Shrek Napisano 21. maj Prijavi Napisano 21. maj pred 1 uro je jstdoma napisal: Sicer nisem bral zadnijh objav, ampak mi gre na smeh ko se pregovarjate za decilitre porabe 😁😁 7,5 za 4 cilindre je ok poraba.. Citiraj
Slivka Napisano 21. maj Prijavi Napisano 21. maj pred 2 urama je jstdoma napisal: Sicer nisem bral zadnijh objav, ampak mi gre na smeh ko se pregovarjate za decilitre porabe 😁😁 To je v stilu BTjca: poraba Mazde BT-50 je 3,987 litrov na 100 km. Po cilindru, pa štirje so... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
jstdoma Napisano 21. maj Prijavi Napisano 21. maj pred 1 uro je godlike napisal: Kaj to si resetiral in 100m gasa pohodil? Ne, tisto zgleda drugače 😁🤣😂 MOV_4272.mp4 3 2 Citiraj
sportman333 Napisano 21. maj Prijavi Napisano 21. maj to je pravi test , pospešek od 60 do 150 👍 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Dizel je zakon !!! Čudežni dizel? Brez dolivanja goriva je prevozil 2.831 kilometrov. #foto SIOL.NET Letošnjemu evropskemu prvaku v reliju Miku Marczyku je uspelo brez vmesnega dolivanja goriva s škodo superb prevoziti kar 2.831... 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Sem ravno hotel dat povezavo na Avtonomijo... Dizel za vse čase! 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Tilen5 Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Sam ne mazdina jajca,..se vidi da je škoda Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.