Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 22 urami je Bini napisal:

Tule je slika od porabe po več kot 4kkm,filmček kako se z desnim stikalom odpira levo steklo in temperatura motornega olja pri normalni vožnji pri 35 st.zunaj. Očitno je to normalna temperatura pri teh motorjih.....:nevem:

IMG_20260811_085846.jpg

IMG_20260811_085028.jpg

IMG_20260811_135201.jpg

Da ne bodo same kritike na to 140 konjsko cx30 moram povedat,da sem z mojim načinom vožnje imel po 45km vožnje porabo 6.3 kar je nekje 0.3 več kot na moji. Glede na to,da je avtomatik je to super. :prstgor:

Napisano (urejeno)

Bini, jaz ti predlagam, da kar zamenjaš tole za svojo, k jo boš peljal nazaj, pa kr prepis zrihtaš 😉 Tvoja je 5 let stara praviš, pa boš imel spet novo.  😊 :zoom-zoom:

Popravljeno od MazdaBoy

Napisano (urejeno)

Pa bo dobil premium stikala za šipe 😅

Taka izredno dobra za možgane trenirat.

Popravljeno od godlike
Napisano
pred 24 minutami je MazdaBoy napisal:

Bini, jaz ti predlagam, da kar zamenjaš tole za svojo, k jo boš peljal nazaj, pa kr prepis zrihtaš 😉 Tvoja je 5 let stara praviš, pa boš imel spet novo.  😊 :zoom-zoom:

To pa neeeee, moja je še tista stara PREMIUM..... 🤗😉 

Nove so pa..... :whatever:

Napisano

In ugotavljamo, da je imel tisti z malo morje težavami, vsaj malo prav.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.