Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

@DavidMazdapriznam, zoprna situacija, ki te ne pusti ravnodušnega ampak rezultat je že sedaj jasen. Par dni boš še počakal, ker neke druge alternative glih nimaš, lahko sicer odpoveš ampak to ne boš naredil ker boš potem spet čakal xx dni.

Vglavnem ko boš končno videl svoje vozilo bo jeza popustila in ne dopusti si pokvariti svoje prve dni z novim ljubljenčkom zato da boš premišljeval o slabi izkušnji ki bo takrat pravzaprav obstajala samo še v tvojih mislih, v sedanjosti pa je več ni in se nima smisla z njo ukvarjati in trošiti energijo.

Glede na to da te na prodajalca veže slaba izkušnja predlagam, da zgodbo z njimi po prevzemu vozila gospodsko zaključiš in prekines negativno vez. Brez jeze in slabe vesti jim lahko poveš jim da z njihovim poslovanjem nisi bil zadovoljen in to je vse kar lahko narediš. Lahko da ti bodo ponudili zastonj servis, ki ga sprejmi, nato pa se odloči če ga boš vnovčil. Nenazadnje si vsakdo zasluži drugo priložnost. Zapomni si, prej ko boš situacijo sprejel zgolj kot le še eno novo, pa čeprav negativno, izkušnjo, lažje in uspešnejše boš prišel do cilja.

Napisano

Fantje, situacija je taka.. prevzem ni bil niti v petek. Sedaj je nov termin ponedeljek, ampak takrat mislim da pa ze res bo, nevem kaj lahk sploh se gre narobe. 

Sem se pa, kot sem prejel par nasvetov tu, zmenil za testno vozilo in sedaj imam od cetrtka CX-30 testno vozilo in to me je nekako potesilo, da nisem vec tako 'jezen' in v miru cakam na ponedeljek na prevzem moje Mazde. 

Moram pa povedati, da tudi testno vozilo se lepo vozi in uzivam v voznji! Ima 30k km, se vidi, da je bilo 'obrabljeno' torej da je verjetno stotine ljudi testiralo to vozilo v njegovi zivljenjski dobi .. ampak to me naredi se bolj veselega, ker vem da pa nov avto bo se za toliko boljsi. :)

Nevem se kako bom se v prihodnje pri tem Mazda salonu. Po eni strani mi grejo na roko in deluje pristno, kot da so neke neumne tezavice, kot npr da nakazilo banke ni slo skoz tisti dan in se takoj zamakne za 1 dan vse skupaj -- sedaj ce je to pred vikendom, pa itak da se vse skupaj zamakne na naslendji teden. Recimo to je tudi razlog zakaj vceraj nisem prevzel avta.

• Všeč 1
  • Haha 1
  • Začuden 1
  • Zmeden 1
Napisano
pred 1 uro je DavidMazda napisal:

Fantje, situacija je taka.. prevzem ni bil niti v petek. Sedaj je nov termin ponedeljek, ampak takrat mislim da pa ze res bo, nevem kaj lahk sploh se gre narobe. 

Sem se pa, kot sem prejel par nasvetov tu, zmenil za testno vozilo in sedaj imam od cetrtka CX-30 testno vozilo in to me je nekako potesilo, da nisem vec tako 'jezen' in v miru cakam na ponedeljek na prevzem moje Mazde. 

Moram pa povedati, da tudi testno vozilo se lepo vozi in uzivam v voznji! Ima 30k km, se vidi, da je bilo 'obrabljeno' torej da je verjetno stotine ljudi testiralo to vozilo v njegovi zivljenjski dobi .. ampak to me naredi se bolj veselega, ker vem da pa nov avto bo se za toliko boljsi. :)

Nevem se kako bom se v prihodnje pri tem Mazda salonu. Po eni strani mi grejo na roko in deluje pristno, kot da so neke neumne tezavice, kot npr da nakazilo banke ni slo skoz tisti dan in se takoj zamakne za 1 dan vse skupaj -- sedaj ce je to pred vikendom, pa itak da se vse skupaj zamakne na naslendji teden. Recimo to je tudi razlog zakaj vceraj nisem prevzel avta.

Če nisi s čim zadovoljen to drugič enostavno zamenjaš. Enostavno. Niso edini na svetu. 😉

Napisano

Ma to je še vedno ista fora kot pred letom in pol, ko sem sam kupoval. Niso likvidni in morajo najprej MMS-u plačat, da jim da papirje za avto. Se pravi tvoj nakazan denar, gre nato ustrezen del za plačilo uvozniku MMS-u naprej in šele potem dobijo papirje, da lahko potem ti registriraš. Včasih, so že vse imeli in so MMS nakazali naknadno pol so pa ratali slabi plačniki z zamudo in zdaj morajo plačat v naprej. Za kupca to pomeni pač dodatne dneve čakanja, ampak avto boš ap vsaj dobil.

