Na Mazdah ne preveč. Sem imel 2x na fotrovi Mazdi neoriginalne litke pa je obakrat treslo brez centrirnih. Verjetno tudi zato, ker so ravni robovi pri luknjah od vijakov in ne konusni. S centrirnimi je bilo pa super in vožnja res prijetna. Tko, da ja niso vedno diski in uteži krive, da kolesa tresejo.
Sem bil mal sarkastičen, ko sem pisal tale stavek a kot kaže sem dejansko zadel bistvo.
Spet izsiljujejo ampak tokrat imajo dolžnika in gologlavi bo verjetno spet moral stisniti in jim nekaj omogočit. Ja se zna zgodit, da bodo res deregulirali pol je pa prosto po Prešernu, vse dovoljeno.
Tako je. Večinq after market feln ima dosti večji CB, da paše na vse.
Potem pa so tu centrirni obročki, da lažje vijačiš.
Da se tudi brez. Seveda sem jih imel na 2005 Getzu.
“Bogi” Petrol… izgleda niso dobili dovolj bombončkov …
Petrol ob rasti prihodkov znižal dobiček na 57,3 milijona evrov | 24ur.com
WWW.24UR.COM
Skupina Petrol je v polletju prihodke povečala za 12 odstotkov na 3,3 milijarde evrov. Čisti dobiček se je znižal za 24 odstotkov na 57,3 milijona evrov, kar v družbi pripisujejo neustreznemu regulatornemu...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.