Evo-tako se orodje kupuje😄...moja je.
Kotni brusilnik Makita (fleksarca , fleks) 125mm 40EUR
WWW.BOLHA.COM
Kotni brusilnik Makita (fleksarca , fleks) 125mm 40EUR Kotni brusilnik Makita (fleksarca , fleks) 125mm, 1020W,
Za 40€ raketa😃-deluje,in je tudi kozmetično v odličnem stanju...še gumasti kabel je OK in še original.
Še "stara šola" z stikalom na "kačung,kačung",lepo teče,in ne izgleda "zlorabljena". Le ščitnik manjka,a tega itak imam enega viška,ko sem eno Makito "ubil".
Bom stroj popolnoma restavriral...ležaji,čiščenje,nove ščetke,nova mast,še ščitnik glave bom zrihtal,da bo kot nov...,in edino modifikacijo,ki jo želim narediti je vgradnja mehkega zagona (imam že na zalogi),ker rukne k hudič...ima "le" dobrih 1000W in velik navor💪.
V mojih očeh prava "lepotica"🧐,ki je povrhu še zelo priročna...je pa tudi težka😲.
VID_20250916_112655.mp4
Ne to z modelom, debata naprej o izvedbi napada. Moje mnenje, kot sem napisal - svoboda govora ima svoje meje, tudi Hitlerja bi bilo dobro tam okrog leta 39, 40 pihniti, pa je tudi začel za govornim odrom. Stojim za to izjavo. Trumpu se pa tudi naj malo hlače zatresejo, verjetno je že marsikateri metek v saržerju in čaka na pravi trenutek. Kar sejejo z besedami, to naj tudi žanjejo.
Kako določiti mejo svobode govora? To dragi moji, je pravo vprašanje.
Nesreča pri delu: 59-letnik umrl v eksploziji med menjavo olja na vozilu
WWW.RTVSLO.SI
V ponedeljek dopoldne se je v enem izmed podjetij na območju ljubljanskih Most zgodila nesreča pri delu, v kateri je umrl 59-letni moški. Po prvih podatkih policije je umrl zaradi tlačne eksplozije...
Hudiča no..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.