33112_1.png

Napisano

Avto sem sicer danes prevzel, ampak sem potem kasneje na parkiriscu opazil da je popraskan...  tokrat je morala moja klicat nazaj, ker jaz bi verjetno prevec grdega povedal. Jutri ga peljem nazaj da 'pogledajo' kaj se da narediti. Preden sem ga prevzel, nisem dovolj natancno pogledal zunanjost, sem sicer nekaj opazil, ampak je moja menila da je to umazan.. pa potem nisva vztrajala da bi blizje preverili. No, na parkiriscu mi ni dalo miru in pod dolocenim kotom lahko opazis da je dejansko praska..

IMG_3031.JPEG

IMG_3033.JPEG

Napisano
pred 2 minutama je DavidMazda napisal:

Avto sem sicer danes prevzel, ampak sem potem kasneje na parkiriscu opazil da je popraskan...  tokrat je morala moja klicat nazaj, ker jaz bi verjetno prevec grdega povedal. Jutri ga peljem nazaj da 'pogledajo' kaj se da narediti. Preden sem ga prevzel, nisem dovolj natancno pogledal zunanjost, sem sicer nekaj opazil, ampak je moja menila da je to umazan.. pa potem nisva vztrajala da bi blizje preverili. No, na parkiriscu mi ni dalo miru in pod dolocenim kotom lahko opazis da je dejansko praska..

IMG_3031.JPEG

IMG_3033.JPEG

To ti bodo spolirali. Je, kakor vidim, le površinska praska(ni šla skozi prozorni lak). 

Napisano (urejeno)
9 minutes ago, Alex said:

To ti bodo spolirali. Je, kakor vidim, le površinska praska(ni šla skozi prozorni lak). 

Joj, stiskam pesti da bo tako Alex in da ni kaj hujega, da bom ze moral kaj barvat.. menjavat itd. Avto mi je pa drugace zelo lep! Ampak zal me spet spremlja nekaj zalosti, ker pa sem le opazil da ima te praske

EDIT: Da dodam se dve normalni sliki od najine nove Mazda CX-30 :)  

InkedIMG_3029_LI.jpg

IMG_3030.JPEG

Popravljeno od DavidMazda
  • Všeč 8
  • Ljubim 1
Napisano
pred 5 minutami je DavidMazda napisal:

Joj, stiskam pesti da bo tako Alex in da ni kaj hujega, da bom ze moral kaj barvat.. menjavat itd. Avto mi je pa drugace zelo lep! Ampak zal me spet spremlja nekaj zalosti, ker pa sem le opazil da ima te praske

Take praske na teh občutljivih vodnih  lakih niso redke. Vsekakor zahtevaj, da se praska odstrani brez barvanja. Podobnih prask sem saniral že nešteto in se, če je kvalitetno opravljeno ne sme nič poznati. 

• Všeč 3
  • Ljubim 1

Napisano

@DavidMazda uživaj v vožnji z novo lepotico.😊

Za tiste rise se ne sekiraj saj bodo porihtal.:prstgor:

Imaš najlepšo barvo za ta model avta,saj vema zakaj.....😊

Si dobil kaj za uteho na dolgo čakanje? Pa srečno vožnjo in se vidimo mogoče 15.5.? :zoom-zoom:

Napisano
23 minutes ago, Bini said:

@DavidMazda uživaj v vožnji z novo lepotico.😊

Za tiste rise se ne sekiraj saj bodo porihtal.:prstgor:

Imaš najlepšo barvo za ta model avta,saj vema zakaj.....😊

Si dobil kaj za uteho na dolgo čakanje? Pa srečno vožnjo in se vidimo mogoče 15.5.? :zoom-zoom:

Edino kar sem dobil je vinjeta :) 

Za 15.5 se nevem kako bo, ce bom imel cas pridem zagotovo. 

Napisano

Čestitke za nakup vozila😀. Glede prask je pa tako. Ni prav, da je že na novem to je dejstvo ampak čimprej se nehaj sekirat bolje bo. Jaz se ne več. Barva je zelo občutljiva.

