Tilen5 Napisano 12. maj, 2022 Prijavi Napisano 12. maj, 2022 pred 2 urama je Jaka32 napisal: LUNA je padla iz cca. 100 € na 0.25 €. A to pomeni da jo ne bo več, da je bila scam? Ker tole sedaj se mi zdi odlična naložba, ampak mi smrdi nekaj. Pravjo, da se splača samo spremljat trenutno kaj se dogaja.l 1 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Bini Napisano 12. maj, 2022 Prijavi Napisano 12. maj, 2022 To vse skupaj je en velik Las Vegas,ne pretiravat,da ne bo potem ena velka žalost......😓🥴☹️ 2 Citiraj
Z M A J Napisano 12. maj, 2022 Avtor Prijavi Napisano 12. maj, 2022 pred 3 urami je Jaka32 napisal: LUNA je padla iz cca. 100 € na 0.25 €. A to pomeni da jo ne bo več, da je bila scam? Ker tole sedaj se mi zdi odlična naložba, ampak mi smrdi nekaj. Pred tem so jo pričakovali; TO THE MOON. :)) Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
MazdaBoy Napisano 12. maj, 2022 Prijavi Napisano 12. maj, 2022 LUNA je padla iz cca. 100 € na 0.25 €. A to pomeni da jo ne bo več, da je bila scam? Ker tole sedaj se mi zdi odlična naložba, ampak mi smrdi nekaj.Vidim, da je že na 0,02€, tudi sam razmišljam o nakupu nekih 100k Pol pa naj gre nazaj na 1€ pa bi bila zmaga Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1 Citiraj
Z M A J Napisano 12. maj, 2022 Avtor Prijavi Napisano 12. maj, 2022 Ja, to je kar dobra računica, ne tvegaš veliko, če pa kaj rata, pa bo ... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Denlub Napisano 13. maj, 2022 Prijavi Napisano 13. maj, 2022 pred 13 urami je Z M A J napisal: Ja, to je kar dobra računica, ne tvegaš veliko, če pa kaj rata, pa bo ... Mislim da je konc z njo..sem pa kupil za 63e nekih 5800 lun, kar pomeni, če se po neki čudni logiki/čudežu vrne na 1e oz po(če bo Bog dal na 100e) še kr vredu profit😅. 1 Citiraj
Janez007 Napisano 13. maj, 2022 Prijavi Napisano 13. maj, 2022 pred 4 minutami je Denlub napisal: Mislim da je konc z njo..sem pa kupil za 63e nekih 5800 lun, kar pomeni, če se po neki čudni logiki/čudežu vrne na 1e oz po(če bo Bog dal na 100e) še kr vredu profit😅. To kupujete kar na pamet (če bo Bog dal)? 😮 😆 4 1 Citiraj
Boss Napisano 13. maj, 2022 Prijavi Napisano 13. maj, 2022 Ja sej, pri trgovanju s kriptoti moraš biti kar religiozen, ker je veliko moljenja in prošenj ter križanja in hoje po kolenih. 2 2 Citiraj
samSimon Napisano 13. maj, 2022 Prijavi Napisano 13. maj, 2022 Heh jst pa ostajam pri supergah, do sedaj še z nobenim parom nisem šel v minus in je kar tak lušten hobi, pa še fizično imam nekaj v rokah. 😊 1 Citiraj
Freak Napisano 13. maj, 2022 Prijavi Napisano 13. maj, 2022 Sej pri supergih je isto riziko. Žal tudi cena ne pove veliko o tem,koliko boš imel od njih 🙂 jaz trenutni iscem ene pohodne superge,pa da so cimbolj zracni,ker mi moge drugace kar precej potijo 😕 pa za manj kot 100€ ni nekaj pametnega za dobit 😐 Citiraj
samSimon Napisano 13. maj, 2022 Prijavi Napisano 13. maj, 2022 Jaz govorim o eksluzivnih parih superg, ki jih ne moreš it fizično kupit v trgovino. Ubistvu moraš s strani proizvajalca biti izžreban, da jih lahko sploh kupiš online. In več ali manj so vse 100€+ in razprodane v sekundah po celem svetu. Povpraševanje pa je za določene modele zelo veliko, kar jim seveda takoj dvigne ceno, samo dobit jih moraš. 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 13. maj, 2022 Prijavi Napisano 13. maj, 2022 pred 3 urami je samSimon napisal: Jaz govorim o eksluzivnih parih superg, ki jih ne moreš it fizično kupit v trgovino. Ubistvu moraš s strani proizvajalca biti izžreban, da jih lahko sploh kupiš online. In več ali manj so vse 100€+ in razprodane v sekundah po celem svetu. Povpraševanje pa je za določene modele zelo veliko, kar jim seveda takoj dvigne ceno, samo dobit jih moraš. 100% tole + beli štumfi do kolen 2 Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
