Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Evo v pon bil na servisu v BTC. Sem dobil testnega CX-30 do službe. G150 automatik awd. Prvič peljal in hja, za moje pojme ne gre to nikamor. Zdej a je kriva večja teža ali awd nevem, ampak ko mi naslednjič nekdo reče, da je CX-3 brez življenja, ga prijavim adminu, da ga blokira iz foruma. :lol::lol::lol:

• Haha 3
  • Zmeden 1
Napisano
pred 54 minutami je NevLado napisal:

Evo v pon bil na servisu v BTC. Sem dobil testnega CX-30 do službe. G150 automatik awd. Prvič peljal in hja, za moje pojme ne gre to nikamor. Zdej a je kriva večja teža ali awd nevem, ampak ko mi naslednjič nekdo reče, da je CX-3 brez življenja, ga prijavim adminu, da ga blokira iz foruma. :lol::lol::lol:

Po moje je kriva teža in menjalnik. Konji so konji in mislim,da bi z ročnim šla boljše. Ko sem jaz poleti vozil Cx30 g122 tudi ni šla kot moja 3ka g 120.

Napisano
41 minutes ago, Bini said:

Po moje je kriva teža in menjalnik. Konji so konji in mislim,da bi z ročnim šla boljše. Ko sem jaz poleti vozil Cx30 g122 tudi ni šla kot moja 3ka g 120.

Pa tudi filing večjega, bolj prostornega auta in "masivnost" naredi svoje pri občutku. Res škoda, ker vse ostalo na avtu mi je bilo pa top (razen par malenkosti, npr rikverc kamera ne zvije črt glede na obračanje volana?). Prostor, lega na cesti, udobje, preglednost,... top!

• Všeč 1
  • Ljubim 1
Napisano
pred 9 urami je NevLado napisal:

Pa tudi filing večjega, bolj prostornega auta in "masivnost" naredi svoje pri občutku. Res škoda, ker vse ostalo na avtu mi je bilo pa top (razen par malenkosti, npr rikverc kamera ne zvije črt glede na obračanje volana?). Prostor, lega na cesti, udobje, preglednost,... top!

Meni je tudi cx30 top in bi jo kupil, če bi zdaj kupoval. Mene motijo pa samo reže za usmerjanje notranje ventilacija ker jih ne moreš usmeriti kamor bi želel! Kamera me sploh ne moti, ker vozim na ogledala in samo ko se približam oviri pri pipkanju pogledam koliko je do boom. :prstgor:

Tole za mene grdo barvo sem vozil😁

IMG_20200709_085557.jpg

IMG_20200709_104039.jpg

Napisano

Mazdi sem dvignil vrednost za 110€ ;)

22DD7C33-C05A-43B6-A147-70A0FEEA411C.jpeg.3f8b07383289614442d08757f49c3e83.jpeg

Imam pa tudi viška še eno, ki je veljavna še par dni... :)

D808843F-BC8F-410A-8CD2-CA132B6EF543.jpeg.3c2c39f184417cc3d101dfd591f4c877.jpeg

• Všeč 3
  • Haha 3

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Tudi jaz sem jo na popal na šajbo,verjetno zadnjič,če lahko verjamemo prometnemu ministru.:prstgor:

IMG_20210127_095349.jpg

Napisano
pred 45 minutami je Deeyan napisal:

Sicer ne dons, je pa uceri dobila en dodatek 🙂

IMG_20210128_063534.jpg

Aliexpress? 

Napisano

Včeraj dobila novo vinjeto 👍😆😁 plus pranje ...po dolgem času :rispekt:

IMG_20210130_130847.jpg

Napisano

Ej...res sem bol malo na Mazda .f.ga pogledam na hitro ...😆😁😁...gužva v službi ...he he ..tudi sem po 30 letih spet nabavil APN 4 Tomos  in ga obnovil 👍😆😁

Ti....kako si ..?

Jaz pa tudi pogrešam na Mazda .f..Boštjana  -Ajvar 

Vem je zelo zaseden 😆😃😃lp😁

Napisano
Pred eno uro je Gelipter napisal:

Včeraj dobila novo vinjeto 👍😆😁 plus pranje ...po dolgem času :rispekt:

IMG_20210130_130847.jpg

Menjam vinjeto za pranje avta 🤣🤣🤣

• Všeč 1
  • Haha 2
Napisano
pred 1 uro je Gelipter napisal:

Ej...res sem bol malo na Mazda .f.ga pogledam na hitro ...😆😁😁...gužva v službi ...he he ..tudi sem po 30 letih spet nabavil APN 4 Tomos  in ga obnovil 👍😆😁

Ti....kako si ..?

Jaz pa tudi pogrešam na Mazda .f..Boštjana  -Ajvar 

Vem je zelo zaseden 😆😃😃lp😁

Opa priden, priden. Si se malo vrnil v svoje mladostne dni :). Evo pri meni tudi vse super. 
ja ajvarja pa tudi ze kar nekaj casa ni bilo na spregled...

