Skoči na vsebino

Testi ostalih avtomobilov

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Jaz sem testiral Insignio lani jeseni, sicer turbo dizla.

plusi:

- odli?ni LED-matri?ni ?arometi

- odli?ni AGR sede?i

- Bose ozvo?enje (bolj?e kot v Mazdi)

- kljub velikosti lahkotna vo?nja (kot v Mazdi)

minusi:

- poraba goriva

- majhna vzratna ogledala (kljub kameri ?e vedno uporabljam ogledala)

- ?ri?ek pri HUD, avto pa je imel 1.200 kkm

Toliko na hitro, overall ni slab avto. Nisem se odlo?il, ker avta po mojih ?eljah niso imeli na zalogi, po naro?ilu pa niso bili radodarni s popusti. Testnega avta pa sploh ni problem za dobiti, Avtotehna mi ga je dala popoldne, naslednji dan zjutraj pa sem ga vrnil.

Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex

Mazda6 SPC CD 150 Revolution

Napisano

Kar mi ni jasno na oplu ?e kr, je zakaj vraga majo tiste palce za zaklepanje vrat ?e kr vidne, to smo mel v?asih, ko smo ro?no odpiral pa zapiral ... ne pa v dobi, ko klju? ne dela, itq ne pride? v avto ve? ...
Pa tile njihovi volani so mi take igra?ke :D Tale v insignii mi zgleda ?ist enak kot v astri, ki sem jo vozu pred kratkim.

Napisano

Opa, smo pristali ?e na oplih. Kaj bo naslednje? Reno?

Napisano

Groza, a ne?

33112_1.png

Napisano

Boss, tvoj nakup novega avta me spominja na nekoga, ki gre kupit nove fine ?evlje. Rad bi pravo italijansko usnje, ro?no narejene, svetlo rjave z temnej?o konico, spodaj tudi usnje + guma. Budget 200?.Pa hodi po trgovinah z ?evlji."Ne,gospod,te?ko boste dobili letos tak model. Letos so v modi plavi, bolj visoki, da lahko hodite tudi po lu?ah.Pa va?im letom so bolj primerni". Ni?, gre v drugo trgovino. "Ja, nekaj podobnega imamo. Koliko imate pa ?tevilko noge?... nekam velika se mi zdi?" 46."Ah,ni? ne bo. Tako velike ?tevilke ni sploh v sloveniji".Ok,gre v drugo trgovino."Kako, pravo usnje ste rekli?, tega pa pri nas ni" . V tretji trgovini:" Imamo nekaj podobnega a samo v ?rni barvi brez gume na podplatu". Ja ni?, ostane mu samo ?e deichmann in ciciban...

Napisano

Pa pizda no, a je moj dnar al ni? A si res ne morem izbrati tistega, kar mi je v?e?. Pa to ni 10 EUR vredna zadeva, ampak kar konkreten stro?ek in da bi moral ?e tukaj skloniti glavico izbo?iti hrbet, da te la?je pojebejo - ja ne pa? ne bom. Pa ?e na konc ne kupim ni?.

Mislim, a ?e kupuje? poslovne ?evlje pa ti prodajalec re?e, ja letos so pa moderne gumjaste ?lape s tremi belimi ?rtami bi ti ?el in jih kupil, al bi mu jebal mater? Sej sem ti hotel primerjavo s kitaro narest pa raje ne bom :jezicek: :jezicek:

33112_1.png

Napisano

?e ti ni ni? v?e?, po?akaj, malce oplemeniti prihranke in kupi, ko bo kaj takega kot ?eli? (saj avto ti ?e dela). Bomo videli kaj bo z M6 2020 in X motorji. ?e se da, pa ne vem kje, se po?lje 50x feedback, da naj nardijo fastbacke

Napisano

Jst pa razumem Bossa. Tudi jaz sem na1x z povsem ?love?kimi pri?akovanji glede avtomobila postal netipi?en kupec.

Moja pri?akovanja so recimo Max 14-16 jurjev, preprost, znamka me nobena ne moti (ok,do Opla nimam nekega stra?nega zaupanja, ampak bi se sprijaznil), bencinar,razne turbine in dpfji me odbijajo, velik prtlja?nik ob ne prevelikih zunanjih merah, simpel avto...

