Skoči na vsebino

Sprememba cene goriv

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 13 urami je Boss napisal:

Sej sem ti rekel, Jajo je moj nov prjatu... vse bo zrihtal, ampak vseeno počakimo na jutri pa na Dončija, a bo zrihtal spet kak napad na Iran. 

Sem vedel, da moram volit za gologlavega.

Oranžni svizec ne more iz dreka ki ga je sam nasral. Tile je...i kamel znajo očitno je... at tudi svizce. Pa princip je isti, sve su ostalo nianse (prosto po Đorđetu Balaševiću)

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano (urejeno)
dne 9. 2. 2026 ob 12:21 je etcho napisal:

Mandat si zasluži tale:

image.png

Ampak samo pod pogojem, da bo dirkališče udejanil. 😁

Mogoče pa se bo kaj premaknilo.

WWW.REGIONALOBALA.SI

Minister za gospodarstvo, delo in šport Anže Logar je prejšnji teden napovedal, da...

Samo, kaj, ko nas Hrvaška spet prehiteva po desni.

SIOL.NET

Hrvaški projekt Croatia Ring je dobil pomembno okoljevarstveno odobritev. Pri Slunju načrtujejo gradnjo 4,2 kilometra dolgega...

Popravljeno od etcho
Napisano (urejeno)

Tisto, ko nas strašijo, kako je na zahodu draga nafta, potem greš pa s strahom tankat in gledaš v cenik ko Slovenc u nova vrata...

IMG_20260814_185151.jpg

Popravljeno od Slivka

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Ena od včeraj, pa sploh ne najdražja ... Gre komot čez 2,4€/liter dizla v Nemčiji. In to ne na avtocestah, temveč po mestih.

HPsRSuMWIAAvNcE?format=jpg

• Začuden 1
  • Zmeden 1
Napisano
WWW.24UR.COM

Obeta se konkretna podražitev goriv. V torek pričakujte podražitev litra bencina za 6,3 centa na 1,582 evra in dizla za 10,4 centa na 1,857 evra.

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 2 urama je Jest napisal:
WWW.24UR.COM

Obeta se konkretna podražitev goriv. V torek pričakujte podražitev litra bencina za 6,3 centa na 1,582 evra in dizla za 10,4 centa na 1,857 evra.

Spet ga bojo dizlaši nasrkal.... :wub:

Napisano
pred 41 minutami je Boss napisal:

Zakaj si privoščljiv?

Nisem, samo povem! Tudi jaz olje kurim doma, žal.... :nevem:

Napisano

Cene goriva se gibljejo podobno kot temperatura, malo gore, malo dole, ampak v povprečju se dviga. Se moramo prilagodit.

Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Zakaj si privoščljiv?

Danes pa ni tvoj dan??? Vse je v redu, dobre objave imaš, dober nov avto, radi te imamo, itd. 🙂

Napisano
pred 1 minuto je Janez007 napisal:

Danes pa ni tvoj dan??? Vse je v redu, dobre objave imaš, dober nov avto, radi te imamo, itd. 🙂

... dobro lopato imam pripravljeno...

(za primer, če se kaj spremeni)

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

Nisem, samo povem! Tudi jaz olje kurim doma, žal.... :nevem:

Ne vem, si dal smejkota s srčki, kot da ti je všeč, da gre dizel gor več kot gre recimo benz. Zgledalo je kod da pač privoščiš, dizelašom, da bodo nasrkali bolj zaradi višjega dviga cen :nevem: 

34910_1.png

Napisano

Zanimivo, kako potekajo pogovori tle na forumu. Več korajže je nekaj napisat, kot če bi se v živo pogovarjali. Pa nekako imam občutek, da se marsikaj napiše "več, kot je potrebno", samo, da se "sliši". Včasih se je treba ošvrknit po prstih, da ne začnejo takoj tipkat, bi bilo boljše. 

Napisano (urejeno)
pred 30 minutami je etcho napisal:

Zanimivo, kako potekajo pogovori tle na forumu. Več korajže je nekaj napisat, kot če bi se v živo pogovarjali. Pa nekako imam občutek, da se marsikaj napiše "več, kot je potrebno", samo, da se "sliši". Včasih se je treba ošvrknit po prstih, da ne začnejo takoj tipkat, bi bilo boljše. 

Se strinjam in se vidim v tem ogledalu. Dolgčas, naveličanost vročine, slabih novic, bencin gre gor, ... 

Popravljeno od Janez007

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.