Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Da ne bo vse negativno. 😀

Jaz sem v celoti gledano zelo zadovoljen z mojo CX-30. Vsekakor ima več dobrih lastnosti, pozitivnih zadev, kot pa negativnih. 

Lahko bi sedaj na dolgo in široko našteval, kaj vse se mi dopade, pa nimam časa. 😁

Torej z avtom sem po 6K km ZELO zadovojen. 

Seveda ne vem, kaj se še skriva za ovinkom, ampak zaenkrat je SUPER. :zoom-zoom:

LP

• Všeč 3
  • Ljubim 1
Napisano
pred 18 urami je tommzy napisal:

V bistvu je bil. Ker je bil 8 let star pa 190.000 je imel in 3x od toče in cel razkopan. 

Moja Alfa je bla 7.5 let 90k km in 2x od toče. Pa je že drugič duša bolela. Juuj.

Točno to je mene psihiralo, ko sem Focusa kupoval, da bo res večji, a ne bo segel Alfi do gležnjem. Na srečo moj nakup ni bil backfire kot tvoj.

Napisano

Moja Mazda, isti paket opreme 👍

WWW.AVTOMOBILIZEM.COM

Trenutno najmanjši križanec v ponudbi japonske znamke zaznamuje kombinacija dobrih voznih lastnosti z uporabnostjo, ki jo prinaša...

Spodaj so komentarji podobni kot v tej temi, nekam znani... 😀

LP

Napisano
pred 10 minutami je GregorV napisal:

Moja Mazda, isti paket opreme 👍

WWW.AVTOMOBILIZEM.COM

Trenutno najmanjši križanec v ponudbi japonske znamke zaznamuje kombinacija dobrih voznih lastnosti z uporabnostjo, ki jo prinaša...

Spodaj so komentarji podobni kot v tej temi, nekam znani... 😀

LP

Ha,ha, manjka še famozni Drago in so kompletni.😄

Napisano
pred 15 urami je samSimon napisal:

A se ni nekdo nad senzorji pritoževal? 😄 Napiš še ''slabi park senzorji'' za ziher

S park senzorji ima probleme kolikor vem Valh. To je zgleda ena redkih zadev, ki pa pri Tommzy-ju deluje. Da ne bomo vse njemu podtaknili 😁(malo heca).

Napisano
pred 1 minuto je goB napisal:

S park senzorji ima probleme kolikor vem Valh. To je zgleda ena redkih zadev, ki pa pri Tommzy-ju deluje. Da ne bomo vse njemu podtaknili 😁(malo heca).

Samo,nikoli ne veš, kdaj lahko zatajijo.🤗

Napisano
pred 15 urami je GregorV napisal:

Jezus, koliko problemov.🙃😉 

Še dva dodajte. Predal med sedežema ropota. Keyless sistem ne deluje 100%.

Spisek je eksluzivno Tommzy-jev, na njegov seznam drugi ne moremo..😁

Napisano
pred 1 minuto je etcho napisal:

Malo sem šel pobrskat, kdo je ta famozni Drago. Zgleda, da je vse svoje poste pobrisal... :whatever:

Je vse svoje sledi na forumu zabrisal. 😂 Tudi na FB je zbrisal račun. 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.