano (urejeno)

Ljudje se sprašujejo,ali bo sploh prišel nazaj. Da ni pobegnil?🤔

Popravljeno od Alex

Napisano
pred 24 minutami je Alex napisal:

Ljudje se sprašujejo,ali bo sploh prišel nazaj. Da ni pobegnil?🤔

In ne vračaj se.

Iz tvojih ust v božja ušesa. 

N7rRRL1.jpg

Napisano

Janša reši nas!

Neuradno se Kacin že pripravlja, da bo dnevno obveščal kdaj in kako se lahko tanka.

Napisano

Na obali lahko nemoteno tankamo. Obala je rdeča , zato gorivo ni problem.😉

Napisano

Hja, tam ga ni, kjer so egoistične riti prihajale na pumpo s cisternami in kanistri pa bohvedi še s čem. En kmet se je celo hvalil, da je šel na tri različne pumpe in na vsaki natočil po 3000 litrov v cisterno. Hja, a je potem čudno, da takih anomalij ne morejo nadomestit čez noč... šoferjev cistern tudi ni dovolj za take neuravnovešene nakupe... no ja pa seveda Holob je kriv.

33112_1.png

Napisano
pred 7 urami je Boss napisal:

Hja, tam ga ni, kjer so egoistične riti prihajale na pumpo s cisternami in kanistri pa bohvedi še s čem. En kmet se je celo hvalil, da je šel na tri različne pumpe in na vsaki natočil po 3000 litrov v cisterno. Hja, a je potem čudno, da takih anomalij ne morejo nadomestit čez noč... šoferjev cistern tudi ni dovolj za take neuravnovešene nakupe... no ja pa seveda Holob je kriv.

Šoferjev je dovolj. Kolega, ki je bil zadolžen za nabavo kurilnega olja v hotelskem kompleksu Bernardin je povedal, da so jim vozili kurilno olje iz Petrola le vsak torek. Če je kaj prišlo vmes, niso hoteli biti slišati, da bi jim ga pripeljali vmes. Baje, da je sedaj enako.

Petrol vozi gorivo po urniku in sproti še malo izsiljujejo državo. Ko bo država zopet omenila rezerve , se bo zopet gorivo čudežno našlo. Kaki pacienti.

Pa ni samo Petrol. Sedaj so se jim  pridružiti se orbanovi naftarji.

• Všeč 5
  • Ljubim 1

Napisano

In ti iz prve roke, da je šoferjev dovolj... 

In ja, politika ne dostavlja goriva...tvoja politika. 

Napisano
pred 10 urami je Boss napisal:

... En kmet se je celo hvalil, da je šel na tri različne pumpe in na vsaki natočil po 3000 litrov v cisterno. ...

3 x 3000 litrov, kaj orje pol Slovenije ...?zmeden?

Napisano
pred 4 urami je Alex napisal:

Šoferjev je dovolj. Kolega, ki je bil zadolžen za nabavo kurilnega olja v hotelskem kompleksu Bernardin je povedal, da so jim vozili kurilno olje iz Petrola le vsak torek. Če je kaj prišlo vmes, niso hoteli biti slišati, da bi jim ga pripeljali vmes. Baje, da je sedaj enako.

Petrol vozi gorivo po urniku in sproti še malo izsiljujejo državo. Ko bo država zopet omenila rezerve , se bo zopet gorivo čudežno našlo. Kaki pacienti.

Pa ni samo Petrol. Sedaj so se jim  pridružiti se orbanovi naftarji.

Pa sej predvidevam, da je bila stvar urejena po naročilnici ali celo pogodbi. Zdej pa, kdo se ni držal naročila? Naročnik ali izvajalec?

Napisano (urejeno)

To je taka laž medijska. Za traktorje se toči kurilno olje/agro diesel.

Nima biokomponente. Pa ima manj žvepla kot navadno KO.

Popravljeno od godlike
Napisano

Sem ravno hotel napisati, da traktorji itak tankajo ELKO in da pomanjkanje nafte ni posledica povečanega obsega del na kmetijah spomladi.

Je pa res, da 'tazaresen' kmet s spodobno obdelovalno površino porabi preko 200 litrov na dan...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• To, da ima alarm, sem ugotovil, ko sem enkrat peljal mamo v trgovino, razložimo stvari iz vozička, ji odprem avto, da se vsede in odpeljem voziček nazaj. Tam srečam znanca in si izmenjamo par besed, med tem časom se je avto zaklenil. Mami je postalo vroče in je odprla vrata. Alarm začne tulit (podzemni parking), jaz pa se veselo pogovarjam in si mislim, pa kdo je ta cepec, ki mu trokira alarm. Določene stvari se naučiš zgrda. 😁
    • Res je. Do sedaj nihče od nas, ki imamo CX 30 že par let, ni vedel za alarm.  Bodo na servisu rešili , vsaj upam. Če ne bodo našli napake , bodo prerezali kako žico in ne bo več tulil sredi noči. Vedno se najde tešitev. 😉😄
    • Dobil sem streho od počitniške prikolice!     Danes pošljem otroke, da preverijo žice električnega pastirja, preden živali spustimo na pašo. Ponavadi burja polomi kakšne veje pa če padejo čez žice, naredi kratek stik in električni pastir ne dela. No, in pridejo otroci nazaj in povedo, da čez ograjo leži streha. Grem pogledat in res - streha od take počitniške prikolice:     Zdaj moram samo še ugotoviti, od kod ko je prineslo. Ker severno od mene v razdalji kakšne dva kilometra nihče nima take prikolice...
    • Sem ravno hotel napisati, da traktorji itak tankajo ELKO in da pomanjkanje nafte ni posledica povečanega obsega del na kmetijah spomladi.   Je pa res, da 'tazaresen' kmet s spodobno obdelovalno površino porabi preko 200 litrov na dan...
    • No, če druga ne me pa veseli, da ste ob meni spoznal se nekaj novega o avtu 😆🤣👊 zdaj pa držite pesti zame, da se zadeva z menjavo ključavnice reši in, da če se še komu pojavi ista težava, ve kaj precekirat jaz grem pa še loto v plačat, ker sem očitno take sreče 🤣🤣🤣
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.