Potem se pa zatakne; 5let nazaj bi izbiral med cliotom grandtour, merivo, roomsterjem, Fabio combi, c3picasso, morda alteo, berlingo/kangoo/partner.

Zdaj... Fabia odpade (tsi motor), naslednik roomsterja je SUV, Citroen odpade (sami suvi), Opel mokka je predraga in premalo, razni crosslandi so ogabni in mali, berlingo se je podra?il, kangoo je zastarela igrackasta ?katla (ampak ok, bi bil ok)...

Ko omenim komu , da se rad aktivno ukvarjam s ?portom , mi ponujajo 4x4 ali pa razne 2008ke in capturje... Fak off.. 4x4 ne rabim , 2cm visjega podvozja pa tudi ne , sploh ker to s sabo prinese drazje gume, visjo porabo in meni grd videz...

Sx4 s cross mi je malo predrag, vitara je spet suv...

Na koncu, pa se smejte... Bi vzel dacio za 10jurjev, karavana. Ostanek denarja pa zapravil za stvari ki mi ve? pomenijo v zivljnju.

Ali pa c-elyseja... ?e bi se sprijaznil z4imi vrati... Recimo.

Ampak ; vsaki? ko vidim nesreco, si re?em : dacia ali c-elysee No Go...

In potem me pre?ine; avto zame... Fiat tipo karavan... Ampak... Gre po?asi iz prodaje...

Ostane pa avto,ki bi mi tudi ustrezal (500L),ampak to je tako ogabno....

Torej Ja... Avti so zgolj ?e preve?krat modni dodatek in statusni simbol...

Mi smo pa Razvajeni zaradi prevelike izbire...

Nauk: pridna xsara...ti samo delaj pridno ?e naprej...

Pa pizda no, a je moj dnar al ni? A si res ne morem izbrati tistega, kar mi je v?e?. Pa to ni 10 EUR vredna zadeva, ampak kar konkreten stro?ek in da bi moral ?e tukaj skloniti glavico izbo?iti hrbet, da te la?je pojebejo - ja ne pa? ne bom. Pa ?e na konc ne kupim ni?.

Mislim, a ?e kupuje? poslovne ?evlje pa ti prodajalec re?e, ja letos so pa moderne gumjaste ?lape s tremi belimi ?rtami bi ti ?el in jih kupil, al bi mu jebal mater? Sej sem ti hotel primerjavo s kitaro narest pa raje ne bom :jezicek: :jezicek:

To?no to... Neumni potro?niki diktirajo ponudbo...

Napisano

Imam enako te?avo, ?eprav z manj zahtevami. ?elim si bencinarja, ker delam premalo kilometrov, neturbinski motor in ro?ni menjalnik. 12 let nazaj, ko je bil kupljen clio, ki ga ?e zdaj vozim, bi to bil skorajda standard. Zdaj je Mazda bolj ali manj edini brand, ki stavi na atmosferske motorje, ?e X, ki prihaja, malce odstopa in bo s superchargerjem..

Ko gledam trojko in ?estko, imata ?tiri vrata. Dobro ?estka ima karavana, 2,5 motor pa samo avtomatika. ?e ?e pade? v vi?ji razred pri registraciji pri 2,5+, valda ho?em 2,5 namest 2,0. Ko pogledam Octavio, ki ima soliden price/performance, mo?nost poljubnega dodajanja opreme, 5 vrat, je pa novi 1,5 turbo motor z ro?nim problemati?en, VRS pa tudi samo avtomatik.

Nova M3 bi bila gladko #1, ?e bi lahko dodal usnjene zice, bose ozvo?enje na plus paket. Za oboje skupaj pa ne bom dal 4k+, in smo spet tam.

35 jurjev pa tud ne mislim dat za avto in nadaljnjimi zavarovanji, ki bodo 2x vi?ja. Na koncu se bomo ?e ?tirje v 1.4 cliotu vozil, pa tud ?e jih ima ?e 250.000.

Napisano

Groza, a ne?

