Ja, tako je trenutno civilizacija zastavljena, sprijaznite se. Bo enkrat drugače, upam, samo nas ne bo več. Širjenje imperijev je bilo v preteklosti nujno zaradi pridobivanja ozemelj, kjer se je potem lahko kmetovalo. Američani so si kot zmagovalci druge vojne pravila napisali po svoje, da so prišli do svoje nafte. In zato se je vedno potrebovala nova tehnologija, ki pa je potem prišla tudi do vsakdanjih ljudi. Misliš, da bi bilo kaj iz Mazde in Japoncev, če ne bi imeli svojega vojnega stroja tam v 30ih in še malo v 40ih letih v prejšnjem stoletju?
Tole ste pa lepo debato začeli. Sam imam Samsungov Galaxy S21 FE od njegove pojavitve. Načeloma čisto spodoben telefon, največji minusi po mojem okusu pa so:
1. V zadnjem času imam težave s polnjenjem. Različni kabli, konektor očiščen ... pa vseeno nima volje po polnjenju. Mogoče je konektor v notranjosti poškodovan.
2. Fingerprint - to me jezi xx krat na dan. Res slaba rešitev. Prej sem imel fizični senzor za fingerprint in tisto je prava poezija. Sedaj so te reči pač pod zaslonom in je to slabše, še posebej, če zadeva ni rešena z ultrasonic fingerprintom. In pri mojem telefonu ni, to je res noro moteča zadeva.
3. Baterija nikoli ni posebej blestela. Imam veliko porabo in posledično je telefon skoraj stalno na nekem polnjenju, kar pa se potem vtakne v točko 1.
4. V hitrosti ravno ne blesti.
5. Samsungov bloatware sem delno odstranil, ampak s kakšno posodobitvijo se spet pojavi, potem pa nimam več volje. Ne uporabljam pa pravzaprav ničesar njihovega.
6. Fotoaparat je povprečen.
Sedaj sem se tudi ozrl proti Pixlu. Načeloma Pixel 9 Pro mogoče pa velja počakati na Pixel 10 Pro (ali pač takrat vzeti 9 Pro). Zato zbiram informacije uporabnikov Pixel 9. Predvsem so zanimive stvari, ki ljudi motijo.
Včasih sem nameščal različne ROMe na svoje telefone, sedaj nimam časa za ubadanje s tem, pa tudi vse več stvari imamo na telefonih, ki so varnostno pomembne. Zato rajši izberem telefon, ki bo nekaj let služil. Sodelavec ima Xiaomi 15 in v večini stvari deluje prav impresivno. Je pa spet nek izdelek, ki ima ogromno bloatware in manj zanesljivo posodabljanje.
Znalci Mazdinega foruma vabljeni k predlogom.
Prišlo v javnost, včeraj pred 18. etapo, nizozemska Visma, banda pokvarjena, ne izbirajo sredstev, ... 😡
Upam, da jim Pogačar dokončno zapre "lape" in pokaže bledoličnemu ribiču, kje mu je mesto.
Še dobro, da Rogla ni več pri Vismi.
Avtomobil Visme namenoma zavrl tik pred Pogačarjem? Pricurljal je video ... | 24ur.com
WWW.24UR.COM
Pisali smo že, da je Tadej Pogačar med vožnjo na startno črto 18. etape dirke po Franciji trčil v avtomobil Visma-Lease a Bika, ekipe svojega danskega tekmeca Jonasa Vingegaarda. Pogačar je doživel šok...
Ker imam ravno sveže podatke, lahko delim.
Do obale Amalfija in po okolici ter nazaj sem porabil za:
elektriko: 172,36€
cestnine: 124,80€
Zdaj ne vem, kaj te dni dobiš na Hrvaškem za 297€ ... Verjetno dve fini večerji z ribo. Pa mogoče še sladoled.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.