Slivka Napisano 12. avgust Prijavi Napisano 12. avgust dne 10. 8. 2025 ob 12:49 je MazdaBoy napisal: Če kdo razmišlja o štromerju, npr. Mazdi 6e Sm kmet an s hribu doma... Če jest to prou zastopm (glede na to, de sm fizična oseba) - ma, kej mi dajo 5.200.000€ sam de kupm tist električn one? Krištodio, če j tko pa uzamem enga, dobim dnar za nou trahtr, pa še BTjca obnovim an še ostane za kšnga Mazdinga trilitrskega šestvaljnega dizelaša. Pa še bi ostalo... 2 Citiraj
skritikrt Napisano petek ob 09:54 Prijavi Napisano petek ob 09:54 Kot zmeraj pri EV-jih..."natega" 1 Citiraj
skritikrt Napisano petek ob 15:00 Prijavi Napisano petek ob 15:00 Še ena o realnost prodaje EVjev...po moje ne samo na "otoku"... Citiraj
dvorjan Napisano včeraj ob 11:04 Prijavi Napisano včeraj ob 11:04 Nekaj za skeptike: CATL Naxtra: trajnejša in občutno cenejša WWW.AVTOMOBILIZEM.COM Kitajski CATL naj bi še letos pričel s proizvodnjo natrijevih baterij, ki bi lahko povzročile nov preobrat na trgu električnih vozil. Citiraj
skritikrt Napisano včeraj ob 11:27 Prijavi Napisano včeraj ob 11:27 pred 14 minutami je dvorjan napisal: Nekaj za skeptike: CATL Naxtra: trajnejša in občutno cenejša WWW.AVTOMOBILIZEM.COM Kitajski CATL naj bi še letos pričel s proizvodnjo natrijevih baterij, ki bi lahko povzročile nov preobrat na trgu električnih vozil. A ti še zmeraj padaš na te fore..."naj bi"..."ki bi lahko" ipd.? Po tem pa se izkaže,da "naj bi še letos pričel s proizvodnjo....v naslednjih desetih ali dvajsetih letih..." In "ki bi lahko povzročile nov preobrat na trgu električnih vozil".....ja,ja,isto kot je bilo z Teslinimi 4680 celicami....v koliko avtov jih vgrajujejo? Smo že jemali to snov... Citiraj
Jest Napisano včeraj ob 11:33 Avtor Prijavi Napisano včeraj ob 11:33 Podobno kot ti "padas" na YT videe z "nategi" Izgledajo ponavadi tako, da je na naslovni sliki kaksna glupa faca nalimana cez sliko .... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
NevLado Napisano včeraj ob 11:35 Prijavi Napisano včeraj ob 11:35 Kaj si mislite o R5 za drugi avto? Kolikor gledam, bi ga šlo dobit že za 21k Citiraj
sportman333 Napisano včeraj ob 11:48 Prijavi Napisano včeraj ob 11:48 (urejeno) pred 12 minutami je NevLado napisal: Kaj si mislite o R5 za drugi avto? Kolikor gledam, bi ga šlo dobit že za 21k če bi imela bencinski turbo motor bi jaz tudi resno razmišljal o tem avtu, ker mi je vizualno zelo všeč.... Popravljeno včeraj ob 11:48 od sportman333 1 Citiraj
dvorjan Napisano včeraj ob 11:58 Prijavi Napisano včeraj ob 11:58 pred 21 minutami je NevLado napisal: Kaj si mislite o R5 za drugi avto? Kolikor gledam, bi ga šlo dobit že za 21k Majhen je, bolj za 2, sicer pa načeloma okej. Glavna tehnika je podedovana od ZOE, torej že preizkušena. Je pa lep. 😃 Citiraj
g.Wankel Napisano včeraj ob 14:44 Prijavi Napisano včeraj ob 14:44 pred 36 minutami je Bini napisal: Lep🫣 se hecate.... Lepši je kot CX-30 5 Citiraj
etcho Napisano včeraj ob 14:54 Prijavi Napisano včeraj ob 14:54 pred 9 minutami je g.Wankel napisal: Lepši je kot CX-30 ouch! 😉 Citiraj
Alex Napisano včeraj ob 14:56 Prijavi Napisano včeraj ob 14:56 pred 11 minutami je g.Wankel napisal: Lepši je kot CX-30 No, no, od kdaj je katrca avto. 1 Citiraj
godlike Napisano včeraj ob 15:35 Prijavi Napisano včeraj ob 15:35 Ti si en mojster. Govora je o R5 in ne R4 😉 Citiraj
g.Wankel Napisano včeraj ob 15:57 Prijavi Napisano včeraj ob 15:57 Pred eno uro je etcho napisal: ouch! 😉 Pred eno uro je Alex napisal: No, no, od kdaj je katrca avto. Sam preverjam, če ste še živi 😁 Lepota je itak subjektivna 1 Citiraj
etcho Napisano včeraj ob 17:32 Prijavi Napisano včeraj ob 17:32 (urejeno) Moj 1. razlog za nakup CX-30 je bil, da je avto višji in ne podrsa, ko grem iz dvorišča. Izhod pa je na cesto s 17% naklonom. 😁 Popravljeno včeraj ob 17:35 od etcho 1 4 1 Citiraj
Bini Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro dne 19. 8. 2025 ob 16:44 je g.Wankel napisal: Lepši je kot CX-30 Sem upal, da veš kaj je avto.... RENO.... 🫣 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.