Alex Napisano 15. februar, 2022 Avtor Prijavi Napisano 15. februar, 2022 Počakajmo do 8. marca pa bomo videli. Tudi sam močno upam, da ne bo tako grda. 🙄 2 Citiraj
NevLado Napisano 15. februar, 2022 Prijavi Napisano 15. februar, 2022 Sploh več ne sledim kaj se dogaja… Pride predelana CX-5, potem pride CX-50, zdaj pa še CX-60? Citiraj
Jest Napisano 15. februar, 2022 Prijavi Napisano 15. februar, 2022 Kolikor vem, je CX-50 zaenkrat samo za ameriski trg .. Pri nas menda pride CX-60 in kasneje se sedemsedezna CX-80... Med drugim tudi v izvedbi, ki naj bi bila prvi Mazdin PHEV hibrid... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jaka32 Napisano 16. februar, 2022 Prijavi Napisano 16. februar, 2022 (urejeno) Meni kar všečno izgleda. Popravljeno 16. februar, 2022 od Jaka32 Citiraj
Slivka Napisano 16. februar, 2022 Prijavi Napisano 16. februar, 2022 Kljun podoben staremu Tamu 5500, platišča z naperami kot od bicikla,... Počasi bomo prišli do tega, da je Lada leta 1990 delala lepša vozila. Predvsem pa bolj praktična... 1 Citiraj
Bini Napisano 16. februar, 2022 Prijavi Napisano 16. februar, 2022 pred 12 minutami je Slivka napisal: Kljun podoben staremu Tamu 5500, platišča z naperami kot od bicikla,... Počasi bomo prišli do tega, da je Lada leta 1990 delala lepša vozila. Predvsem pa bolj praktična... 😳👍 Citiraj
Boss Napisano 16. februar, 2022 Prijavi Napisano 16. februar, 2022 Tole je pa v zadnjih 20 letih najgrša Mazda z naskokom. 1 Citiraj
Bini Napisano 16. februar, 2022 Prijavi Napisano 16. februar, 2022 Me res zanima kakšna bo prodaja🤔 Mogoče je v resnici lepša..... 😲 1 Citiraj
Boss Napisano 16. februar, 2022 Prijavi Napisano 16. februar, 2022 Maš prav, se bom probal vzdržat komentarjev, ker nekaj na sliki ali v živo je lahko čisto drugo. Na slikah je res polom, zdaj je pa edina šansa, da bo vsaj v živo zgledala kokrtolk oziroma kolikor pač kvadratna opeka lahko dobr zgleda. 🥴 5 Citiraj
50keda Napisano 16. februar, 2022 Prijavi Napisano 16. februar, 2022 Kaj veliko drugačna ne bo, definitvno pa nobena slika v tejle niti ne predstavlja končnega produkta, pol jo boste pa še v živo vidli, se bojo stare mazde kr prodajat začele xD 2 Citiraj
Bini Napisano 16. februar, 2022 Prijavi Napisano 16. februar, 2022 pred 5 minutami je 50keda napisal: Kaj veliko drugačna ne bo, definitvno pa nobena slika v tejle niti ne predstavlja končnega produkta, pol jo boste pa še v živo vidli, se bojo stare mazde kr prodajat začele xD Možno, in s tem bodo cene starih Mazd padle, zato hitro prodat dokler še kaj dobite... 😀😂🤣 Citiraj
Boss Napisano 16. februar, 2022 Prijavi Napisano 16. februar, 2022 pred 11 urami je Jaka32 napisal: Meni kar všečno izgleda. Proporci so čist kiksnjeni - SUV izgleda masivno z ogromno masko. Pol pa dajo miniaturne luči, da skoraj dostavni kombi izgleda bolje. Luč bi morala biti velike do maske in tista led črta, ki zareže v masko bi moral biti znotraj luči. Malenkostno manjša maska bi bila čisto OK, recimo toliko, da je tablica ne bi rabila prekrivat ne same maske ne spodnjih rež. Ker gre za SUV bi lahko optično znižali sam avto z rahlimi temnimi obrobami okoli blatnikov, na spodnji strani odbijačev in pragov. Tole za moje pojme ni evropski dizajn ampak prej Ameriški in mislim, da bi moralo biti ravno obratno ter CX-50 prodajat tu, tega pa amerom. CX-50 7 Citiraj
Bini Napisano 16. februar, 2022 Prijavi Napisano 16. februar, 2022 pred 29 minutami je Boss napisal: Proporci so čist kiksnjeni - SUV izgleda masivno z ogromno masko. Pol pa dajo miniaturne luči, da skoraj dostavni kombi izgleda bolje. Luč bi morala biti velike do maske in tista led črta, ki zareže v masko bi moral biti znotraj luči. Malenkostno manjša maska bi bila čisto OK, recimo toliko, da je tablica ne bi rabila prekrivat ne same maske ne spodnjih rež. Ker gre za SUV bi lahko optično znižali sam avto z rahlimi temnimi obrobami okoli blatnikov, na spodnji strani odbijačev in pragov. Tole za moje pojme ni evropski dizajn ampak prej Ameriški in mislim, da bi moralo biti ravno obratno ter CX-50 prodajat tu, tega pa amerom. CX-50 Meni je tudi ta 50tka bolj všeč.....👌 2 Citiraj
