Hixxy Napisano 29. marec, 2023 Prijavi Napisano 29. marec, 2023 Hehe, ko vstavim tole kartico noter mi sporoči naslednje (slika) Original je posodobitev map na December 2022 - 113€ Hvala lepa 1 Citiraj
Jest Napisano 29. marec, 2023 Prijavi Napisano 29. marec, 2023 Aha... pol jim je uspelo nekako pohekat, da deluje tudi, ce je v avtu bila prej druga kartica... vendar pa je ne mores posodabljat... Vcasih so bile te, ki so se prodajale po spletu (amazon, ebay,...) enake originalu... in si jo lahko normalno posodabljal... Le po treh letih je bilo konec in se ni dalo vec enostavno kupit drugo, ker online sistem zazna, da je ze bila v uproabi enkrat navigacijska kartica in ponudi le podaljsanje tiste, ki je bila prva vstavljena v avto ... Kakorkoli ... Tudi ce vsake tri leta kupis tako za cca. 25€ je ceneje, kot nakup podaljsanja ... Upaj, da bo v avtu tale se vedno delovala... Da se ni kaj zapisalo na kartico in bo sedaj tudi v avtu neuporabna ... 6 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Hixxy Napisano 29. marec, 2023 Prijavi Napisano 29. marec, 2023 Sem takoj sprobal (sem na isto pomislil) in v avtu deluje normalno naprej 4 Citiraj
Jest Napisano 29. marec, 2023 Prijavi Napisano 29. marec, 2023 Sem se vceraj poslovil od svoje CX-5 ... Se zadnja slika ... Sedaj pa je v garazi ze druga ... 17 6 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
vzupan3 Napisano 29. marec, 2023 Prijavi Napisano 29. marec, 2023 21 minutes ago, Jest said: Sem se vceraj poslovil od svoje CX-5 ... Se zadnja slika ... Sedaj pa je v garazi ze druga ... Čestitke! Pa prosim za malo več informacij, ko bo prevoženih nekaj več kilometrov (kolikor vidim je hibrid). 1 Citiraj
FuManchu Napisano 29. marec, 2023 Prijavi Napisano 29. marec, 2023 Klinc pa tak nov avto, ki ga treba takoj tankat 🤣 Čestitke za novo pridobitev in srečno vožnjo želim 3 Citiraj
Hixxy Napisano 29. marec, 2023 Prijavi Napisano 29. marec, 2023 Čestitke veliko čistih in umazanih kilometrov 👌🎉🍻 Naj ti služi! 1 Citiraj
Senad Napisano 29. marec, 2023 Prijavi Napisano 29. marec, 2023 pred 2 urama je Jest napisal: Aha... pol jim je uspelo nekako pohekat, da deluje tudi, ce je v avtu bila prej druga kartica... vendar pa je ne mores posodabljat... Vcasih so bile te, ki so se prodajale po spletu (amazon, ebay,...) enake originalu... in si jo lahko normalno posodabljal... Le po treh letih je bilo konec in se ni dalo vec enostavno kupit drugo, ker online sistem zazna, da je ze bila v uproabi enkrat navigacijska kartica in ponudi le podaljsanje tiste, ki je bila prva vstavljena v avto ... Kakorkoli ... Tudi ce vsake tri leta kupis tako za cca. 25€ je ceneje, kot nakup podaljsanja ... Upaj, da bo v avtu tale se vedno delovala... Da se ni kaj zapisalo na kartico in bo sedaj tudi v avtu neuporabna ... Točno tako je bilo pri meni pred 2 urama je Jest napisal: Sem se vceraj poslovil od svoje CX-5 ... Se zadnja slika ... Sedaj pa je v garazi ze druga ... Srečno vožnjo in naj ti služi 2 Citiraj
Gelipter Napisano 29. marec, 2023 Prijavi Napisano 29. marec, 2023 pred 3 urami je Jest napisal: Sem se vceraj poslovil od svoje CX-5 ... Se zadnja slika ... Sedaj pa je v garazi ze druga ... Opa...nova CX60👍👍👍😉😁čestitke ...naj ti dobro služi 😉zoom zoo...malo testiraj in poročaj kako se obnese ta CX60 ..😁😉 2 Citiraj
