jures Napisano 23. junij Prijavi Napisano 23. junij pred 10 minutami je Tilen5 napisal: Ma lepo ritko ane ,.. 😍 Sam nima lukenj zadaj Evo pa mamo slivkin sex chat No italjani majo dizajn. Pika 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jstdoma Napisano 23. junij Prijavi Napisano 23. junij https://i.imgur.com/t1UpUbt.mp4 t1UpUbt.mp4 1 Citiraj
ignacij Napisano 23. junij Prijavi Napisano 23. junij (urejeno) pred 2 urama je jures napisal: Lancia Y ev je pa prvi avto ki mi je dejansko vsec. Res pa da spodaj 215-400km pa cela vremenska napoved za range je pa mal hudo.... Da je obstajal ko sem jaz iskal drugi avto konec leta 2022 bi me zasrbelo. Vseeno ne vem ce bi ga dobil za 16k kot sem dal za novega Aygox takrat. Tle pose 40k....to pol ostane men se 24k za benz, servise, kasko 10 let oz se en avto. @jures oprosti, ampak tole je res težko berljivo. Popravljeno 23. junij od ignacij Citiraj
jures Napisano 23. junij Prijavi Napisano 23. junij pred 52 minutami je ignacij napisal: @jures oprosti, ampak tole je res težko berljivo. Ne obstaja se telefon pro ultra big za moje prste 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 23. junij Prijavi Napisano 23. junij Tramvaj v Munchenu: Toliko o nevnetljivosti baterij. In o prevozu e-karkoli na trajektih... 5 Citiraj
Boss Napisano 25. junij Prijavi Napisano 25. junij Hmmm, navkljub zagovarjanjem EV-jev, da skoraj ne gorijo, kot to radi poudarjajo EV-fani, je očitno nekaj na tem, da so kitajci sprejeli tako drastično prepoved s tako brzino. Se pravi bi lahko nekaj bilo na tem... uuuu shocker. 🤪 Od 1. julija 2026 obvezna pomembna nadgradnja za električne avte WWW.ZURNAL24.SI Čez eno leto začne veljati prepoved gorljivih baterij v električnih avtomobilih. 1 Citiraj
mazdaman Napisano 26. junij Prijavi Napisano 26. junij pred 19 urami je Boss napisal: Hmmm, navkljub zagovarjanjem EV-jev, da skoraj ne gorijo, kot to radi poudarjajo EV-fani, je očitno nekaj na tem, da so kitajci sprejeli tako drastično prepoved s tako brzino. Se pravi bi lahko nekaj bilo na tem... uuuu shocker. 🤪 Od 1. julija 2026 obvezna pomembna nadgradnja za električne avte WWW.ZURNAL24.SI Čez eno leto začne veljati prepoved gorljivih baterij v električnih avtomobilih. Ja mogoče pa res skrbijo za varnost. Tudi pri bencinskih avtih je razvoj zahteval varnostne ukrepe, da danes pride do vžiga res v redkih primerih. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 27. junij Prijavi Napisano 27. junij To bo spet razlog za dvig cen. Vsako varnost ali vsak gadget placamo mi 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
dvorjan Napisano 1. julij Prijavi Napisano 1. julij Kaj pa pričakuješ od človeka, ki ga označujejo za "engine pope"? Da bo hvalil EV? Itak da ne bo, če je celo življenje šraufal ICE in je to edino, kar pozna. Evropa mora nehati jamrati in se podvizati, če želi ostati v EV tekmi. Sicer ne bo luštno. Sam ne dvomim, da ne bi v EU znali narediti dobrih EV, samo jih nočejo, ker bi kanibalizirali prodajo ICE. Ampak to jih bo na dolgi rok stalo celega biznisa. Potem bo tehnološki razkorak do Kitajcev že prevelik in bo razlika kot med sekiro in motorko. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano sobota ob 14:17 Prijavi Napisano sobota ob 14:17 Nova revolucija? Razvoj tudi v Sloveniji, prikaz v praksi vzame sapo. #video SIOL.NET Pri novi veliki avtomobilski razvojni stvari eno glavnih vlog igrajo Slovenci. Prvič smo v praksi preizkusili prednosti in za zdaj izkoriščen... 3 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Tilen5 Napisano sobota ob 14:20 Prijavi Napisano sobota ob 14:20 Hvala tistemu ki je temo počistil Kako pa deluje to vrtenje v krogu po suhi cesti? Citiraj
etcho Napisano nedelja ob 10:12 Prijavi Napisano nedelja ob 10:12 pred 19 urami je Tilen5 napisal: Kako pa deluje to vrtenje v krogu po suhi cesti? Podobno kot driftanje. Zliže gume. 1 Citiraj
Z M A J Napisano torek ob 16:43 Prijavi Napisano torek ob 16:43 Ameriški Lucid: Ustvarili smo najbolj učinkovit električni avtomobil doslej | 24ur.com WWW.24UR.COM Ameriški proizvajalec električnih vozil Lucid trdi, da je njegov avtomobil uspešno prevozil rekordnih 1200 kilometrov z enim polnjenjem. S tem... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano torek ob 17:51 Prijavi Napisano torek ob 17:51 aha po klancu navzdol s 50km/h. Mogoče. 1 Citiraj
jures Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami Nova studija je pokazala da je izguba baterije poleti ko temperatura doseze 35 enaka kot pozimi tam do 15%. Vkolikor proizvajalec ni pomislil na primerno zracenje baterij se vec. (Moja yota ma na primer na zadnjem sedeu spodaj reže) Sami smo ze opazili da vrocina ubija normalne avtomobilske akumulatorje. Se pravi idealni pogoji za el avto v Sloveniji so na obali ali pa marec do maj in oktober do november...:) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
GregorV Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami Ta gospodič je imel na ogledu Mazda 6e: 1 Citiraj
Jest Napisano pred 9 urami Avtor Prijavi Napisano pred 9 urami pred 30 minutami je GregorV napisal: Ta gospodič je imel na ogledu Mazda 6e: Je debata o tem ze v drugi temi >> Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
GregorV Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami Ups, spregledal. 🙃 Se opravičujem. Citiraj
Tilen5 Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama ko da bi bil v letalu notri,..baterija pa tudi pije,..za ene 5min bi blo Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.