Janez007 Napisano 16. februar, 2022 Prijavi Napisano 16. februar, 2022 (urejeno) 🤣 Popravljeno 29. marec, 2022 od Janez007 2 Citiraj
Alex Napisano 16. februar, 2022 Avtor Prijavi Napisano 16. februar, 2022 pred 19 minutami je Bini napisal: Meni je tudi ta 50tka bolj všeč.....👌 Enako. Sicer smo se tudi nad njo na začetku malo zmrdovali, a kaže, da bo prava lepotica proti temu skrpucalu cx60 za evropski trg. 😬 pred 53 minutami je Boss napisal: Proporci so čist kiksnjeni - SUV izgleda masivno z ogromno masko. Pol pa dajo miniaturne luči, da skoraj dostavni kombi izgleda bolje. Luč bi morala biti velike do maske in tista led črta, ki zareže v masko bi moral biti znotraj luči. Malenkostno manjša maska bi bila čisto OK, recimo toliko, da je tablica ne bi rabila prekrivat ne same maske ne spodnjih rež. Ker gre za SUV bi lahko optično znižali sam avto z rahlimi temnimi obrobami okoli blatnikov, na spodnji strani odbijačev in pragov. Tole za moje pojme ni evropski dizajn ampak prej Ameriški in mislim, da bi moralo biti ravno obratno ter CX-50 prodajat tu, tega pa amerom. CX-50 Dobro si to opisal. Se strinjam. Zanima me, kam je poniknila Mazdina značilna dinamična oblikovana kodo miselnost. Z vsakim modelom ga, udarijo bolj mimo. Se kar bojim, kaj bo z novo 6- ko. 🤔 pred 5 minutami je Janez007 napisal: @Boss, da nisi slučajno Robert Lešnik? 🤣 Ne rabiš bit lešnik, da ugotoviš, da mazdino oblikovanje pluje v napačne vode. 2 Citiraj
Deeyan Napisano 16. februar, 2022 Prijavi Napisano 16. februar, 2022 50ka je 🔝 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Robert Napisano 17. februar, 2022 Prijavi Napisano 17. februar, 2022 Moje mnenje je, da bo avto res treba videti v živo in dati oceno, se pa bojim da bo cenovno bolj nedostopen in precej velikih fizičnih dimenzij...... 3 Citiraj
Jest Napisano 17. februar, 2022 Prijavi Napisano 17. februar, 2022 Jaz tudi mislim, da bo treba pocakat na "prave" slike .... in predvsem v zivo... Je pa tudi meni CX-50 na slikah bolj vsecen ... 4 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Shrek Napisano 17. februar, 2022 Prijavi Napisano 17. februar, 2022 Še vedno je limuzina zakon. 5 Citiraj
Deeyan Napisano 17. februar, 2022 Prijavi Napisano 17. februar, 2022 pred 18 minutami je Shrek napisal: Še vedno je limuzina zakon. To pa itak, ce so pa kake tezave s krizem je pa definitivno SUV boljsa izbira 🙂 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 17. februar, 2022 Prijavi Napisano 17. februar, 2022 pred 20 urami je Janez007 napisal: @Boss, da nisi slučajno Robert Lešnik? 🤣 To sicer ne, sem pa sin akademskega slikarja, če kej pomaga. 1 Citiraj
Janez007 Napisano 17. februar, 2022 Prijavi Napisano 17. februar, 2022 (urejeno) 👍 😉 Popravljeno 29. marec, 2022 od Janez007 Citiraj
Bini Napisano 17. februar, 2022 Prijavi Napisano 17. februar, 2022 Pred eno uro je Janez007 napisal: 👍 Očitno ni samo očetova akademska izobrazba, ampak tudi talent, smisel. Mama pa verjetno epidemiologinja, imunologinja, infektologinja ali nekaj podobnega? 😉 😂🤣 Citiraj
Boss Napisano 17. februar, 2022 Prijavi Napisano 17. februar, 2022 pred 3 urami je Janez007 napisal: 👍 Očitno ni samo očetova akademska izobrazba, ampak tudi talent, smisel. Mama pa verjetno epidemiologinja, imunologinja, infektologinja ali nekaj podobnega? 😉 Če se spuščamo na tak nizkoten nivo obkladanja pol bi rekel, da so pri teb doma torej vsi mehankarji... dizlov... Mazdinih. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.