• Všeč 1
  • Zmeden 1
  • Žalosten 1
Napisano

Ej...lepa Mazdurina 👍👍👍👍🤣🤣..čestitke ..srečno da zrihtaš to površinsko prasko 😉😉😉..zoom zoom lp😆😉

Napisano
8 hours ago, Brane said:

Čestitam pa na supergah nimaš vezalk

Ko bi jih le se sedaj taksne delali... rad nosim All-Star superge, ampak najljubse so mi te ko nimajo vezalk, ker imajo eno gumo, ki vbistvu enako tesni nogo. Ampak vec ne najdem taksnih v nasih trgovinah.. te so pa stare ze.. 7 let. :( 

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano
pred 55 minutami je DavidMazda napisal:

Ko bi jih le se sedaj taksne delali... rad nosim All-Star superge, ampak najljubse so mi te ko nimajo vezalk, ker imajo eno gumo, ki vbistvu enako tesni nogo. Ampak vec ne najdem taksnih v nasih trgovinah.. te so pa stare ze.. 7 let. :( 

Mislim, da jih ne delajo več, žal. Tudi sam sem rad nosil all starke vse od osnovne šole. Ikone so ni kej.

• Všeč 1
  • Ljubim 1

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 7 minutami je FuManchu napisal:

Mislim, da jih ne delajo več, žal. Tudi sam sem rad nosil all starke vse od osnovne šole. Ikone so ni kej.

Že v 80- ih smo jih nosili. Vedno sem jih imel rdeče barve. 😊

• Všeč 2
  • Haha 1

Napisano
Pravkar je Alex napisal:

Jaz tudi. Pa črne, zelene in sive. Sploh dobr mi je bilo avto na pisti vozit v njih:punk:

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 55 minutami je Alex napisal:

Priznaj... si hotu une kupit z rdečo zvezdo pa jih niso imel na zalogi. 😁:hudicek:

• Haha 6
  • Začuden 1

33112_1.png

Napisano

No svakinja je danes dobila svojo novo belo lepotico.6caf4f9f152cb647dd0bb59eaa52a083.jpg90a1ce57deaacf19052df8d2a63095ca.jpg78661112adfc844504d926a68362ae3f.jpg

Poslano z mojega SM-G986B z uporabo Tapatalk

• Všeč 5
  • Ljubim 2

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano
Pravkar je mazdaman napisal:

No svakinja je danes dobila svojo novo belo lepotico.6caf4f9f152cb647dd0bb59eaa52a083.jpg90a1ce57deaacf19052df8d2a63095ca.jpg78661112adfc844504d926a68362ae3f.jpg

Poslano z mojega SM-G986B z uporabo Tapatalk

Zakon. Meni je bela cx30 najbolj vsec pa vem da večino ful motijo crne obrobe. 

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano

No jaz imam 800 km tako da nekaj komentarjev.

Avtomatika se se privajam toda je precej bolje, kot je bilo v zacetku. Opazam, da preveckrat speljujem s premalo gasa in nekako zelo hitro prestavlja v visje prestave. Tako pocasi pospesujes in imas v 300m ze v peti prestavi pri 50km/h. To se nekako kar cuti in je precej bolj prijetno, ce speljes z vec gasa in lepo pospesi.

Radarski tempomat ... no tole sem pri prvi voznji ze malo se ustrasil, da je res precej grob, toda sedaj ga redno uporabljam in je res super.

Traffic Jam assist ... no tole je pa res odlicno. Sploh ta teden, ko sem se vozil po severni obvoznici kjer je guzva. Lepo vklopis in "pustis" da pelje za avtom pred tabo. Res je tko precej bolj sprosceno. Nekako nisi zmatran od voznje.

Poraba po prvem tankanju je 7.1 in pada. Povecini krat ko parkiram doma oz. v LJ mi napise 6,5. Tako da racunam oz. upam da bo tukaj tudi ostala.

Nocno voznjo sem dejansko opravil samo eno. In takrat moram priznat, da ti matricni LED zarometi naredijo dan :)

Sedaj zadevo, ki jo se nisem uspel pogruntat. Nastavitev sedeza. Nekako ne najdem optimalnega polozaja. Naceloma je udobno in ok, toda ni optimalno. Plus po cca pol ure imam obcutek da me siv na sedezu zulji v stegen, ampak mislem da je to zaradi napacne pozicije. Ima kdo kak YT kako nastavit optimalno pozicijo.

Napisano

Še jaz sem vesel, da si tako zadovoljen..... :bravo:

Sedež boš pa moral sam po študirat, ker je vsaka rit..... 😂

Napisano

Ja lohk daš pa še kako podlogo notr al pa ovčko čez sedeže... 🤣😂

33112_1.png

Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Ja lohk daš pa še kako podlogo notr al pa ovčko čez sedeže... 🤣😂

Al pa une kuglice v videzu lesa. Fajn so. 

• Všeč 1
  • Žalosten 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.