Skoči na vsebino

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Jaz nisem nikoli v ?ivljenju... bi mi bilo pod ?astjo, da naredim kaj takega. Bom ?el pa 200-300 m dlje pe?, saj imam funkcionalne noge.

33112_1.png

Napisano

Tudi jaz ne. Pa je parkiranje moja ?ibka to?ka; parkiral na zelenicah,plocnikih, tudi pajek mi ga je ?e odpeljal,ko sem sredi naliva za 5' pustil avto na parkingu za motorje...

Ampak vedno; tudi s slu?benim avtomobilom ko dejansko moram stranko pripeljati do vrat VEDNO gledam,da tudi ?e parkiram/ustavim na plocniku, pustim vsaj toliko prostora,da lahko invalidski ali pa otro?ki vozi?ek pride mimo...

Ampak,na parkingu za invalide.... Ni najmanj?e sanse ,da parkiran in obsojam to.

Napisano

Sicer je ?e precej let. Soseda je imela invalidski pildek v avtu da je lahko parkirala kjerkoli, pa se je lahko ?e celo z biciklom okoli vozila. Medtem ko sem imel vedno cele kolobocije kako izvesti prevoz moje mame do dohtarja, po slu?ni aparat, ortopedske pripomo?ke... ker ni imela statusa invalida in se ni dalo parkirat dovolj blizu.

Nima veze s parkiranjem na invalidskih placih. Enkraten dogodek. Farsa je bila kako mamo dobiti ven iz bolni?nice. Takrat za?asno ni bila pokretna - bila je na invalidskem vozi?ku. Edino skozi slu?beni izhod bi jo lahko normalno dobil ven, vendar mi ga niso hoteli odpreti - kao ni po predpisih. Druga varianta bi bila vhod na urgenco kamor bi se edino dalo priti z avtom dovolj blizu. Tja mame nisem mogel odpeljat, ker invalidski vozi?ek ne sme iti z enega oddelka na drugega. Po ene dveh urah intenzivnega iskanja re?itev, kako mamo spraviti ven, je ena du?a od medicinskih sester kr?ila predpise in zapustila oddelek ter z invalidskim vozi?kom (ki sicer ne sme z oddelka) skupaj z menoj odpeljala mamo na vozi?ku skozi klini?ni center v gara?no hi?o na vogalu Zalo?ke in Njego?eve (tisto tadrago)

Na?e zdravstvo je to?no toliko v kur.., kolikor je v kur... na?a dr?ava. Se pravi, kar precej. 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Sicer je ?e precej let. Soseda je imela invalidski pildek v avtu da je lahko parkirala kjerkoli, pa se je lahko ?e celo z biciklom okoli vozila. Medtem ko sem imel vedno cele kolobocije kako izvesti prevoz moje mame do dohtarja, po slu?ni aparat, ortopedske pripomo?ke... ker ni imela statusa invalida in se ni dalo parkirat dovolj blizu.

Nima veze s parkiranjem na invalidskih placih. Enkraten dogodek. Farsa je bila kako mamo dobiti ven iz bolni?nice. Takrat za?asno ni bila pokretna - bila je na invalidskem vozi?ku. Edino skozi slu?beni izhod bi jo lahko normalno dobil ven, vendar mi ga niso hoteli odpreti - kao ni po predpisih. Druga varianta bi bila vhod na urgenco kamor bi se edino dalo priti z avtom dovolj blizu. Tja mame nisem mogel odpeljat, ker invalidski vozi?ek ne sme iti z enega oddelka na drugega. Po ene dveh urah intenzivnega iskanja re?itev, kako mamo spraviti ven, je ena du?a od medicinskih sester kr?ila predpise in zapustila oddelek ter z invalidskim vozi?kom (ki sicer ne sme z oddelka) skupaj z menoj odpeljala mamo na vozi?ku skozi klini?ni center v gara?no hi?o na vogalu Zalo?ke in Njego?eve (tisto tadrago)

Na?e zdravstvo je to?no toliko v kur.., kolikor je v kur... na?a dr?ava. Se pravi, kar precej.

Ker poznam situacijo; na urgenci pusti? avto , gre? z vozi?kom ki je na urgenci po gospo na oddelek in si jo pripelje? do avta....

?e je gne?a na urgenci: avto ima? v parkirni hi?i, gre? pe? na urgenco , vzame? vozi?ek iz urgence ,gre? po gospo , jo zapeljes na urgrnco, po?aka tam 5' in ti pride? z avtom na urgenco.

Vem... ?al... Tako je.

Napisano

Ker poznam situacijo; na urgenci pusti? avto , gre? z vozi?kom ki je na urgenci po gospo na oddelek in si jo pripelje? do avta....

?e je gne?a na urgenci: avto ima? v parkirni hi?i, gre? pe? na urgenco , vzame? vozi?ek iz urgence ,gre? po gospo , jo zapeljes na urgrnco, po?aka tam 5' in ti pride? z avtom na urgenco.

Vem... ?al... Tako je.

Nejc 100% tako je sem ravno hotel to napisat ker sem skoraj vsak dan tam.
Napisano

Karkoli ?e je v kur..., gre pa? slej kot prej ven. In mislim, da je na?e zdravstvo ?e ?lo ven iz kur... Najbr? mi ni potrebno posebej pisat, kje torej je?

Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...

Napisano

Danes na ob?ini.

