Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
dne 30. 3. 2026 ob 14:44 je Bini napisal:

Vem, da si trmast  ampak tole kar tukaj piše in tisto kar je @Janez007napisal je dejstvo in tudi v vsaki uradni literaturi je navedeno... Ti pa verjameš ali pa ne.... :nevem:

IMG_20260330_141653.jpg

IMG_20260330_141615.jpg

IMG_20260330_141455.jpg

GPF kompatibilnost, sej res, GPF je še ena brezvezna stvar na X motorju

sem peljal G140, poezija

Napisano
Pred eno uro je NevLado napisal:

GPF kompatibilnost, sej res, GPF je še ena brezvezna stvar na X motorju

sem peljal G140, poezija

Glej, da te nebo bolela glava ga ima tudi CX-30 G140..... 😂🤣🫣😉 

IMG_20260402_001219.jpg

Napisano
pred 5 urami je Bini napisal:

IMG_20260402_001219.jpg

Ne no, Bini, verjetno si se zmotil.😉 Mini Dino-poezija,  pa že nima te brezvezne stvari . 😄

Napisano (urejeno)
pred 8 urami je Bini napisal:

V original navodilih za CX30 je navedeno, da ima ta filter samo X motor, če je to mišljeno?, ChatGPT se tudi kdaj zmoti😁. Ali to drži?

image.png

Popravljeno od goB
Napisano (urejeno)
pred 9 urami je NevLado napisal:

..

sem peljal G140, poezija

Ta bi lahko bila še prvoaprilska 😁.

Popravljeno od goB
Napisano
pred 29 minutami je goB napisal:

V original navodilih za CX30 je navedeno, da ima ta filter samo X motor, če je to mišljeno?, ChatGPT se tudi kdaj zmoti😁. Ali to drži?

image.png

Možno, da je tako, logično pa ni glede na to, da ima ta gpf vedno več avtomobilov v EU zaradi stroge zakonodaje... :nevem:

Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

Možno, da je tako, logično pa ni glede na to, da ima ta gpf vedno več avtomobilov v EU zaradi stroge zakonodaje... :nevem:

null

image.png

Napisano (urejeno)
pred 13 urami je NevLado napisal:

....

sem peljal G140, poezija

2.del: tudi če je prvoaprilska, poezija je v vsakem primeru, tisti, ki niste probali ne veste, kaj zamujate 😁

Popravljeno od goB
Napisano
pred 49 minutami je Carot napisal:

null

image.png

Urediti si moreš nastavitve.

Zapisat univezalni promt, da ne ugiba,... če ugiba more jasno označit ....

Pa postane na1x bolj uporabn.

Napisano
pred 8 minutami je godlike napisal:

Ali lahko to nastaviš v brezplačni verziji in kje to nastaviš oz. kako izvesti :whatever:?

Napisano (urejeno)

Seveda. Pač prijavljen moraš bit:

Screenshot_20260402_124559_ChatGPT.jpg

Screenshot_20260402_124635_ChatGPT.jpg

Popravljeno od godlike
Napisano
Pred eno uro je godlike napisal:

Pa postane na1x bolj uporabn.

Saj to je bila poanta moje objave; da AI rada dela precej samozavestne zaključke, ki pa velikokrat niso natančni in ni vse 100% za vrjet.

Napisano (urejeno)

Sem sprobal nove nastavitve v Chat, se že malo pozna 😃.

Še vedno pa mi ni čisto jasno glede GPF za G140, sam nikoli nisem opazil kakšne regeneracije, tudi po navodilih za G140 tega ni.

In kaj pravi sedaj Chat:

image.png

image.png

image.png

In še mnenje Chat-a, če mu verjameš:

image.png

Popravljeno od goB

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ne.   Mraz je bil samo končni žebelj v krsti. Takšne odpovedi so vedno posledica več faktorjev. Hierarhija v NASI, kjer zaključki inženirjev ne pridejo do vodstva. Politične igrice, ki so v teh zgodbah vedno prisotne, itd.   O ring-i v SRB-jih pri Challenger-ju so bili problematična zadeva in tam ga je NASA posrala na polni črti. Podobno kot z Apollo 1 požarom. Zato pravim, da so te stvari tu vedno samo en korak stran.   SLS je pa tudi zgodba, ki je še iz Obamovih časov in ni ravno lepo sestavljena skupaj. Recimo RS-25 motorji na prvi stopnji so obnovljeni od Space Shuttla.   Ampak takšna stvar je vseeno dogodek ki ga svet ni videl že od leta 1972.
    • Ja to si pa ful dober zrihtal! Zanimivo, da je šlo. Ker ta kit je za usnjene volane, naši pa niso glih s pravim usnjem oblečeni ampak z umetnim.
    • Sem sprobal nove nastavitve v Chat, se že malo pozna 😃. Še vedno pa mi ni čisto jasno glede GPF za G140, sam nikoli nisem opazil kakšne regeneracije, tudi po navodilih za G140 tega ni. In kaj pravi sedaj Chat:       In še mnenje Chat-a, če mu verjameš:  
    • Challengerja so malo preveč preizkušali. Vedlo se je za težave in vedlo se je za "omejitev", kako mrzlo je lahko, da še varno vzleti, pa so vseeno prižgali tiste motorje, čeprav je bilo premrzlo. Tako da tej nesreči bi se lahko izognili...   Je pa res, da pri tovrstnih podvigih gre lahko več narobe kot pa prav in da je to zelo tvegano.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.