Alex Napisano včeraj ob 02:10 Prijavi Napisano včeraj ob 02:10 (urejeno) pred 5 urami je Boss napisal: Ej model... švercali so jih čez v avtih, kombijih, kamionih. Ma tega je največ... hikerji in taborniki so praktično iz mode. A se hecaš?😉 Območje Istre in Krasa (PU Koper) To območje je ključno, saj leži neposredno na poti proti Italiji, ki je za mnoge končni ali vmesni cilj. Prehodi se dogajajo predvsem na obmejnem pasu v smeri proti Trstu oz. italijanski meji, pogosto čez hribovit in gozdnat teren Istre. Popravljeno včeraj ob 02:14 od Alex Citiraj
Janez007 Napisano včeraj ob 04:11 Prijavi Napisano včeraj ob 04:11 Za migrante me več ne skrbi, kot me ne skrbi, da bo vlada končno rešila problematiko določene etnične skupine. 1 Citiraj
skritikrt Napisano včeraj ob 06:22 Prijavi Napisano včeraj ob 06:22 (urejeno) Bo sedaj zanimivo,ko npr. peljem vlak 2658 - zadnji vlak iz Ljubljane do Sežane...je ratala že folklora,da se na postajališču Dolgi Most nabere kakih 15-20 migrantov...včasih tudi več,in se peljejo z vlakom do Šežane. Jih na Dolgi Most dostavljajo z kombiji...policija to ve,in ničesar ne ukrene...se kar pusti švercerje pri miru. Sem že večkrat videl tudi v Ljubljani posameznike mlade slovence,ki na postaji in na peronih "koordinirajo" in svetujejo migrantom kaj,kako in kam naj gredo in na kateri postaji ali postajališču naj izstopijo...vse,da bi se izognili zajetju policije. Je v Logatcu zbirni center,in jih tam pogosto "pohopsajo" z vlaka in odpeljejo...pogosto pa iz tega zbirnega centra pridejo...pobegnejo al kaj-ne vem...in gredo v Logatcu na vlak...seveda zmeraj v smer Sežana in naprej v Italijo. Nam na SŽ povzročajo nemalo preglavic,ker nočejo plačati vozovnice,in potrebujejo sprevodnice veliko korajže uveljaviti svoj prav... So v policiji "krti",ki izdajajo informacije,kje bo racija in kje ne...te informacije dobivajo tisti ki koordinirajo migrante itd....je vse od Sorosa plačana veriga. Je z Italijo uveljavljen sporazum,o racijah v Divači,kjer je zmeraj najmanj še en Italijanski policaj,in zajamejo migrante med postankom na tej postaji...a včasih so,drugič jih pa spet ni...kakor kdaj. Me zanima,kako bo z temi plačanimi tokovi migrantov sedaj,ko bo na policiji pela druga "šiba"...bi po moje bilo treba odrediti interne preiskave in popucati "krte",pohopsati švercerje itd...ki delajo škodo naši civilizaciji. Popravljeno včeraj ob 06:29 od skritikrt 3 Citiraj
Boss Napisano včeraj ob 18:21 Prijavi Napisano včeraj ob 18:21 pred 16 urami je Alex napisal: A se hecaš?😉 Območje Istre in Krasa (PU Koper) To območje je ključno, saj leži neposredno na poti proti Italiji, ki je za mnoge končni ali vmesni cilj. Prehodi se dogajajo predvsem na obmejnem pasu v smeri proti Trstu oz. italijanski meji, pogosto čez hribovit in gozdnat teren Istre. Preberi si od @skritikrt Citiraj
Alex Napisano včeraj ob 18:56 Prijavi Napisano včeraj ob 18:56 (urejeno) pred 34 minutami je Boss napisal: Preberi si od @skritikrt Jaz pravim,kako je na naši meji. Če je drugje slabše, naj te policiste od tu preselijo tam, kjer manjkajo. In poloviti te razne nevladnike, ki švercajo prebežnike . Upam,da se bo to uredilo. Popravljeno včeraj ob 18:56 od Alex 1 Citiraj
Z M A J Napisano pred 9 urami Avtor Prijavi Napisano pred 9 urami Otok Sazan – skriti biser Albanije, ki ga želita Jared Kushner in Ivanka Trump zase WWW.RTVSLO.SI Kaj je tako posebnega na otoku Sazan, zaradi katerega ta mesec v Albaniji potekajo množični protesti in ki so albansko javnost postavile nasproti Ivanki Trump in Jaredu Kushnerju, ki si želita otok preurediti v... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami pred 4 urami je Z M A J napisal: Otok Sazan – skriti biser Albanije, ki ga želita Jared Kushner in Ivanka Trump zase WWW.RTVSLO.SI Kaj je tako posebnega na otoku Sazan, zaradi katerega ta mesec v Albaniji potekajo množični protesti in ki so albansko javnost postavile nasproti Ivanki Trump in Jaredu Kushnerju, ki si želita otok preurediti v... Pa kaj se zdaj šiptarji bunijo. A so mislili, da je njihovo bivanje v ameriški riti zastonj??? Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Nej bojo srečni, da samo ta mali otok... Dancem hočejo celo Greenlandijo vzet. Kaj jim pa lahko naš pokloni... Blejski otok - ma ne tega, tega je dal cerkvi. Hmmm, lahko bi jim dal Ljubljano, to levičarsko leglo pa še šerifa se bi s tem znebil. Citiraj
Alex Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Sej smo jim dali Melanijo. A ni to dovolj?🤗 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.