Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 2 urama je SeekK napisal:

To je dost klasična forumska, če bi blo 30 let nazaj, bi pa edino volan brez serva bil za prave moške, ker se drugače ne čuti ceste.

Ampak to je res... avti s premočnim servom so dobri le za po mestu in parkiranje. Zato je zame dober avto tisti, kjer servo še vedno pušča, da dejansko čutiš, avto v ovinkih in kaj se z njim dogaja. Če tega ni je za moje pojme avto pač brezvezen, namenjen le tistim, ki jim je vožnja nujno zlo. Seveda pa danes, ko so avti 2x ali še večkrat težji kot nekoč, brez serve na gre. Bi rekel, da pri dveh tonah teže bi bili redki tule gor na forumu, da bi ga lahko sploh vozili. Razlika med AT in MT niti približno ni tako velika kot med servo ali brez.

33112_1.png

Napisano
pred 8 urami je SeekK napisal:

To je dost klasična forumska, če bi blo 30 let nazaj, bi pa edino volan brez serva bil za prave moške, ker se drugače ne čuti ceste.

Ja, zdej nas pa rokice bolijo, ko se za gokart vsedemo, ker nismo navajeni.

Podpis.png

Napisano

Haha, potem pa pišejo da smo vozniki avtomatikov poženščeni, a oni radi držijo in premikajo palico, ker je "smooth" 

Napisano

Sam, če ob šaltanju ročke dobiš asociacijo na nekaj drugega, a ni pol v tebi dejansko problem? 🤔😅

Podpis.png

Napisano

Deklice tu s foruma, razumem, da potrebujete avtomatike in servo volan in ... ... ...

Mi, ta pravi dedci, pa zjutraj pograbimo motorko in po pol dneva v gozdu smo dovolj nabildani, da nam ni problem stisnit sklopko in prestavit menjalnik... Če pa še vedno ni dovolj treninga, pa še lopato v roke za kakšne pol urce...

Napisano

Jaz za dve tipki pristisnit v celem dnevu pod klimo, rabim lepe nežne ženske rokice. Tko da servo in AT v avtu mora biti pod mus.

jajcadizlska.jpg

Napisano
pred 27 minutami je Tilen5 napisal:

Jaz za dve tipki pristisnit v celem dnevu pod klimo, rabim lepe nežne ženske rokice. Tko da servo in AT v avtu mora biti pod mus.

Je pa fajn tut če je vozen 🤭

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano (urejeno)
pred 36 minutami je Tilen5 napisal:

Ki čm, k sm kmet an s hribu doma - an si me zgubu...

Kolkr jst vem, so tipke na klimi an ne pod klimo. An so tri: ena tik nad priključkom za toplotno sondo in dve malo višje. Vem, ker jih redno pritiskam in vem, da kmalu po tistem, ko jih začnem pritiskat, je čas, da mojo toplotno sondo vtaknem in zmerim temperaturo. Čeprav tista klima, ki jo imam jaz, samo greje in ne hladi - ko začnem pritiskat tiste tri tipke, rata hudo vroče...

Edino, če se v dolini je*e*e s čim drugim...

Popravljeno od Slivka

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.