Slivka Napisano 12. avgust Prijavi Napisano 12. avgust dne 10. 8. 2025 ob 12:49 je MazdaBoy napisal: Če kdo razmišlja o štromerju, npr. Mazdi 6e Sm kmet an s hribu doma... Če jest to prou zastopm (glede na to, de sm fizična oseba) - ma, kej mi dajo 5.200.000€ sam de kupm tist električn one? Krištodio, če j tko pa uzamem enga, dobim dnar za nou trahtr, pa še BTjca obnovim an še ostane za kšnga Mazdinga trilitrskega šestvaljnega dizelaša. Pa še bi ostalo... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
skritikrt Napisano 15. avgust Prijavi Napisano 15. avgust Še ena o realnost prodaje EVjev...po moje ne samo na "otoku"... Citiraj
dvorjan Napisano 19. avgust Prijavi Napisano 19. avgust Nekaj za skeptike: CATL Naxtra: trajnejša in občutno cenejša WWW.AVTOMOBILIZEM.COM Kitajski CATL naj bi še letos pričel s proizvodnjo natrijevih baterij, ki bi lahko povzročile nov preobrat na trgu električnih vozil. Citiraj
skritikrt Napisano 19. avgust Prijavi Napisano 19. avgust pred 14 minutami je dvorjan napisal: Nekaj za skeptike: CATL Naxtra: trajnejša in občutno cenejša WWW.AVTOMOBILIZEM.COM Kitajski CATL naj bi še letos pričel s proizvodnjo natrijevih baterij, ki bi lahko povzročile nov preobrat na trgu električnih vozil. A ti še zmeraj padaš na te fore..."naj bi"..."ki bi lahko" ipd.? Po tem pa se izkaže,da "naj bi še letos pričel s proizvodnjo....v naslednjih desetih ali dvajsetih letih..." In "ki bi lahko povzročile nov preobrat na trgu električnih vozil".....ja,ja,isto kot je bilo z Teslinimi 4680 celicami....v koliko avtov jih vgrajujejo? Smo že jemali to snov... Citiraj
Jest Napisano 19. avgust Avtor Prijavi Napisano 19. avgust Podobno kot ti "padas" na YT videe z "nategi" Izgledajo ponavadi tako, da je na naslovni sliki kaksna glupa faca nalimana cez sliko .... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
NevLado Napisano 19. avgust Prijavi Napisano 19. avgust Kaj si mislite o R5 za drugi avto? Kolikor gledam, bi ga šlo dobit že za 21k Citiraj
sportman333 Napisano 19. avgust Prijavi Napisano 19. avgust (urejeno) pred 12 minutami je NevLado napisal: Kaj si mislite o R5 za drugi avto? Kolikor gledam, bi ga šlo dobit že za 21k če bi imela bencinski turbo motor bi jaz tudi resno razmišljal o tem avtu, ker mi je vizualno zelo všeč.... Popravljeno 19. avgust od sportman333 3 Citiraj
dvorjan Napisano 19. avgust Prijavi Napisano 19. avgust pred 21 minutami je NevLado napisal: Kaj si mislite o R5 za drugi avto? Kolikor gledam, bi ga šlo dobit že za 21k Majhen je, bolj za 2, sicer pa načeloma okej. Glavna tehnika je podedovana od ZOE, torej že preizkušena. Je pa lep. 😃 Citiraj
g.Wankel Napisano 19. avgust Prijavi Napisano 19. avgust pred 36 minutami je Bini napisal: Lep🫣 se hecate.... Lepši je kot CX-30 8 Citiraj
etcho Napisano 19. avgust Prijavi Napisano 19. avgust pred 9 minutami je g.Wankel napisal: Lepši je kot CX-30 ouch! 😉 Citiraj
Alex Napisano 19. avgust Prijavi Napisano 19. avgust pred 11 minutami je g.Wankel napisal: Lepši je kot CX-30 No, no, od kdaj je katrca avto. 3 Citiraj
godlike Napisano 19. avgust Prijavi Napisano 19. avgust Ti si en mojster. Govora je o R5 in ne R4 😉 1 2 Citiraj
g.Wankel Napisano 19. avgust Prijavi Napisano 19. avgust Pred eno uro je etcho napisal: ouch! 😉 Pred eno uro je Alex napisal: No, no, od kdaj je katrca avto. Sam preverjam, če ste še živi 😁 Lepota je itak subjektivna 2 Citiraj
etcho Napisano 19. avgust Prijavi Napisano 19. avgust (urejeno) Moj 1. razlog za nakup CX-30 je bil, da je avto višji in ne podrsa, ko grem iz dvorišča. Izhod pa je na cesto s 17% naklonom. 😁 Popravljeno 19. avgust od etcho 1 5 1 Citiraj
Bini Napisano 20. avgust Prijavi Napisano 20. avgust dne 19. 8. 2025 ob 16:44 je g.Wankel napisal: Lepši je kot CX-30 Sem upal, da veš kaj je avto.... RENO.... 🫣 1 Citiraj
mazdaman Napisano 22. avgust Prijavi Napisano 22. avgust dne 19. 8. 2025 ob 13:35 je NevLado napisal: Kaj si mislite o R5 za drugi avto? Kolikor gledam, bi ga šlo dobit že za 21k Za drugi avto in da se zavedaš da je na zadnjih sedežih zelo malo prostora zna biti kar dobra igračka. Kolikor sem gledal cenike ja za ta dena rbolj osnovna oskubljena varianta, a če ti velikost baterije ustreza dnevnim potrebam v najslabšem primeru potem go for it. jaz sem gledal rabljen MX-30 pa me je strah da bi bil lahko pozimi problem z 200 km dnevnim dosegom, če upoštevaš 20-80 baterijo. Tako je padla odločitev avto z večjo baterijo LPF 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Slivka Napisano 1. september Prijavi Napisano 1. september Kaj pa, če je vse res? "... ... ... ... ...Električni avtomobili že dolgo niso redkost in so vse pogostejši obiskovalci tehničnih pregledov. Rezultati TÜV ne potrjujejo njihove nadpovprečne zanesljivosti in so v nekaterih primerih celo med najslabšimi v svoji starostni kategoriji. To je nasprotno od razmišljanja, da so električni avtomobili zanesljivejši od tistih, ki jih poganjajo motorji z notranjim zgorevanjem, ker imajo manj gibljivih delov, pa tudi filtrov za trdne delce, ventilov EGR ... ... ... ... ..." 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 1. september Prijavi Napisano 1. september Zelo realno napisano brez nekekga lažnega navijaštva. Citiraj
ignacij Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami Cupra zna narediti obliko, zgleda kot od batmana. Citiraj
Boss Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Koncept... produkcijski ne bo nikoli tako drzne oblike. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.