Sej Talisman ni tko slab. Zdaj je na voljo ?e 200km dizel 2.0
Napisano

Imam enako te?avo, ?eprav z manj zahtevami. ?elim si bencinarja, ker delam premalo kilometrov, neturbinski motor in ro?ni menjalnik. 12 let nazaj, ko je bil kupljen clio, ki ga ?e zdaj vozim, bi to bil skorajda standard. Zdaj je Mazda bolj ali manj edini brand, ki stavi na atmosferske motorje, ?e X, ki prihaja, malce odstopa in bo s superchargerjem..

Ko gledam trojko in ?estko, imata ?tiri vrata. Dobro ?estka ima karavana, 2,5 motor pa samo avtomatika. ?e ?e pade? v vi?ji razred pri registraciji pri 2,5+, valda ho?em 2,5 namest 2,0. Ko pogledam Octavio, ki ima soliden price/performance, mo?nost poljubnega dodajanja opreme, 5 vrat, je pa novi 1,5 turbo motor z ro?nim problemati?en, VRS pa tudi samo avtomatik.

Nova M3 bi bila gladko #1, ?e bi lahko dodal usnjene zice, bose ozvo?enje na plus paket. Za oboje skupaj pa ne bom dal 4k+, in smo spet tam.

35 jurjev pa tud ne mislim dat za avto in nadaljnjimi zavarovanji, ki bodo 2x vi?ja. Na koncu se bomo ?e ?tirje v 1.4 cliotu vozil, pa tud ?e jih ima ?e 250.000.

To si ubistvu dobro napisal "12 let nazaj je bil to standard". In to?no to; za moje pojme se je nekje 10let nazaj za?elo , da je v avtu kup stvari, ki bi jih sicer mogo?e ?eleli imeti, rabimo jih pa ne...

In tako smo obsojeni na dra?je avtomobile,zgolj zato ,ker ima ve?ina ljudi ob?utek , da ne zmore ?iveti brez bombonckov v avtu, si jih pa hvala Bogu lahko privo??ijo (tako ali druga?e).

Pravijo,da si naj bi kupil avto,ki je vreden toliko,kolikor zasluzis v enem letu.

Jaz ne zaslu?im za osnovno mazdo3 v enem letu..

Napisano

To si ubistvu dobro napisal "12 let nazaj je bil to standard". In to?no to; za moje pojme se je nekje 10let nazaj za?elo , da je v avtu kup stvari, ki bi jih sicer mogo?e ?eleli imeti, rabimo jih pa ne...

In tako smo obsojeni na dra?je avtomobile,zgolj zato ,ker ima ve?ina ljudi ob?utek , da ne zmore ?iveti brez bombonckov v avtu, si jih pa hvala Bogu lahko privo??ijo (tako ali druga?e).

Pravijo,da si naj bi kupil avto,ki je vreden toliko,kolikor zasluzis v enem letu.

Jaz ne zaslu?im za osnovno mazdo3 v enem letu..

Nekje sem prebral, da naj bi ekonomsko uspe?ni ljudje mese?no za avto porabili max 10% mese?nega prihodka.
Napisano

No, nekaj podobnega sem imel tudi jaz. Imam Mazdo 5, ki je opremljena, kakor je. Zdaj i??em podoben avto s enako opremo, pa mi re?ejo, da je to eksoti?na zahteva... 

In mi ponujajo opremo, za katero nekdo misli, da jo potrebujem, ne pa tiste opreme, ki bi jo rad imel.

Na izbiro imam pa modele, ki so trenutno "in", ne pa modele, ki me zanimajo. Po?akam ?e malo, moda se obra?a. Po?akam, da bodo spet v modi taki, kot bi rad, pa kupim takrat. Saj na?a Mazda ?e ni tako grozno zdelana, ima 10 let in 260.000 km...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

No, nekaj podobnega sem imel tudi jaz. Imam Mazdo 5, ki je opremljena, kakor je. Zdaj i??em podoben avto s enako opremo, pa mi re?ejo, da je to eksoti?na zahteva...

In mi ponujajo opremo, za katero nekdo misli, da jo potrebujem, ne pa tiste opreme, ki bi jo rad imel.

