Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Skozi si jamral da ti pije 8 in več pa ga ne teraš preveč! Zdaj pa voziš malo pod omejitvami in praviš, da si zadovoljen, da ti pije pod 7...😳

In ti praviš, da znaš vozit in je ta poraba normalna... 🤔

Meni pije avto 5.5 s tako vožno. 😂

Meni je pa važno, da imam pri avtu vse bp, ti pa zaenkrat samo jamraš tukaj narediš pa NIČ od NIČ! Jaz osebno bi samo povprašal tukaj za mnenje in nato odšel na servis ne pa, da tukaj črniš Mazde bluziš in živciraš člane M. Foruma.... :nevem:

Napisano
pred 30 minutami je Bini napisal:

Skozi si jamral da ti pije 8 in več pa ga ne teraš preveč! Zdaj pa voziš malo pod omejitvami in praviš, da si zadovoljen, da ti pije pod 7...😳

In ti praviš, da znaš vozit in je ta poraba normalna... 🤔

Meni pije avto 5.5 s tako vožno. 😂

Meni je pa važno, da imam pri avtu vse bp, ti pa zaenkrat samo jamraš tukaj narediš pa NIČ od NIČ! Jaz osebno bi samo povprašal tukaj za mnenje in nato odšel na servis ne pa, da tukaj črniš Mazde bluziš in živciraš člane M. Foruma.... :nevem:

Ti je pa lahko v uteho, ker ti je rekel, da si verjetno mulc. To je dobro. 😉

Vse bolj me spominja na Dragota.

Napisano
pred 7 urami je Janez007 napisal:

Ja se strinjam, Mazdini dizli kurijo veliko v primerjavi z VW, Hondinim, ...

A dej ga nabijat no... z ročnim menjalnikom je poraba enakovredna. Edino zaradi torque converter avtomatskega menjalnika je nekoliko večja, ampak motor ni kriv za to.

33112_1.png

Napisano

Pri vw je to še diesel gate generacija, pri Hondi pa dizla že mislim da tega motorja ni že cca 12 ali celo več v ponudbi....

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.