SpEkTr Napisano 29. marec, 2023 Prijavi Napisano 29. marec, 2023 Čestitke in srečno na cesti 2 Citiraj
50keda Napisano 29. marec, 2023 Prijavi Napisano 29. marec, 2023 (urejeno) Bravo @Jest za pogum, me prav zanima, kako ti bo kaj služil priključni Srečno in čimveč km. Jaz pa sem končno BALONE dol vrgu iz svoje! Ne vem če si nasledno zimo raje ne kupim nekega cliota za 200€, da prezimim in mam za nujne prevoze, mazda soli ne bo vidla pa še na 19 lahko ostane hahaha Popravljeno 29. marec, 2023 od 50keda 2 2 Citiraj
skritikrt Napisano 29. marec, 2023 Prijavi Napisano 29. marec, 2023 Čestitke😃👍...bo zaanimivo,če boš kaj napisal o izkušnjah...vse živo nas zanima😁 3 Citiraj
Boss Napisano 29. marec, 2023 Prijavi Napisano 29. marec, 2023 pred 4 urami je FuManchu napisal: Klinc pa tak nov avto, ki ga treba takoj tankat 🤣 Kdaj si pa ti nazadnje kupil nov avto? Jaz sem še vsakega dobil s praznim tankom in iz salona je bilo vedno treba direkt na pumpo. Men je blo to vedno smešno za popizdit. Ma daj tistih 15 litrov not, če že ne polnega. Kupi človek avto za 30k€ in več a oni pri benzu šparajo. Mislim, men kot prodajalcu bi bilo nerodno za popizdit, tukaj je pa očitno primer dobre prakse. @Jest Čestitke, kdaj bomo tole nazdravili? BTC pa te fore, mislim, da je bilo zadnje tako srečanje enkrat decembra 2019. 7 Citiraj
NevLado Napisano 30. marec, 2023 Prijavi Napisano 30. marec, 2023 pred 15 urami je Jest napisal: Sem se vceraj poslovil od svoje CX-5 ... Se zadnja slika ... Sedaj pa je v garazi ze druga ... Bravo, čestitke, kupil si dinozavrski motor v 2023, noro!!!! Šalo na stran, srečno vožnjo!! 3 Citiraj
FuManchu Napisano 30. marec, 2023 Prijavi Napisano 30. marec, 2023 pred 10 urami je Boss napisal: Kdaj si pa ti nazadnje kupil nov avto? Jaz sem še vsakega dobil s praznim tankom in iz salona je bilo vedno treba direkt na pumpo. Men je blo to vedno smešno za popizdit. Ma daj tistih 15 litrov not, če že ne polnega. Kupi človek avto za 30k€ in več a oni pri benzu šparajo. Mislim, men kot prodajalcu bi bilo nerodno za popizdit, tukaj je pa očitno primer dobre prakse. @Jest Čestitke, kdaj bomo tole nazdravili? BTC pa te fore, mislim, da je bilo zadnje tako srečanje enkrat decembra 2019. Na srečo nikoli in ga nikoli ne bom. So pa naši nazadnje dva. Se je fotr zmeraj zmenil in za poln tank, zimske gume in še kake malenkosti. Je pa res, da ko je on prišel v salon so se kar poskrili pod mize 🤣 2 3 Citiraj
Janez007 Napisano 30. marec, 2023 Prijavi Napisano 30. marec, 2023 pred 3 minutami je FuManchu napisal: Na srečo nikoli in ga nikoli ne bom. So pa naši nazadnje dva. Se je fotr zmeraj zmenil in za poln tank, zimske gume in še kake malenkosti. Je pa res, da ko je on prišel v salon so se kar poskrili pod mize 🤣 Poznam tudi jaz enega takega. Mi je razlagal, kako je kupoval avgusta 2022 novo KIO za 18.000€, ... z vztrajanjem, pregovarjanjem je poleg rednih popustov in ugodnosti izposloval: tepihe, zastonj 1 servis, zimske gume, keramično zaščito laka, poln tank bencina, ... pa še kaj sem verjetno pozabil. 😂 Že samo ob poslušanju mi je ratalo nerodno. 😂 1 Citiraj
