Skoči na vsebino

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
dne 6. 11. 2020 ob 16:47 je Slivka napisal:

Pa saj ne morem verjet!

Pa kdo tu koga zaj****a!

Imeli smo 14 dni "krompirjevih"počitnic. In danes dobim SMS od Elektro Primorska, da bo v ponedeljek in torek dopoldan izpad elektrike zaradi popravil. A ve se pa, da bo šola na daljavo in da bodo otroci imeli video-konference s svojimi učiteljicami. Ampak ne, Elektro Primorska ne bo linije popravljal v času počitnic, ampak na "šolske" dneve, ko se ve, da pouk poteka na daljavo!

Pa saj ne morem verjet!

Slivka ne se sekirat če nimaš elektrike, otroci ne bodo nič zamudili. Mi imamo elektriko pa ni nič ne pomaga, arnesove spletne učilnice spet niso delovale. 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Vulkanizer mi zategnu kolesa, da enega nisem uspel dol dobit in pokrivil original ključ. JEBEMTI! :(

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 2 urama je Z M A J napisal:

Vulkanizer mi zategnu kolesa, da enega nisem uspel dol dobit in pokrivil original ključ. JEBEMTI! :(

Zamenjaj vulkanizerja!A hočeš, da ti odlomki kak vijak? 

Napisano
pred 3 urami je Mraušk Mčk napisal:

Slivka ne se sekirat če nimaš elektrike, otroci ne bodo nič zamudili. Mi imamo elektriko pa ni nič ne pomaga, arnesove spletne učilnice spet niso delovale. 

Mi imamo dobro ravnateljico.

Učiteljice so dobile vsaka svoj računalnik in vsaka svojo kamero. Učiteljice zjutraj normalno pridejo v šolo, postavijo kamere, priklopijo videokonferenco in 40 minut predavajo pred kamero. Učenci pa preko videokonference spremljajo razlago doma vsak na svojem računalniku. Pa kaj, če Arnes ne dela, važno je, da dela prenos podatkov, da lahko izvajajo videokonference. Če pa učencem kaj ni jasno, pa po emajlu pošljejo vprašanje učiteljici, ki jim nato odgovori. Stvar teče bolje kot kadar so v šoli: otroci se naučijo isto toliko, kot če bi bili v šoli, le neumnosti ne počnejo...

• Všeč 2
  • Začuden 2

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 4 urami je Z M A J napisal:

Zamenjaj vulkanizerja. 

pred 41 minutami je Slivka napisal:

Mi imamo dobro ravnateljico.

Učiteljice so dobile vsaka svoj računalnik in vsaka svojo kamero. Učiteljice zjutraj normalno pridejo v šolo, postavijo kamere, priklopijo videokonferenco in 40 minut predavajo pred kamero. Učenci pa preko videokonference spremljajo razlago doma vsak na svojem računalniku. Pa kaj, če Arnes ne dela, važno je, da dela prenos podatkov, da lahko izvajajo videokonference. Če pa učencem kaj ni jasno, pa po emajlu pošljejo vprašanje učiteljici, ki jim nato odgovori. Stvar teče bolje kot kadar so v šoli: otroci se naučijo isto toliko, kot če bi bili v šoli, le neumnosti ne počnejo...

...na poti v šolo in domov.

Napisano
pred 20 urami je Z M A J napisal:

Pol si pa zamisli, da imaš defekt nekje na poti...

• Zmeden 1
  • Žalosten 1
  • Jezen 1

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano

Popoldne se lotim misije, da bom prenovil igričarski računalnik.

Vse spiham, zašraufam in ko hočem povezati grafično kartico z monitorjem preko kabla DVI preskoči debela iskra in useka.

Tema, dim iz monitorja.

Jupi. Zamenjam varovalke, grem preverjat stvar po stvar. Zaenkrat: monitor mrtev, grafična s klicajem ...

Pa sem si naredil za par sto evrov škode. In najhuje - ne vem, kako je do tega sploh prišlo. Saj nisem naredil nič drugače kot sicer, poleg tega računalnike sam šraufam že 20+ let ...