Na izbiro imam pa modele, ki so trenutno "in", ne pa modele, ki me zanimajo. Po?akam ?e malo, moda se obra?a. Po?akam, da bodo spet v modi taki, kot bi rad, pa kupim takrat. Saj na?a Mazda ?e ni tako grozno zdelana, ima 10 let in 260.000 km...

Slivka, moja ma 7 let in 175 tkm pa je ne bom menjal do 400 tkm.
Napisano

A ima mogo?e kdo kaj proti Reni? Mi smo imeli R-clio. Koliko pa to malo goriva porabi, to je neverjetno! Na mesec sem enkrat to?il, pa ?e to kve?jemu 30, najve? 40 litrov... Ob dejstvu, da avta skoraj nikoli ni bilo doma! ?e bi vsi vozili Reno, gotovo ne bi imeli te?ave z izpusti in CO2 in podobnim.

Pa preden se lotite Opelov, a je kdo mogo?e pogledal Ford Focus karavan ali pa Subaruja Levorg?

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Levorg je bil do lani pogojno zanimiv (brezstopenjski menjalnik je marsikoga odbil od nakupa, tudi mene pred 2 letoma), od letos naprej je samo ?e 2.0 benz atmosferec, kar je ob kombinaciji s CVT idealen avto za upokojence in upokojence po na?inu vo?nje, ki ne bi imeli SUV. Prav tako je ob izgubi T in intercoolerja izgubil simpati?no grbo (air intake) na motornem pokrovu in zaradi manka tega detajla ?al izgleda dolgo?asno....

2019_subaru_levorg_20_gt-s_00.jpg

VS.

subaru_levorg_freigestellt.jpg?itok=biTD

Napisano

Meni je levorg kul, ceprav se nisem poglabljal v cene...

Sem pa tudi sam ze dal predlog za XV tukaj, ceprav vem, da je malo izven okvirjev...

Samo kaj, ko je spomin na tezave s sluzbenimi outbacki s prvimi boxer diesli , ?e kako ziv...

Napisano

Nekje sem prebral, da naj bi ekonomsko uspe?ni ljudje mese?no za avto porabili max 10% mese?nega prihodka.

V zrelih dezelah in poslihtanih glavah se za avtomobil nameni 6 mesecnih plac. V Sloveniji seveda temu ni tako, sicer bi bil vozni park precej bolj zalosten.

Napisano

Ja pa? nekdo z 800euri place bi se potem pa? "moral" voziti z 4jurje vrednim avtom.... 10let star Clio....

Se kar strinjam.

Itak smo preve? mahnjeni na pleh...

Napisano

Ja pa? nekdo z 800euri place bi se potem pa? "moral" voziti z 4jurje vrednim avtom.... 10let star Clio....

Se kar strinjam.

Itak smo preve? mahnjeni na pleh...

...govori nekdo, ki je 10 jurjev ?e zmetal v bicikle ... :hudicek:

33112_1.png

Napisano

Samo resno, Boss. Kaj pa kak ford focus karavan. Je kar lu?tkan avtek.

Napisano

...govori nekdo, ki je 10 jurjev ?e zmetal v bicikle ... :hudicek:

Bajk je strast... Avto (mi) pa? ni....

:)

Novi fordi so svinsjko dragi....

Napisano

Bajk je strast... Avto (mi) pa? ni....

:)

ampak, pleh je pleh, samo tukaj je mal druga?e zakrivljen :jezicek:

Sicer nisem glih Ford fan, ampak se strinjam - ni za pre?rtat.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Zadnjič je nekdo govoril, da ima prijatelja, ki je 2,5 leti obnavljal hišo iz 70-tih. Potem se je odločil, da jo poruši in zgradi novo.   Znanec je pred 2 letoma obnavljal hišo iz 80-tih, tri etaže (tipična hiša iz tega časa), žena arhitektka. Hiša je bila po 2 letih dela obnovljena, strošek pa cca 220.000 € (pričakoval je 180.000). Je pa temeljito "prerukana" in izgleda lepo. Podrli je niso, ker imajo spomine na starše ...   Spet drugi znanci so kupili hišo, ki je 20 let stala v 3. gradbeni fazi in jo predelali v gostilno. Če bi lahko zavrteli čas nazaj, bi jo podrli in zgradili novo.    Lado, odvisno od potreb. Hiše zastarajo fizično, funkcionalno in ekonomsko. Pri tvoji prvi del ni problematičen, ker je zgrajena solidno (treba bi jo bilo le izolirat in osvežit), tretji tudi ne (super lokacija - noben moteč infrastrukturni objekt se ni in se v bližnji prihodnosti verjetno ne bo nasral zraven). Če ti je hiša funkcionalno ustrezna, potem je smiselno razmišljati o obnovi, pri večjih spremembah konstrukcije, pa je fino razmislit še o kakšni drugi varianti.   Tudi sam sem v tvojih letih razmišljal "za 100 let naprej", danes pa razmišljam drugače. Verjetno smo preveč mahnjeni na te naše nepremičnine ... potem se pa otroci zaradi njih med seboj še skregajo.                
    • ima to že betonsko plato?   Sicer moje osebno mnenje brez hudega razmišljanja -> jaz bi to podrl.....naredil montažno in imaš mir za naslednjih 50 let....(če se ti da pa zidati, pa narediš novo). (glavno vodilo pri tem je, ker vseh teh naštetih zadev ne bo naredil en mojster ampak jih boš moral najti vsaj 10, vsak bo kompliciral, nihče ne bo imel časa, ko bodo napake in težave se bo vsak izgovarjal na drugega, ti boš na koncu doživel živčni zlom in porabil boš ogromno svojega časa, ki ga nisi dal v kalkulacijo). pod črto, četudi vse prenoviš, boš imel 50 let staro bajto, ki bo renovirana, kar je še vedno daleč od nove.....
    • Jaz bi še vedno rad vedel zakaj so nonotu v Kanalu jebali četniško mater? Tukaj je tud men logika odšla v 3PM.
    • klet betonski zidaki, srednji štuk opeka, 20 cm zgornji štuk zunanji zid vmes kjer ni nosilnosti 10 cm (potencialno priložnost da poderem in dam panoramsko steklo)   streha dvojna kritina, vmes toplotni most (na prvo streho so bili nabiti distančniki in prekrito 96)
    • Se peljemo v avtu, dolga pot, otroci vsi buljijo v mobitele. Vsi vedno govorijo, da to ni dobro, zato začnem iskati nekaj, da zbudim njihovo pozornost, in ker smo se ravno peljali skozi predor Medvedjek, pokažem na levo na oklepnik, ki tam stoji in začnem: - »Otroci, tisti oklepnik je pa tam od domovinske vojne. Ali kdo od vas ve, kaj je bila domovinska vojna?" Vsi otroci v avtu so bili tiho in zmajevali z glavami, kot da ne bi imela pojma. Pa jih še enkrat vprašam: - "Kaj, nihče?" Potem se eden oglasi: - "Je bila to vojna, v kateri so naši ljudje s pomočjo zaveznikov zdrobili Nemce in domobrance?" Ga pogledam preko ogledala in rečem:  - "To je bilo v drugi vojni." - "Kateri drugi vojni?" - "Druga svetovna vojna je bila pred domovinsko vojno." Pa eden od otrok vpraša: - "In koga so naši premagali v domovinski vojni?" Ves zagret, da otrokom malo zbudim domovinskega ponosa, razložim: - "Srbe in komuniste!" - "In kdo so bili naši zavezniki?" - "Nemci in domobranci." Pa en od otrok zmeden vpraša: - "Kako, a niso bili Nemci in domobranci uničeni v drugi svetovni vojni?" Pa se oglasi drugi otrok: - "Mogoče niso uničili vseh, ampak samo nekatere, druge so pa pustili, da bi bili kasneje zavezniki." Pa se oglasi še tretji: - "Kako so