Bini Napisano 30. marec, 2023 Prijavi Napisano 30. marec, 2023 pred 23 minutami je Janez007 napisal: Poznam tudi jaz enega takega. Mi je razlagal, kako je kupoval avgusta 2022 novo KIO za 18.000€, ... z vztrajanjem, pregovarjanjem je poleg rednih popustov in ugodnosti izposloval: tepihe, zastonj 1 servis, zimske gume, keramično zaščito laka, poln tank bencina, ... pa še kaj sem verjetno pozabil. 😂 Že samo ob poslušanju mi je ratalo nerodno. 😂 Pa še vedno so dali nekaj v žep... 😉 2 1 Citiraj
FuManchu Napisano 30. marec, 2023 Prijavi Napisano 30. marec, 2023 Kdor jezik špara, kruha strada se glasi pregovor. Če bi takrat Berus dal še enga novega polota zraven, nebi bil nič v minusu. Kdor je pa tiho je pa sam kriv in take prodajalci najraje vidijo. 2 1 Citiraj
Janez007 Napisano 30. marec, 2023 Prijavi Napisano 30. marec, 2023 (urejeno) pred 31 minutami je FuManchu napisal: Kdor jezik špara, kruha strada se glasi pregovor. Če bi takrat Berus dal še enga novega polota zraven, nebi bil nič v minusu. Kdor je pa tiho je pa sam kriv in take prodajalci najraje vidijo. Ne vem, če je vedno tako. Sem nekaj kupoval za kopalnico v Tapru, pa po telefonu namigujem na popust ... prodajalec pravi, da mi lahko da največ 10%, rezerviram. Gre žena naslednji dan iskat, prodajalec ne najde rezervacije, najde pa produkt, žena pa, ne da bi kaj rekla, dobi 20% popusta. 😂 Popravljeno 30. marec, 2023 od Janez007 2 3 Citiraj
FuManchu Napisano 30. marec, 2023 Prijavi Napisano 30. marec, 2023 Sem kupoval varilno masko par let nazaj. Cena 80€. Itak, če bom tiho nisem jaz grem do kase in rečem, evo dam 60€. Možakar prikima in reče ok. Dam 60€ in grem domov švasat. To je to. 5 Citiraj
Janez007 Napisano 30. marec, 2023 Prijavi Napisano 30. marec, 2023 pred 17 minutami je FuManchu napisal: Sem kupoval varilno masko par let nazaj. Cena 80€. Itak, če bom tiho nisem jaz grem do kase in rečem, evo dam 60€. Možakar prikima in reče ok. Dam 60€ in grem domov švasat. To je to. Imam še hujšo ... sem peljal pred 40 leti punco na sadno kupo na ljubljanski grad ... in se na koncu natakarju pohecam, da bi lahko hiša častila ... in potem natakar reče OK in mu sploh nisem mogel plačat oziroma ni hotel zaračunat. 😂 1 5 2 1 Citiraj
NevLado Napisano 30. marec, 2023 Prijavi Napisano 30. marec, 2023 In zaradi takih situacij, ki jih opisujete, imajo servisi takšne marže kot imajo, ker se potem vsem fajn zdi, da dobijo še malo popusta in malo izcenkajo - na koncu je pa servis lih na nuli 1 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 30. marec, 2023 Prijavi Napisano 30. marec, 2023 (urejeno) Jaz sem nahitro prebral "da bi lahko hišo čistila" 🤣 Popravljeno 30. marec, 2023 od TiEn 6 Citiraj
Janez007 Napisano 30. marec, 2023 Prijavi Napisano 30. marec, 2023 (urejeno) pred 28 minutami je NevLado napisal: In zaradi takih situacij, ki jih opisujete, imajo servisi takšne marže kot imajo, ker se potem vsem fajn zdi, da dobijo še malo popusta in malo izcenkajo - na koncu je pa servis lih na nuli Ja, se strinjam. Mi bi bilo bolj všeč, da bi bile fiksne cene, ampak res za vse enake. Popravljeno 30. marec, 2023 od Janez007 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.