Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
dne 3. 8. 2026 ob 23:09 je Boss napisal:

Jaz že leta uporabljam Rain-X. Na cca 2-3 mesece obnovim in zadeva je res dobra. AC v dežju si skoraj ne morem več predstavljat brez tega. Aja pa cel postopek nanosa je cca 3-5min, tako da ni neke drame.

Kul! Hvala! Sem pa opazil da je v bistvu cel avto praktično čist, čeprav sem v najhujši poletni nevihti šel mimo tovornjakov... Tako da, ko se bom menil z dilerjem (ker čakam še, da dobim zimske predpražnike in nov kalup za stransko ogledalo) vprašam in sporočim. Res nora zadeva. Dokler ne gre za nekaj uber naravi škodljivega bom to redno apliciral. Me prav zanima ali je ceramic coat ali samo neka začasna žavba.

Bi pa na tej točki vprašal ali je kdo v zadnjem času dajal na sprednji del avta PPF? Na prejšnji machine grey sem imel od kamenčkov prerešetano vse do strehe in sprednjih blatnikov. Ste sami naredili? Kam peljali? Kater produkt? Hvala!

Napisano
pred 12 urami je hermelin napisal:

Bi pa na tej točki vprašal ali je kdo v zadnjem času dajal na sprednji del avta PPF? Na prejšnji machine grey sem imel od kamenčkov prerešetano vse do strehe in sprednjih blatnikov. Ste sami naredili? Kam peljali? Kater produkt? Hvala!

Če prav razumem je to folija čez haubo...? Jaz še tega pri nobenem nisem videl, niti ne poznam nobenega, da bi si to montiral.

Ne vem koliko je to trajnostno, pa če ni v redu narejeno se lahko odlepi, mehurčki itd.

Najboljše, da držiš ustrezno varnostno razdaljo (pa ne 500m 😁), pa ne bi smelo biti problemov.

Napisano

Js bi dal sprednji del obvezno v PPF, če bi še kupil nov avto. Ne vem pa komu najbrž bi prašal poligloba, k mi rihta keramiko.

Pa ne zej s temi varnosnimi razdaljami, ker ti lahk glih tak meče gor od nasproti vozečih vozil, pač kamenja je pri nas na cesti kolko hočeš zarad arhitekture cestišča (beri 20 cm šodrane bankine).

Napisano

Danes na 2-ki spoznaval nivoje prikazovalnika goriva v rezervoarju.

Ima digitalni prikaz in neke črtice, pa mi je zadnja utripala in sem itak imel namen it na črpalko zelo v kratkem.  Potem peljem v nek hud klanec, izgine še ta črtica in začne utripat črka E

E, takrat pa sem videl da je vrag odnesel šalo in se s cmokom v grlu peljal do črpalke, ki je itak sledilla v dobrih 10km, nadaljevanje predvsem spusta. Sem računal, da pridem, kaj pa če ... :)))

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 8 urami je goB napisal:

Če prav razumem je to folija čez haubo...? Jaz še tega pri nobenem nisem videl, niti ne poznam nobenega, da bi si to montiral.

Ne vem koliko je to trajnostno, pa če ni v redu narejeno se lahko odlepi, mehurčki itd.

Najboljše, da držiš ustrezno varnostno razdaljo (pa ne 500m 😁), pa ne bi smelo biti problemov.

Ja prozorna folija. Vem, da eni sami delajo, ampak, če ni prehud strošek pač raje dam profiju. Razdalja ne pomaga, ker imaš po lokalnih cestah kamenčke povsod in ti jih v bok meče v zavoju, na avtocesti jih pa fašeš od tovornjakov, ko prehitevaš, kdaj pa tudi od nasproti vozečih. Ni da ni. Potem pa začne rjavet, če hitro ne pomažeš s touch up čopičem.

pred 7 urami je Mraušk Mčk napisal:

Sodelavec si je dal oblepit celga seata. 

Pri Mazdah je barva tako"kvalitetna" da je folija kar pametna naložba.

Kak nasvet pri komu?

pred 7 urami je 50keda napisal:

Js bi dal sprednji del obvezno v PPF, če bi še kupil nov avto. Ne vem pa komu najbrž bi prašal poligloba, k mi rihta keramiko.

Pa ne zej s temi varnosnimi razdaljami, ker ti lahk glih tak meče gor od nasproti vozečih vozil, pač kamenja je pri nas na cesti kolko hočeš zarad arhitekture cestišča (beri 20 cm šodrane bankine).

Saj, havba, boki do vrat in zgoraj do šibedaha. Sepravi škofjeločan? Bom poklical, hvala! Keramiko misliš ceramic coat? A se ti slučajno obnaša tko kot meni trenutno, da umazanija kar spolzi z avta?

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.