Napisano

Ja res jeee...to sem imel v planu . .😁😉😃 Spet si zrihtam Tomos APN 4 kot sem ga imel 😁😁primorska štirka 👍😆

IMG_20210130_130922.jpg

• Všeč 6
  • Ljubim 1
Napisano
pred 2 urama je Gregster napisal:

Opravljen 3ji servis. 1,5 urce pa še nadomestni avto so mi dali za ta čas.

Kje,koliko €,če ni skrivnost? Čez dobrih 5 mes.ga ima tudi moja trica.:prstgor:

Napisano

Tako je, poleg olja in oljnega filtra še filter kabine. Pa kolikor sem opazil so mi še pokrov motorja in vso plastiko namazali. Zavorna tekočina je bila menjana lani ter neko zaščito podvozja so nanesli.

Napisano (urejeno)

V mazdi Ferk so mi glede na kilometre 65000km preventivno priporočali tunap aditiv 979 za čiščenje šob. Aditiv sem kupil 42€ in naredil 200km. Razlik je očitna. Že nekaj časa ko je bil motor ogret so bili obrati cca 750. Zdaj so nazaj na 500 in bolj miren tek opažam. Vglavnem priporočam za bencinarja. Imajo tudi za dizla. Naslednji tretma je na 120000km.

Popravljeno od scania
Napisano

Sem videl zadnjič v reklami od Mazde, mislim da je za dizlatuna 989, cena pa malo čez 50 eur. Sem mislil daj e to cena, da ti priklpi avto na mašino kateri ti potem čisti injektorje, ne pa za eno konzervo brozge :)

• Všeč 1
  • Haha 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Mah, prav dobro se niti ne spomnim... Je bil en vaški pretep, prišla milica in njihov nono se je izmuznil, da ga niso dobili. Ko je vsa "pivska kompanija" prišla iz zapora in so se spet našli v oštariji in spet "malo" popili, so se spet nekaj začeli kregat in so mu jebali četniško mater, ker "se je skril ko partizan, ko nemce zagleda"...   Nekako tako je šla ta zgodba...
    • Če boš uporabljal Forscan, potem poglej kaj priporočajo na njihovi strani.   Jaz sem po njihovem priporočilu kupil iz Amazona.
    • Zanimivo, res ekstra donosi posvecenih. Po drugi strani pa vsi ti insiderji (razen enega ali dveh) niso dosegali rasti zlata, ki je šlo v zadnjem letu gor za 70+%...
    • Zadnjič je nekdo govoril, da ima prijatelja, ki je 2,5 leti obnavljal hišo iz 70-tih. Potem se je odločil, da jo poruši in zgradi novo.   Znanec je pred 2 letoma obnavljal hišo iz 80-tih, tri etaže (tipična hiša iz tega časa), žena arhitektka. Hiša je bila po 2 letih dela obnovljena, strošek pa cca 220.000 € (pričakoval je 180.000). Je pa temeljito "prerukana" in izgleda lepo. Podrli je niso, ker imajo spomine na starše ...   Spet drugi znanci so kupili hišo, ki je 20 let stala v 3. gradbeni fazi in jo predelali v gostilno. Če bi lahko zavrteli čas nazaj, bi jo podrli in zgradili novo.    Lado, odvisno od potreb. Hiše zastarajo fizično, funkcionalno in ekonomsko. Pri tvoji prvi del ni problematičen, ker je zgrajena solidno (treba bi jo bilo le izolirat in osvežit), tretji tudi ne (super lokacija - noben moteč infrastrukturni objekt se ni in se v bližnji prihodnosti verjetno ne bo nasral zraven). Če ti je hiša funkcionalno ustrezna, potem je smiselno razmišljati o obnovi, pri večjih spremembah konstrukcije, pa je fino razmislit še o kakšni drugi varianti.   Tudi sam sem v tvojih letih razmišljal "za 100 let naprej", danes pa razmišljam drugače. Verjetno smo preveč mahnjeni na te naše nepremičnine ... potem se pa otroci zaradi njih med seboj še skregajo.                
    • ima to že betonsko plato?   Sicer moje osebno mnenje brez hudega razmišljanja -> jaz bi to podrl.....naredil montažno in imaš mir za naslednjih 50 let....(če se ti da pa zidati, pa narediš novo). (glavno vodilo pri tem je, ker vseh teh naštetih zadev ne bo naredil en mojster ampak jih boš moral najti vsaj 10, vsak bo kompliciral, nihče ne bo imel časa, ko bodo napake in težave se bo vsak izgovarjal na drugega, ti boš na koncu doživel živčni zlom in porabil boš ogromno svojega časa, ki ga nisi dal v kalkulacijo). pod črto, četudi vse prenoviš, boš imel 50 let staro bajto, ki bo renovirana, kar je še vedno daleč od nove.....
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.