Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 22 urami je ignacij napisal:

Čak mal, a hočeš reči, da več kot mesec dni nisi opral nove mazde? Prav zgrožen sem, z mazdami je treba malo lepše ravnati, ne vem če si jo zaslužiš.

Se strinjam se tabo in se opravičujem moji Mazdi, da ni prej prejela primerne oskrbe. 😁

V prihodnje bo veliko bolje. Imam vso potrebno kemijo, opremo za njeno razvajanje. Med drugim bo tudi dobila 4-5 letno keramično zaščito. 👍

Sem jo enkrat ali dvakrat želel prej oprati za vikend, pa je bilo napovedano naslednje dneve deževje in je akcija odpadla.

LP

Napisano (urejeno)
pred 3 urami je sportman333 napisal:

Takemu direkt v faco rečeš, " ok hvala, bom pa drugje kupil,

Tako se vozim z i20n in ne s Pumo.

Ker mi je isti, ki je dal popust za Focusa, zabrusil da sem lahko srečen, da mi ceno drži. Hvala. Pač štofirim po trgu naprej, če je boljša ponudba, se obrnem.

Sem tak bolj vesel z i20n kot bi bil s Pumo.

Popravljeno od godlike
Napisano
dne 29. 4. 2025 ob 10:18 je mazdaman napisal:

Ne vem kako se ti pogovarjaš pri Ferku a jaz sem se tams stalno dogovoril za vredu popust ali ugodnost in dobil avto po dobri konkurenčni ceni. 

Kot že napisano ob nakupu...

Jaz sem bil zadovoljen z nakupovalno izkušnjo, prodajalcem v Ferk-MB.

Na 3K popusta od Mazde sem dobil še 500€, ostali prodajalci, ki sem jih kontaktirali, niso dali več.

Morda bi še kje bila kakšna majhna razlika, dvomim da večja...

Napisano
Pred eno uro je GregorV napisal:

Kot že napisano ob nakupu...

Jaz sem bil zadovoljen z nakupovalno izkušnjo, prodajalcem v Ferk-MB.

Na 3K popusta od Mazde sem dobil še 500€, ostali prodajalci, ki sem jih kontaktirali, niso dali več.

Morda bi še kje bila kakšna majhna razlika, dvomim da večja...

Ja tudi v Mariboru se je od časa ko je @godlike kupoval zamenjalo prodajalce. Branko je v penziji in sta sedaj Gorazd in Dejan.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Vidim da majo vse mazde cx30 blagi hibridni sistem. Pa me zanima kako to deluje, oziroma kaj se zgodi ce ta sistem crkne(baterija, el. motor).Je potem možno se normalno voziti brez tega sistema al si prisljen to popravit ?

Napisano

Če jaz prav zastopim vozilo shranjuje energijo pri zaviranju in prostem upočesnejevanju v majhno baterijo, nato pa to energijo poravi za električne porabnike, pomaga pri pospeševanju, i stop sistemu ipd. Vglavnem prrihranek je minimalen, ni pa skrbi d abi ta beterija crknila, ker nisem še zaznal, da se je komu to zgodilo.

Napisano
Pred eno uro je ignacij napisal:

ni pa skrbi d abi ta beterija crknila, ker nisem še zaznal, da se je komu to zgodilo.

Ravno pred nekaj dnevi je @mazdaman pisal, da mu je crknila baterija mild hibrid sistema na CX-60… 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.