A si hotel rečt, da je @Bini en tak fake news al kako? 🤣
Ok šalo na stran... Mnenja vulkanizerjev so vedno lahko dvomljiva, saj je to njihov kruh in prodaja gum del zaslužka. Zakaj bi se torej trudil podaljševat življensko dobo gum? Tako, da jaz zase vem, da najbolj zaupam sebi in lastni presoji, ter da, če vidim, da se guma obrablja narobe, al ima tak smešen občutek med vožnjo, da nekaj ne bo OK. Pa ti lahko sto tisoč ljudi kaže na nalepko na vratih ti nič ne pomaga, ker guma ne zna brat kaj je tam napisano. In ja sem imel prve Eaglce F1 s smrekca profilom napolnjene celo na 3 bare, Vse kar je blo manj je samo robove pobiralo.
Kakor jaz vidim pri vulkanizerju tudi kar malo na več napumpajo, ker vozi 95% takšnih ljudi avte k njim, ki do naslednje menjave gum nikoli ne preverijo tlaka. Jaz grem po menjavi na pumpo in preverim tlak. To je pa to. Potem pa recimo enkrat ne mesec, pa še to ne vedno. Ajde, na dva pa. Pa ni bil v zadnjih 15 letih še nikoli prenizek tlak. Razen, ko sem imel defekt zadnjič. 😁
Morate se vseeno zavedati, da tule na tem forumu (in drugih podobnih) je pač skupina avtomobilskih frikov. Večina ljudi pa niti havbe več ne bi odprla med servisi, če ne bi bilo treba vitrexa nalivati za šipe prati. Avto je za večino kot pralni stroj. Ima da pere, dokler ne crkne...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.