Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 38 minutami je Bini napisal:

Na koncu posnetka.... :nevem:

Naj bi bila pa tole naslednica.... 🤗😉

IMG_20250906_080228.jpg

To je fejk. V bistvu, uradno še ni nič znanega, kdaj bo prišla nova na tržišče. 

Napisano
pred 38 minutami je Alex napisal:

To je fejk. V bistvu, uradno še ni nič znanega, kdaj bo prišla nova na tržišče. 

V salonu pri Selmarju sem se zadnjič malo pogovarjal in mi je rekel trgovec, da naj bi jeseni 2026 bila uradna predstavitev(sem pozabil na katerem m. sejmu) k nam pa naj bi prišla v začetku leta 2027. Torej čez leto in pol bo tale taman za mene, če bo res takole našpičeno zgledala..... :bravo:

Napisano
pred 51 minutami je Bini napisal:

salonu pri Selmarju sem se zadnjič malo pogovarjal in mi je rekel trgovec, da naj bi jeseni 2026 bila uradna predstavitev(sem pozabil na katerem m. sejmu) k nam pa naj bi prišla v začetku leta 2027.

Trgovci po navadi nimajo pojma. Ker tudi firma ne da ven informacije, ker bi šlo naprej....

Tak da so to samo osebne špekulacije prodajalca.

Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

Torej čez leto in pol bo tale taman za mene, če bo res takole našpičeno zgledala..... 

SI pa res naiven če misliš, da ima ta posnetek kaj veze z realnostjo. Takšnih posnetkov imaš na YT cel kup.

Napisano

Tale Selmar ma več informacij o Mazdah, kot Mazda sama :D

Če so pa te debate potekale za šankom, pol pa sploh veš, da je 100%.

Podpis.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.