• Začuden 2
  • Zmeden 1
  • Žalosten 2
Napisano
pred 22 minutami je dvorjan napisal:

Vse spiham, zašraufam in ko hočem povezati grafično kartico z monitorjem preko kabla DVI preskoči debela iskra in useka.

Tema, dim iz monitorja.

Jupi. Zamenjam varovalke, grem preverjat stvar po stvar. Zaenkrat: monitor mrtev, grafična s klicajem ...

Pa sem si naredil za par sto evrov škode. In najhuje - ne vem, kako je do tega sploh prišlo. Saj nisem naredil nič drugače kot sicer, poleg tega računalnike sam šraufam že 20+ let ...

Še sicer ne zastopim v računalnike ampak ali ni potrebno zelo paziti na statično elektriko? Vsaj tako se mi zdi. da pravi sin ko šraufa računalnike skupaj. 🤔

Napisano
pred 3 urami je dvorjan napisal:

Tema, dim iz monitorja.

Saj vem, da je lahko biti pameten po bitki, ampak a si izklopil iz štroma računalnik in monitor? Ter izpraznil kondenzatorje?

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano
pred 7 urami je x-layer napisal:

Saj vem, da je lahko biti pameten po bitki, ampak a si izklopil iz štroma računalnik in monitor? Ter izpraznil kondenzatorje?

Na kondenzatorje  sem misli, ja. Ko sem nekoč menjaval lampe v ojačevalcu, ki je bil izklopljen iz elektrike, me je vseeno fajn streslo. Baje, da je pri lampaških ojačevalcih celo smrtno nevarno kaj šariti po njem, če ne veš, kaj delaš. 

Napisano
pred 37 minutami je Alex napisal:

Na kondenzatorje  sem misli, ja. Ko sem nekoč menjaval lampe v ojačevalcu, ki je bil izklopljen iz elektrike, me je vseeno fajn streslo. Baje, da je pri lampaških ojačevalcih celo smrtno nevarno kaj šariti po njem, če ne veš, kaj delaš. 

Zabranjeno pušenje? Crko maršal? ;) :D 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 57 minutami je Jest napisal:

Zabranjeno pušenje? Crko maršal? ;) :D 

He, He... ta je legendarna. 👍

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Vrjetno je bil napajalnik se vedno priklopljen in prav tako monitor.  Bolj, kot ne smola :/. Kaj pa je za ena grafa ?

• 4 tedne kasneje...
  • 4 meseci kasneje...
Napisano

Ej ce pa tole ni za POPENIT, preberte si nujno:

Sem sel danes na bankomat dvignit 300 Eur in mi je po dvigu stanje nekam sumljivo nizko, v plusu seveda.

Grem preverjat za nazaj in ugotovim, da mi par dni nazaj enega pologa v visini 2500 EUR niso upostevali in na izpisku za april ni viden.

V tistem me skoraj kap, uno panika FAKING OROPAN na bancnem okencu, pri belem dnevu, brez orozja.

Zacnem panicno iskat listek, ki potrjuje polog na TRR, ga seveda na najdem. Takoj kontaktiram mojega referenta na banki Unicredit, po mailu sicer takoj odziven, tukaj mu nimam kaj ocitat.

V tistem nekako v neki jakni celo najdem izpisek, da sem opravil polog v visini 2500 EUR. 

Na njem pa navedena neka meni nepoznana oseba. Skratka referent se je, ko sem mu poslal fotko tega bancnega naloga, skliceval na podobni sklicni cifri, ki je moja 87555, od tega pa 78555.

Sem ga napizdil kot osla, da saj ne kupujemo skatle vzigalic, pac pa moramo nekateri 2 meseca v sluzbo hodit za te cekine, NE ME JEBAT!

Menda se vec kot 1x pogled kam se nakazyuje, ce ima pa nekdo dislekscijo, so pa drugacne zaposlitve potem njemu primerne.

Kakorkoli, v primeru d ane bi nasel tega papircka, vprasanje ce bi se kdaj videl te cekine, proti referentu ne mislim neki ful pizdarije zakurit, banko pa bom najverjetneje menjal ker sem izgubil zaupanje v lokalni UNICREDIT, pa sem bil njihova stranka od 2008 dalje, neprekinjeno, celo ko sem bil v tujini, nisem zaprl. 

