Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 34 minutami je Janez007 napisal:

Naša CX-30 G140 AT ima sedaj cca 17.000 km, po števcu povprečna poraba 6,5 l/100 km. Sem včeraj rekel šoferju, da verjetno vozi po jajcih, pa se ni strinjal - pravi da vozi normalno.

Mazda 6 AT G194 ima zadnjih 12.000 km povprečno porabo 8.0 l/100 km.

Realno napisano... :nevem:

Napisano
pred 7 urami je tommzy napisal:

Ali je bilo zarošeno pred kamero in je potem izklopilo auto naćin (matrični del) ali pa sem ročno izklopil. 

Če je bila kamera zarošena je izpisalo opozorilo. 

Tukaj pa mi na vsake toliko samo izklopi auto način. Včasih na pol minute vklaplja izklaplja. Brez opozoril...

Kako to vidiš, da je izklopilo auto način dolgih? Jaz vem, da edino kar je napaka je to, da na veliko napiše nekaj v zvezi z camera mulfunction al neki podobnega. Če izklopi modro lučko in da zeleno to še ne pomeni, da je izklopljeno zaradi napake, ampak da razmere niso ustrezne za uporabo dolgih. To je recimo v zmerno osvetljenih mestnih ulicah oziroma, če se pelješ, kjer je veliko zunanjih virov svetlobe. Potem naslednja zadeva, ki "ugaša" auto je vožnja pod določeno hitrostjo. Ja to je malo nenavadno, ampak po drugi strani razumljivo, saj recimo pri 40km/h res ne rabiš z dolgimi osvetljevat okolico.

Tako, da dvomim, da gre tole pod napako ampak je pač tak način delovanja. :nevem:

33112_1.png

Napisano
pred 7 urami je tommzy napisal:

Zato ker se mi ni dalo letat po servisu. 😁

Ampak se bom zmenil ja. Vsaj za dve stvari. Vem, da "jamranje" po forumih ne bo rešilo ničesar. 

In ne ne delam reklame oplu. Morda bi moral ostati na oplu ja. 😁Ampak tudi opel ni več opel sedaj ko je pod Stellantis grupo.

....

Malo za šalo, malo zares. Najprej moraš preboleti staro ljubezen (Astro), potem lahko z odkritimi nameni vstopiš v novo zvezo... Na dveh stolih je vedno težko sedeti. Šele potem se boš mogoče zares zaljubil v Mazdo 🥰 in bodo vse napake izginile, vsaj  za kakšno leto 😃 Pri nas nekaterih, ta zaljubljenost verjetno še traja, pa sploh ne opazimo napak 😍

Napisano
pred 42 minutami je Boss napisal:

Kako to vidiš, da je izklopilo auto način dolgih? Jaz vem, da edino kar je napaka je to, da na veliko napiše nekaj v zvezi z camera mulfunction al neki podobnega. Če izklopi modro lučko in da zeleno to še ne pomeni, da je izklopljeno zaradi napake, ampak da razmere niso ustrezne za uporabo dolgih. To je recimo v zmerno osvetljenih mestnih ulicah oziroma, če se pelješ, kjer je veliko zunanjih virov svetlobe. Potem naslednja zadeva, ki "ugaša" auto je vožnja pod določeno hitrostjo. Ja to je malo nenavadno, ampak po drugi strani razumljivo, saj recimo pri 40km/h res ne rabiš z dolgimi osvetljevat okolico.

Tako, da dvomim, da gre tole pod napako ampak je pač tak način delovanja. :nevem:

Vem kako delajo saj sem vozil avto z matričnimi 8 let. 😉

Modra lučka ugasne izven naselja. V popolni temi. Za pol minute se nazaj vklopi in spet za manj kot pol minute vklopi. 

Vcasih to dela celo vožnjo (40km). 

Nobenega naselja in nad 60-70km/h. 

Na regionalnki.

Pri prejšnjem je pod 40km/h ali v naselju tudi izklopilo kar je normalno. Tukaj mi pa kakšen dan non stop vklaplja in izklaplja ta auto način. 

Pa prometni znaki pogosto zmotijo sistem kar mi pri prejšnjem nikoli ni. 

Komu to ne bi paralo živcev? Bom objavil posnetek ko bom našel pravega ki to jasno pokaže. 

Ampak to je itak normalno boste rekli tukaj. 😆

Napisano

Posnami kako se to vidi v temi na cesti ne na armaturki! Boljših luči ni kot so te, kot bi se peljal po dnevu..... :nevem:

Jaz bi popizdil, da me takole zezajo kot tebe 🤔

Napisano
pred 18 minutami je tommzy napisal:

Vem kako delajo saj sem vozil avto z matričnimi 8 let. 😉

Modra lučka ugasne izven naselja. V popolni temi. Za pol minute se nazaj vklopi in spet za manj kot pol minute vklopi. 

Vcasih to dela celo vožnjo (40km). 

Nobenega naselja in nad 60-70km/h. 

Na regionalnki.

Pri prejšnjem je pod 40km/h ali v naselju tudi izklopilo kar je normalno. Tukaj mi pa kakšen dan non stop vklaplja in izklaplja ta auto način. 

Pa prometni znaki pogosto zmotijo sistem kar mi pri prejšnjem nikoli ni. 

Komu to ne bi paralo živcev? Bom objavil posnetek ko bom našel pravega ki to jasno pokaže. 

Ampak to je itak normalno boste rekli tukaj. 😆

Še vedno nič o naročanju na servis. A želiš,da kdo od nas pokliče na servis,da te naročimo?  Pa bi bilo zanimivo biti zdravem,ko pregledajo ta tvoj nesrečni avto,da vidimo za kaj se gre. 😉

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• @Slivka Ford home video. Pa kužka si dobu zraven Forda pa nič nisi povedal.    
    • Še vedno nič o naročanju na servis. A želiš,da kdo od nas pokliče na servis,da te naročimo?  Pa bi bilo zanimivo biti zdravem,ko pregledajo ta tvoj nesrečni avto,da vidimo za kaj se gre. 😉  
    • Posnami kako se to vidi v temi na cesti ne na armaturki! Boljših luči ni kot so te, kot bi se peljal po dnevu.....  Jaz bi popizdil, da me takole zezajo kot tebe 🤔. 
    • Vem kako delajo saj sem vozil avto z matričnimi 8 let. 😉   Modra lučka ugasne izven naselja. V popolni temi. Za pol minute se nazaj vklopi in spet za manj kot pol minute vklopi.  Vcasih to dela celo vožnjo (40km).    Nobenega naselja in nad 60-70km/h.  Na regionalnki.   Pri prejšnjem je pod 40km/h ali v naselju tudi izklopilo kar je normalno. Tukaj mi pa kakšen dan non stop vklaplja in izklaplja ta auto način.    Pa prometni znaki pogosto zmotijo sistem kar mi pri prejšnjem nikoli ni.    Komu to ne bi paralo živcev? Bom objavil posnetek ko bom našel pravega ki to jasno pokaže.    Ampak to je itak normalno boste rekli tukaj. 😆
    • Slovenska košarkarja z največ zaslužki.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.