Gregor Muc-Up Napisano petek ob 08:13 Prijavi Napisano petek ob 08:13 pred 2 urama je Slivka napisal: Če je dvolitrski turbo dizel, pa da ima še električni pomik drsnih vrat in vlečno kljuko, bi jaz na tvojem mestu to čim prej prodal - pa da se ne matraš s prodajo, ga kar jaz odpeljem... Je letnik 2011, v teh so samo še 1.6 dizli (116KM), ima pa električna vrata in ima vlečno kljuko. Citiraj
Slivka Napisano petek ob 08:28 Prijavi Napisano petek ob 08:28 Šmorn, to je pa malo švohotno za po hribih, sploh, če je prikolica malo težja. Ker pri nas so 12% vzponi... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Gregor Muc-Up Napisano petek ob 08:32 Prijavi Napisano petek ob 08:32 pred 3 minutami je Slivka napisal: Šmorn, to je pa malo švohotno za po hribih, sploh, če je prikolica malo težja. Ker pri nas so 12% vzponi... Tko je Citiraj
Slivka Napisano petek ob 08:44 Prijavi Napisano petek ob 08:44 Mi imamo Adria Altea 502 DT. Nekaj večja in nekaj težja. Potem pa kdaj rata, da ne gremo vsi, kar pomeni, da nas je sedem. On če se to zgodi, je na lepem sedem potnikov in 1300 kg težka prikolica zadaj. .. 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano petek ob 10:49 Prijavi Napisano petek ob 10:49 pred 4 urami je Alex napisal: Preveč zaserje šipo in jo potem zelo težko spucaš do čistega. Pojma nimam kaj si ti gor nanašal, ampak Rain-X ziher ne. Mogoče pa postopka nisi izvedel kot je potrebno. Jaz mam tole gor pa že četrt stoletja in to je najboljši "autohack" kadarkoli. Edini minus, ki ga ima, da je treba na 2-3 mesece ponovno nanašat, ampak to vzame le 5 minut maksimalno. Citiraj
Boss Napisano petek ob 10:51 Prijavi Napisano petek ob 10:51 pred 2 urama je Slivka napisal: Šmorn, to je pa malo švohotno za po hribih, sploh, če je prikolica malo težja. Ker pri nas so 12% vzponi... Pred klancem flikneš vse ven, odpelješ prikolco gor, odklopiš in se vrneš po potnike. 🤣 1 Citiraj
sportman333 Napisano petek ob 11:22 Prijavi Napisano petek ob 11:22 najbolje da mu nekdo da sliko primerjave v navoru med 1.6 in 2.0 mazda dizlom, da bo vsaj isti tip mašine primerjava Citiraj
Alex Napisano petek ob 13:12 Prijavi Napisano petek ob 13:12 pred 2 urama je Boss napisal: Pojma nimam kaj si ti gor nanašal, ampak Rain-X ziher ne. Mogoče pa postopka nisi izvedel kot je potrebno. Jaz mam tole gor pa že četrt stoletja in to je najboljši "autohack" kadarkoli. Edini minus, ki ga ima, da je treba na 2-3 mesece ponovno nanašat, ampak to vzame le 5 minut maksimalno. Prav to sranje od Rain- x. In, ko sem ugotovil, da ni v redu je bila cela jeba to spucat dol. Tudi brisalci niso zato brisali v redu. Vedno je bila neka meglica gor. Posebaj ponoči ni bilo nič kaj lepo za gledat luči nasproti. 1 Citiraj
FuManchu Napisano petek ob 13:18 Prijavi Napisano petek ob 13:18 pred 5 minutami je Alex napisal: Prav to sranje od Rain- x. In, ko sem ugotovil, da ni v redu je bila cela jeba to spucat dol. Tudi brisalci niso zato brisali v redu. Vedno je bila neka meglica gor. Posebaj ponoči ni bilo nič kaj lepo za gledat luči nasproti. Če bi bilo zakej nebi sploh več brisalcev dajali na avte😂 3 1 1 Citiraj
Boss Napisano petek ob 13:40 Prijavi Napisano petek ob 13:40 Se pravi sem jaz debil k to dajem že 25 let gor, češ da je slabše kot brez? Pa kakšna meglica neki, če naneseš pravilno in očistiš po koncu postopka ni nobenih meglic nikjer. 1 Citiraj
FuManchu Napisano petek ob 14:05 Prijavi Napisano petek ob 14:05 pred 24 minutami je Boss napisal: Se pravi sem jaz debil k to dajem že 25 let gor, češ da je slabše kot brez? Pa kakšna meglica neki, če naneseš pravilno in očistiš po koncu postopka ni nobenih meglic nikjer. Sam si to rekel 😂 1 Citiraj
Baho Napisano sobota ob 11:44 Prijavi Napisano sobota ob 11:44 Evo, reči s kitajske počasi kapljajo,... prvo pedala. Pokrivalo za bremzo se nekako ne uleže najbolje, mogoče uporabim kak dvostranski lepilni trak. Med vožnjo še nisem sprobal, saj še vedno gulim tastaro. 1 Citiraj
Z M A J Napisano sobota ob 14:27 Prijavi Napisano sobota ob 14:27 Najprej bil z Dvojko do Bibe in Menine planine, kjer je bila posledično totalno zaprašena in nasvinjana, tako da je sledilo pranje ter temeljita nega notranjosti. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano sobota ob 15:21 Prijavi Napisano sobota ob 15:21 (urejeno) pred 3 urami je Baho napisal: Evo, reči s kitajske počasi kapljajo,... prvo pedala. Pokrivalo za bremzo se nekako ne uleže najbolje, mogoče uporabim kak dvostranski lepilni trak. Med vožnjo še nisem sprobal, saj še vedno gulim tastaro. Lahko, da ti bodo kje na teh. pregledu zaradi tega kaj težili! 🥴 Popravljeno sobota ob 15:22 od Bini 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Kvalitetno oprasku prednje desno platišče na robniku oz. pločniku. Sem gledal ene miške in je pričelo brusit, heh 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 34 minutami je Z M A J napisal: Kvalitetno oprasku prednje desno platišče na robniku oz. pločniku. Sem gledal ene miške in je pričelo brusit, heh Prav ti je.... 😁🫣😉 1 Citiraj
Boss Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 1 uro je Z M A J napisal: Kvalitetno oprasku prednje desno platišče na robniku oz. pločniku. Sem gledal ene miške in je pričelo brusit, heh A so ble vsaj dobre... mislim a se je splačalo gledat? 3 Citiraj
Z M A J Napisano pred 41 minutami Prijavi Napisano pred 41 minutami pred 25 minutami je Boss napisal: A so ble vsaj dobre... mislim a se je splačalo gledat? Totalno me zmedle, rakete ekstra klase No platišče preživelo, guma prav tako, če bi na Merklu obrusil bakreno platišče bi mi verjetno skoraj solze tekle, Mazdojkla pa je delovno robustno vozilo, ki ima že od prej kako lepotno napako Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano pred 31 minutami Prijavi Napisano pred 31 minutami pred 9 minutami je Z M A J napisal: Totalno me zmedle, rakete ekstra klase No platišče preživelo, guma prav tako, če bi na Merklu obrusil bakreno platišče bi mi verjetno skoraj solze tekle, Mazdojkla pa je delovno robustno vozilo, ki ima že od prej kako lepotno napako Preveč zares si me vzel.... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.