Sestanek s pod?upanjo, ?upanovim svetovalcem in - na?elnico.

Pa na?elnica trdi, da se ne da in da se ne da. Jaz pa vztrajam z vpra?anjem ZAKAJ se ne da.

In na koncu pride odgovor, da zato, ker bi moral pla?ati dodatne stro?ke, ker bi sicer vsi pri?akovali, da bo to brezpla?no.

In jaz se strinjam, naj napi?ejo polo?nico, pla?am, pa je.

Pa ?enska odgovori: "?e pa ni dodatnih stro?kov."

JA IN V ?EM JE POTEM PROBLEM?

:vskalo: :vskalo: :vskalo: :vskalo: :vskalo: :vskalo: :vskalo: :vskalo: :vskalo: :vskalo: :vskalo: :vskalo: :vskalo: :vskalo: :vskalo: :vskalo: :vskalo: :vskalo: :vskalo: :vskalo: 

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Ni me ?e izu?ilo, da se nekaterih dogodkov ne smem preve? veseliti, ker se (skoraj ) vedno najde neka ljubosumna budala, ki utegne zjebat te plane...

Napisano

Jaz sem danrs ?e tretji? napisal reklamacijo za kopalni?ko omarico.Pa po?ljejo prej modela k meni. Pogleda cveto?o omarico, nekaj motovili in pride do vrhunske ugotovitve.

Namre?, omarica bi morala biti silikonizirana tudi pri straneh, kjer se sre?a z plo??icami.

Wtf?? "A mogo?e kje v navodilih pi?e to?"

Model:"Ne, to se ve"

Se ve?... kje se ve, kdo ve?

Sem takoj poklical v trgovino in jih par napel ?efu, da ?e se hecajo.So ?e naro?ili novo-?e tretjo! Tokrat bo pri?el ta njihov mojster-model, da montira.

Ha, ta nem?ka firma bo obubo?ala z nami, ?e se bo tako nadaljevalo. :)

Napisano

Res ne kapiram kaj folk izven mojga oddelka tolk zanima kaksne dogovore in kako sodelujemo z oddelki s katerimi se dejansko "prekrivamo" ...

Napisano

Tole vreme se pa res ?e mal HECA z nami, kanede?  :rolleyes:  :hudicek:  :ninja:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Tole vreme se pa res ?e mal HECA z nami, kanede? :rolleyes::hudicek::ninja:

Ja, komaj ?akam, da se kon?a aprilsko vreme

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano

Ja, komaj ?akam, da se kon?a aprilsko vreme

... pa da se za?ne oktobrsko

33112_1.png

Napisano

DOST; RES ZADOST TEGA VREMENA!!! :vskalo: :vskalo: :vskalo:

Napisano

?aki jaz se jutri vrnem po 10 dneh, sonce bo :)

Hja jutri bo sonce verjetno samo v tvoji gara?i  :) Petek in vikend bi pa naj bilo bolj?e... :zvizga:

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano

Mah naj bo vsaj wikend za kak?no aktivnost na prostem, ker tole se me ?e resno loteva depresija, jebomast! :zvizga:

Napisano

Tudi v Rovinju de?uje.

se pa ?uti, da se bli?a poletje, ker de? ?e topel.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Komunalci so mi z bagrom pretrgali Telekom kabel in zdaj vpra?anje kdaj bo zadeva ponovno obratovala, ker so cepljeni proti hitrosti vsi udele?eni. :zvizga:

Napisano

pa to ni res no...peljal sem se tam kaksen mesec nazaj pa sem vidu, da so te odrezal od sveta...pa se vedno tega ni konc?

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Sm prišu u svojo sobo pa vidu de povsod leži prah.... Jah, nč, sm se še pa js ulegu...
    • Kje je pa naš prijatelj @tommzy? A je kaj rešil z avtom na uradnem servisu? Ali CX 30 se vozi?🤔
    • Mož in žena, sta si podobna kot jetra in ledvice. Moža enačimo z jetri, žensko z ledvico. Če jetra odpovejo, ledvica odpove. Če ledvice odpovejo, se jetra povežejo z drugo ledvico...
    • - "Eno pico prosim." - "Za tu al za domov?" - "Ne, ne, za Instagram..."
    • Če že imate čas...   Nizke luči so krasne za meglo. Ma za terensko vožnjo bi bilo boljše, če bi bile dodatne luči vkomponirane v pokrov motorja nad hladilnikom (recimo nek LED-bar) ali pa v streho (malo močnejši začetek "sank" in noter skrit reflektor).   Pa na prostor za tablico ne pozabit - in naj ne binglja na zajli od vitla.   Pa poskusi prepričat umetno inteligenco, da bi na risbi uporabila "ARB bumper"... Pa vitlo naj bo Warn, samo ne serija VR EVO, ker te delajo na Kitajskem...   Pa da vidimo, kaj pade ven. Sicer je še vedno glomazno vozilo, ki zaradi svojih gabaritov postane neokretno in nerodno (sploh širina postane problem na kakšnih ozkih kolovozih), ampak če ga omejimo še z dimenzijami, bo hladilnik strežnika zakuhal... Da pa dam željo, naj pokrov motorja ne bo daljši od kabine, da postane vse skupaj bolj kompaktno in krajše, da se zmanjša krog obračanja, bo pa strežnik segrelo ko jedrski reaktor...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.