Tilen5 Napisano 13. maj, 2022 Prijavi Napisano 13. maj, 2022 Tevice in štumfe do kolen! 2 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
samSimon Napisano 13. maj, 2022 Prijavi Napisano 13. maj, 2022 Predvsem prednjačijo Air Jordan, Nike, Yeezy, New Balance in še kaka cvetka se najde. Dam za primer supergo, ki je izšla avgusta lani, koštala je 150$, spodaj pa si lahko s slike pogledate trenutno stanje ☺️ 1 1 Citiraj
Bini Napisano 13. maj, 2022 Prijavi Napisano 13. maj, 2022 pred 21 minutami je samSimon napisal: Predvsem prednjačijo Air Jordan, Nike, Yeezy, New Balance in še kaka cvetka se najde. Dam za primer supergo, ki je izšla avgusta lani, koštala je 150$, spodaj pa si lahko s slike pogledate trenutno stanje ☺️ Kdor v temle uživa nek izvoli,brezveze metanje denarja za nekaj,ki ni vredno več kot 100€☹️ Ps; prodam zobotrebec za 10€ (rabljen za 15€)👌😁 1 Citiraj
samSimon Napisano 14. maj, 2022 Prijavi Napisano 14. maj, 2022 Brezvezen je tale tvoj komentar, pa oprosti. Sej ne bo konec sveta, če pod en topic enkrat ne boš odgovoril/reagiral, če se pač ne spoznaš na stvari. Dejstvo je, da za take stvari obstaja določeno tržišče in s tem se da zaslužit kar nekaj denarja, če se vržeš v to. Moraš pa vložit nekaj časa in stvari spremljat, torej te mora zanimat, tako kot pri vsaki drugi stvari ali investiciji pravzaprav. Mene konec koncev ne zanima zakaj bi kdo dal par 100€ za superge, dokler jih prodam praktično brez ''haska'' kadarkoli želim se meni ne zdi brezveze. 1 Citiraj
Jest Napisano 14. maj, 2022 Prijavi Napisano 14. maj, 2022 Samo ne smes jih uporabljati… 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bossek Napisano 14. maj, 2022 Prijavi Napisano 14. maj, 2022 Vsak trg je zanimiv, ce te to zanima. Preprodaja superg, vinilk, koles (poznam da kup cist pocen specialko, samo spuca, malo uredi, oblepi rocaje in proda za *10), znamk, kovancev, ..... pac kar koga zanima. 2 Citiraj
MazdaBoy Napisano 9. november, 2022 Prijavi Napisano 9. november, 2022 Kako kej stojimo pri kripto, neki je šlo zelo dol zadnje dni, btc do kam gre lahko dol, do 13k, 10k? Citiraj
Z M A J Napisano 9. november, 2022 Avtor Prijavi Napisano 9. november, 2022 A še dodatno pada? Najbolj pogumni bi sedaj kupovali, nikol ne veš koliko dol bo še šlo. 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 9. november, 2022 Prijavi Napisano 9. november, 2022 pred 2 urama je MazdaBoy napisal: Kako kej stojimo pri kripto, neki je šlo zelo dol zadnje dni, btc do kam gre lahko dol, do 13k, 10k? Lahko gre do 0?🤔 2 1 Citiraj
Boss Napisano 9. november, 2022 Prijavi Napisano 9. november, 2022 Načeloma je tudi to možno, čeprav verjetno ne. 1 Citiraj
Bini Napisano 9. november, 2022 Prijavi Napisano 9. november, 2022 pred 23 minutami je Boss napisal: Načeloma je tudi to možno, čeprav verjetno ne. Seda ne,ker potem vse ugasne in ne moreš več naivnežev flancat.....😊😉 1 Citiraj
AmpeR Napisano 9. november, 2022 Prijavi Napisano 9. november, 2022 Kar "veselo" pada..... 1 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.