Mraušk Mčk Napisano sobota ob 12:50 Prijavi Napisano sobota ob 12:50 pred 45 minutami je Jest napisal: je itak vseeno, ali je ročni ali avtomatski Pomembno je, da je barva premium. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
godlike Napisano sobota ob 15:33 Prijavi Napisano sobota ob 15:33 pred 5 urami je dvorjan napisal: Ne boš verjel, če se ti res zalušta, lahko to počneš tudi pri avtomatskem menjalniku (no, vsaj tistih, ki omogočajo ročni način delovanja). 6 ročnih ali 8/9 avtomatskih v manual načinu ni isto. Sem 2 mesca vozil AT i20, tako da sem probal. Za kontrol freaka ni AT. 1 1 Citiraj
Hixxy Napisano sobota ob 17:40 Prijavi Napisano sobota ob 17:40 Zgleda je Mazda naredila tako dober ročni menjalnik, da vsakič ko menjaš prestavo si v ekstazi, vsakič ko stisneš sklopko si blizu orgazma. Glede na stanje na naših cestah je to 3/4 časa. Pomojem je to edini forum ki zagovarja ročni menjalnik. Sam ni šans da kupim več avto z ročnim menjalnikom, avtomatik all day. Je pa res da naše avtoceste poskrbijo za dobro telovadbo in prekrvavljenost leve noge in desne roke. 2 3 Citiraj
dvorjan Napisano sobota ob 17:44 Prijavi Napisano sobota ob 17:44 pred 2 urama je godlike napisal: 6 ročnih ali 8/9 avtomatskih v manual načinu ni isto. Sem 2 mesca vozil AT i20, tako da sem probal. Za kontrol freaka ni AT. Kolikor vem, smo na Mazda forumu, govora je o Mazda avtomobilu. Ta pa ima, zaenkrat še, 6-stopenjski avtomatski menjalnik z možnostjo ročnega pretikanja. 2 Citiraj
Matick Napisano sobota ob 17:59 Prijavi Napisano sobota ob 17:59 pred 18 minutami je Hixxy napisal: Zgleda je Mazda naredila tako dober ročni menjalnik, da vsakič ko menjaš prestavo si v ekstazi, vsakič ko stisneš sklopko si blizu orgazma. Glede na stanje na naših cestah je to 3/4 časa. Pomojem je to edini forum ki zagovarja ročni menjalnik. Sam ni šans da kupim več avto z ročnim menjalnikom, avtomatik all day. Je pa res da naše avtoceste poskrbijo za dobro telovadbo in prekrvavljenost leve noge in desne roke. A zato je pol moj avto bel 😂😂😂 Lahko je rocni menjalnik se tolk dober, bo naslednji in vsak potem avtomatik 1 Citiraj
Jest Napisano sobota ob 18:08 Prijavi Napisano sobota ob 18:08 pred 23 minutami je dvorjan napisal: Kolikor vem, smo na Mazda forumu, govora je o Mazda avtomobilu. Ta pa ima, zaenkrat še, 6-stopenjski avtomatski menjalnik z možnostjo ročnega pretikanja. Moja Mazda ima osemstopenjski avtomatski menjalnik z možnostjo ročnega prestavljanja… 2 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
godlike Napisano sobota ob 18:16 Prijavi Napisano sobota ob 18:16 pred 29 minutami je dvorjan napisal: Kolikor vem, smo na Mazda forumu, govora je o Mazda avtomobilu. Ta pa ima, zaenkrat še, 6-stopenjski avtomatski menjalnik z možnostjo ročnega pretikanja. Tema je "Zanimivi oglasi". Pol moreš pazit kaj pišeš v temi "Elektromobilnost", ker tudi tista tema je na Mazda forumu 😉 2 Citiraj