NAUK ZGODBE: spravljajte posrane plonk ceglce, ki so v tem primeru lahko krepo vredni, v mojem primeru 2500 EUR oz. upam, da bo kmalu zadeva urejena. :(

• Všeč 2
  • Začuden 2
  • Žalosten 1

Napisano

Uff ..Zmaj si imel pa srečo da si imel ta listek 👍😁😁😁če ne bi bila cela Jeba 😉...lp

Napisano

Fak.... Ali pa tisto k so meni v gostilni trgali 650 eur namesto 6,50eur za malico... Jaz pa seveda nisem pogledal znesek ko sem vtipkal pin.

• Začuden 3
  • Žalosten 1
  • Jezen 1
Napisano

@Z M A J Tud, če nimaš listka se da take zadeve reševat, samo datum, okvirno uro in lokacijo moraš vedet. Pol se pa gleda pologe in se tudi vse to najde. Brez skrbi, da ne bi ostal brez cekinov, je pa zoprno ja, da se ti to zgodi.

Kdaj boš pa začel uporabljat elektronsko banko, da ne boš 10 let za leseno žlico? 😜

• Všeč 1
  • Haha 1
  • Začuden 1
  • Hvala 1

33112_1.png

Napisano
pred 1 uro je Boss napisal:

@Z M A J Tud, če nimaš listka se da take zadeve reševat, samo datum, okvirno uro in lokacijo moraš vedet. Pol se pa gleda pologe in se tudi vse to najde. Brez skrbi, da ne bi ostal brez cekinov, je pa zoprno ja, da se ti to zgodi.

Kdaj boš pa začel uporabljat elektronsko banko, da ne boš 10 let za leseno žlico? 😜

Moja sodelavka, mlajsa punca, ki jo uvajam v delo, je rekla, da jaz se vedno PISEM NA KAMEN, hehe :P

• Všeč 1
  • Haha 4

Napisano (urejeno)

Ne, sj.... Zgleda da dogovor res nic ne velja...

Iz "ja, pejmo...", preko "ej ful sem za..", do dajmo 1mesec pred dogodkom ne odpisovati in potem napisati "ej... Sory, neki je prišlo vmes...". 

Tisto ko Nejc ugasne telefon in raje nič ne odpiše.... In potem čez 10h napiše "ok, po želji...". 

In potem se nekateri sprašujejo zakaj smo nekateri taki individualisti...

Če jaz rečem "mogoče" je to 50:50. Če pa rečem, da pridem, potem pridem... 

Pustimo ob strani višje sile, tisto je drugo. 