pa izbirali, katere bodo uničili in katere bodo pustili? A so šteli par-nepar?" Pa sem jih ustavil: - "Otroci, prosim, ne komplicirajte življenja! Jaz sem vas hotel samo preprosto podučiti, da razumemo, kdo je bil agresor in kdo žrtev in ne da gremo zdaj vse do sedmega stoletja..." Pa se spet oglasi en otrok: - "Kaj so bili takrat Srbi in komunisti?" Zmeden vprašam: - "Kdaj?" - "No, v drugi svetovni vojni..." - "No, eeem, torej, Srbi so bili s četniki ... ... in domobranci, ... ... ki so se borili proti komunistom..." Pa se oglasi najmlajši: - "Našega nonota so pa med domovinsko vojno ujeli Italijani." - "Ne, ne, ne, Italijani niso aretirali vašega nonota v domovinski vojni, njega so aretirali v drugi svetovni vojni." Pa se spret oglasi en od otrok: - "In kdo so bili Italijani: Nemci, domobranci, Srbi, komunisti ali četniki?" - "Italijani so bili Italijani. Bili so skupaj z Nemci, domobranci in četniki. In to pomeni proti Slovencem. In Srbom." Pa se oglasi drugi otrok: - "In so bili Italijani s Slovenci in Srbi v domovinski vojni?" Pa se oglasi tretji: - "Ma, ti pa si neumen! Kako bodo skupaj s Slovenci in Srbi, če so se pa Slovenci borili proti Srbom?" Pa en od otok komentira: - "Mogoče jih je bilo pol s Slovenci in pol s Srbi..." Pa drugi komentira: - "Kako so pa izbirali, kdo bo s kom?" Pa se oglasi najmlajši: - "To je težko, čisto nič ne razumem!" Meni je že malo dvignilo pritisk: - "Dovolj! To je zato, ker ste vmešali zraven še drugo svetovno vojno. Ostanimo pri domovinski vojni! Jasno? In ne omenjajte več Nemcev in Italijanov, ker to so zdaj naši prijatelji. In turisti... V redu, torej, vrnimo se na začetek. V domovinski vojni so Srbi in komunisti okupirali komaj dobro ustanovljeno samostojno Slovenijo ... ..." Pa mi en od otrok pade v besedo: - "In so jih naši in domobranci ustavili, kajne?" Pa se oglasi drugi: - "Za razliko od druge svetovne vojne, kjer so naši in Srbi uničili domobrance in Nemce, kajne?" Pa se oglasi tretji: - "Kar pomeni, da bodo v tretji svetovni vojni Srbi in domobranci uničili naše in Nemce, kajne?" Sem kar obstal odprtih ust. Ko sem prišel do sape, sem vprašal: - "Kaj pa zdaj to pomeni? Kakšna tretja svetovna vojna?" Pa se oglasi en od otrok: - "Jaz sem skapiral logiko: gre se za načelo lige prvakov - vsak igra proti vsem in na koncu se seštejejo točke!" Drugi pa je dodal: - "Jasno. In ne moreš lige ustaviti na polovici..." Meni je kar pritisk dvigalo: - "Kot prvo: nikoli več ne bi smelo biti nobene vojne! Kot drugo: kakšna kombinacija, da bi se domobranci borili skupaj s Srbi proti Slovencem in Nemcem? Pa kaj je z vami narobe? Smo rekli, da se bomo pogovarjali o domovinski vojni!" Pa se oglasi en od otrok: - Zakaj pa so našemu nonotu v Kanalu jebali četniško mater?" Skoraj smo šli s ceste, toliko me je šokiralo vprašanje, mulc pa nadaljuje: - "... in to samo zato, ker je bil v partizanih." Pa vpraša drugi otrok: - "In kdo so zdaj partizani?" Pa tretji odgovori: - "Najbrž kakšni turisti, kot Nemci in Italijani." Pa se en od otrok obrne k meni: - "Resno, kdo so bili partizani?" Meni je že krepko dvignilo pritisk: - "Mir! Mi naj bi se pogovarjali o domovinski vojni, bitki za samostojno Slovenijo, ne pa o partizanih!" Pa en od otrok reče: - "Stric Gregor je rekel, da so bili partizani odločilni faktor v domovinski vojni in da smo zato zmagali." Jaz sem kar obstal z odprtimi usti. Končno sem izdavil: - "Kako?" Pa mali razloži: - "Zato, ker jih ni bilo."   Obupal sem. V tem času je že prišel izvoz za Novo mesto in smo se usmerili proti Pahi in našemu cilju. Sem se pa nekaj naučil: ne moti otrok, dokler so tiho in gledajo v mobitele...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.