dvorjan Napisano sobota ob 18:28 Prijavi Napisano sobota ob 18:28 pred 11 minutami je godlike napisal: Tema je "Zanimivi oglasi". Pol moreš pazit kaj pišeš v temi "Elektromobilnost", ker tudi tista tema je na Mazda forumu 😉 Pa še dobro, da je. Zdaj ko imamo še Mazdo 6e za pohvaliti/grajati. 😃 Jo moram iti peljat en dan ... A že imajo kje testno? Citiraj
g.Wankel Napisano sobota ob 20:01 Prijavi Napisano sobota ob 20:01 (urejeno) pred 2 urama je Hixxy napisal: Zgleda je Mazda naredila tako dober ročni menjalnik, da vsakič ko menjaš prestavo si v ekstazi, vsakič ko stisneš sklopko si blizu orgazma. Glede na stanje na naših cestah je to 3/4 časa. Pomojem je to edini forum ki zagovarja ročni menjalnik. Sam ni šans da kupim več avto z ročnim menjalnikom, avtomatik all day. Je pa res da naše avtoceste poskrbijo za dobro telovadbo in prekrvavljenost leve noge in desne roke. Pomoje je tudi edini forum s poženščenimi moškimi, ki jim šaltanje dejanski problem Pa ne me narobe razumeti, nisem proti avtomatskemu menjalniku, je res fajn. Ampak to pisanje kako bolijo nogice pa rokice...halo. Popravljeno sobota ob 20:03 od g.Wankel 4 3 Citiraj
Boss Napisano sobota ob 20:12 Prijavi Napisano sobota ob 20:12 pred 7 minutami je g.Wankel napisal: Ampak to pisanje kako bolijo nogice pa rokice...halo. Sem tud preveril, a nisem slučajno na forumu zadovoljna.si. Če me nogice in rokice niso bolele na Jugotu pa na Wartburgu pred 30 in več leti, me danes še tolk manj, ker so avti veliko bolj user frendly, kot tisti nekoč. Razlika je le v tem, da takrat še vedeli nismo kaj točno je avtomatik. Danes pa vemo in je nastala cela drama, kako se brez AT sploh ne more več. 5 Citiraj
Agerg Napisano sobota ob 20:16 Prijavi Napisano sobota ob 20:16 Je kdo že vozil Subaru Imprezo, kakšno starejšo po možnosti? Tisto so avti s trdim pedalom skopke. Da veš, da si nekaj pritisnil z nogo... 2 Citiraj
FuManchu Napisano sobota ob 20:22 Prijavi Napisano sobota ob 20:22 Si vozil golfa enko dizla? 2 Citiraj
Bini Napisano sobota ob 20:57 Prijavi Napisano sobota ob 20:57 Če bi cx-30 imela boljši avtomatik kot ga ima bi tudi jaz vozil tega ne pa super ročnega.... 🤗 1 1 Citiraj
Tilen5 Napisano sobota ob 21:06 Prijavi Napisano sobota ob 21:06 Jaz morm šparat mojo rokico ko vozim, da lahko potem zvečer polento mešam za večerjo 🙃 3 Citiraj
godlike Napisano sobota ob 21:11 Prijavi Napisano sobota ob 21:11 (urejeno) pred 50 minutami je FuManchu napisal: Si vozil golfa enko dizla? IMT 539, druga sklopka je bolano trda. Druga skopla je, ko se na dnu še malo pritisne in takrat se razklopi kardan.... Verjetno je uradni izrat drugačn. No gasa pa nisi rabil tiščat, je že te imel tempomat 😆 Popravljeno sobota ob 21:12 od godlike Citiraj
Boss Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami pred 23 urami je FuManchu napisal: Si vozil golfa enko dizla? Sem 1.6 TD 70KM. Kolk je pa to ropotalo in treslo, da se še danes zdrznem, ko pomislim. Drži tudi to , da leva noga je bla bolj nakvihtana kot desna. 1 Citiraj
jstdoma Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami Sosed prodaja, če koga zanima 😁😁😁😁😁😁 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.