Popravljeno od Nejc1986
  • Všeč 3
  • Ljubim 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Rekreiranje s kavo😝
    • Mojo CX-30 v prime line izvedbi si sedaj lastim malenkost več kot 6 mesecev. Glede na razvoj teme, sem se odločil, da še jaz povem za svtari, ki so mi na avtu všeč in stvari, ki mi niso najbolj. Avto ima sedaj nekaj več kot 5000km. Proti drugim forumašem je to malo, vendar hodim v službo peš.   Kaj mi je všeč (razen izgleda): - ergonomija in izgled notranjosti - avto je zelo tih v večini situacij - vozne lastnosti so dobre, avto se minimalno nagiba v ovinkih pri višjih hitrostih - všeč mi je upravljanje ekrana s koleščkom. - avto dobro pospešuje in ni bojazni za prehitevanje. - fizični gumbi za izklop piskanja in start/stop sistema - "teža" volana in njegova preciznost - Drago plastične obrobe - gretje(ročna klima). Ko začne gret greje na polno. Gumb za mešanje zraka imam sedaj pozimi nastavljeno na sredino, drugače je prevroče.   Stvari, ki mi niso všeč oz. bi se dale izboljšati z minimalnim vložkom: - zakaj je pri menjavi radijskih postaj na volanu 1-2s zamik s tem tečnim glasovnim opozorilom. Ali ne bi bilo bolje, če bi lahko šel hitro skozi postaje. - v vozilu pri notranjem kroženjem zraka (pre)hitro postane zatohlo, prav čutiš vlago v kabini. Sama klima je ok(navadna ročna). Ko nastavim moč pihanja, ter mešanja zraka za dane razmere, dela kot vsaka druga (ročna) klima - včasih traja predolgo preden prekliče zadnjo omejitev( piskanje vedno izklopim) - lane assist je moteč, ko se hočem čemu izognit in ne dam smerokaza - položaj stranskih ogledal oz. ogledalo na sovoznikovi strani. Preveč nazaj za moj okus, kar povzroča težave z nastavitvijo maksimalne vidljivosti. - ni slovenskega vodenja v navigaciji. Resno Mazda(in uvoznik), celotni vmesnik je preveden in niste mogli copy pastat enega fajla za slovenščino - pokrov prtljažnega dna(brez smart cargo). Tu so pa res šparali. En navaden "popndekl" oblečen v blago. Ko bi dali vsaj en pokrovček, ki gre v luknjo, kjer je kit za popravilo pnevmatik. Tako pa moraš paziti, da težjih predmetov ne daš gor preko luknje, ker se piga. Pozicionirat pa so jo morali ravno na mestu, kjer človek odloži večino stvar. Kasneje  sem kupil aftermarket gumi korito in je bolje. Ker občasno vozim plinske jeklenke, moram pazit, da gleda na obeh straneh preko luknje. Za primerjavo je moj Clio IV Expression za takratnih 9910€ s popustom imel pokrov iz umetne mase, spodaj pa nalepljen neke vrste recikliran filc debeline okrog 20mm. - škoda, da sam prtljažnik ni bolj štirioglat, da bi vsaj gume pri menjavi lažje šle not.   Če povzamem, sem z nakupom zelo zadovoljen in bi vozilo priporočil tudi drugim. So pa določene stvari, ko človek lahko samo reče "resno". Raje bi videl, da bi na kupca prevalili dodatnih 100-200€, kot pa šparanje na brezveznig stvareh.
    • Sicer se omenja, da bo 100kW dizel samo v kombinaciji z samodejnim menjalnikom, kar mi ni všeč, ampak, če dodajo zraven še štirikolesni pogon, bi tudi to pogoltnil.   Upam samo, da motor ne bo kak nafriziran litrski trivaljnik...
    • Mogoče prihaja nekaj, kar bi zate bilo zanimivo za zamenjavo Fukswagna   ...    Prihaja Fiatov novinec, ki ga bodo najbolj vzljubile družine AVTO-MAGAZIN.METROPOLITAN.SI Na avtomobilskem salonu v Bruslju je Fiat predstavil velikoprostrosko zasnovani Qubo L, ki bo imel do 7 sedežev ter dizelske, bencinske in električne motorje.  
    • Baje, da bodo začeli Forde serijsko opremljati s 'šibedahom'.   Zato, da bodo tisti vosli, ko ga bodo kupili, imeli kam dat ušesa...       Pravkar mi sodelavec razlaga, kako mu je na Ford Courierju počila sprednja šipa. In stopi do našega FucksWagna, da mi pokaže in reče: - "Ja, prav tako kot tebi." Pogledam malo bolje in res, razpoka je vzporedno s spodnjim robom šipe, kakšna dva centimetra nad spodnjim robom. Iz kabine se sploh ne vidi, on je opazil, ko je ročno pral tisto koreto. Jaz pa šele, ko mi je on pokazal. Da bi kakšen kamenček tako nizko udaril, je že skoraj nemogoče, ker je v "zavetju" pokrova motorja in zaščiten z brisalci. Prej bi rekel, da prihaja do kakšnih napetosti, ko na šipo piha topel zrak, ker so zračniki narejeni tako, da piha na sredino šipe. In v tem mrazu je rob okoli mrzel, sredina pa vroča... Najbrž je utopično pričakovati, da bodo to upoštevali kot garancijo...   Ma, jebo ga da ga jebo stokrat da ga jebo pa FucksWagen...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.