Zato se pa baterijo ven odstrani... sej upam, da nisi verjel tistemu, ko sem napisal, da jo dam dol zato, da jo ob požaru lažje iz avta zabrišem. 😂
Gre takole. Balanca za 90 stopinj, da je vzporedna s tekalno površino gume. Prvi amortizer stisnem in zaklenem. Potem pa pod kotom 45 stopinj lepo zapeljem v avto. guma pelje spodaj desno po robu prtljažnika, balanca gre pa zgoraj levo ob strehi. Ko je balanca notri je placa dovolj, da lahko položim na tla prtljžnika. Prvo kolo se dotika sovozniškega sedeža in desnih zadnjih vrat, zadnje pa je skrajno levo.
Nobenega posebnega napora ni in nikoli nimam občutka, da bi hrbtenica kaj trpela.
Takole že tri leta telovadim pa mi nikoli ni muka, da bi me to odvrnilo od kolesarjenja na oddaljenih lokacijah.
Čak, hočeš rečt, da se men sanja, da spravim cel EMTB v prtljažnik? Moj je XL okvir, spredaj in zadaj 29 col kolesa. Še enkrat. Kolo gre v Mazdo 6 karavan cel brez snemanja koles. Ne vem, bom ob prvi priliki poslikal kako zgleda, ker očitno si tukaj več ne verjamemo na besedo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.