Sončna elektrarna
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Kakšne izkušnje imate z IONITY polnilnicami v Sloveniji. 2x sem že "nasedel" na njihovih polnilnicah in sicer v Arji vasi. Zaradi tega ker se polnilnica ni povezala sem izgubil 30-40 min, s tem, da sem klical customer support. Mislim malo noro je...
-
Zdravo forumaši, pišem vam kot lastnik svoje prve mazde in sicer seveda električne 6-ke. Naj omenim, da sem prej vozil Škodo Octavio Vrs (ja pil je veliko olja), moram reči da je precejšnja sprememba tako v voznih lastnostih in mojih navadah, moram priznati, da sem malo bolj "varen" voznik na cesti, saj seveda kot (predvidevam) vsi lastniki EV gledamo na racionalizacijo stroškov. V aprilu sem se prvič vsedel in sprobal 6ko me je iskreno navdušila kaj ponuja in koliko ponuja. Po dvomesečnem premisleku sem se odločil kupiti, naj omenim, da sem sprobal Cupro Born, Teslo Y in Deepal S07. Cupra je premajhna, Tesla pa ko sem vse dodatke dal, ki jih je imela Mazda iskreno predraga, Deepal S07 pa zanimiv avto, a iskreno servisi so problematični oz. pri prodajalcu sem začutil, da bi v primeru reklamacij ali težav znala biti to težava. Tako, da sem se odločil za Mazdo pri Selmarju. Trenutno v dveh mescih pa pol sem naredil cca 12.000km, poti so tudi bile na Hrvaškem in Bosni, moram iskreno povedati, da nič kaj več časa ne porabim za vožnjo kot pa z ICE vozilom (seveda ob upoštevanju omejitev in da polnilnice delujejo). Na sam avto nimam pripomb, imam pa pripombe na infrastrukturo (a to je za drugo temo). Trenutno iščem gumijaste tepihe za 6-ko, tako, da če bi slučajno kdo vedel, kje bi jih lahko naročil po neki normalni ceni.
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Zadn cajt da zamenjajo okna, ker očitno jim slabo tesnijo. Stvar se je zgodila 13.09. En teden so novinarjem razlagal kaj smejo napisat, na tak način z zapoznelo informacijo samo ustvarjajo prostor za špekulacije. Enako kot v primeru, ko je naša precednica razbila kombi (odzunaj ga je šofer, od znotraj pa ona) -
Uspešen poslovnež na dopustu se sprehaja po gozdu in občuduje naravo, drevesa, ptičke, rožice ter premišljuje, kako je fajn ker imamo vse to. Tedaj pa se izza grma pokaže medved in tip začne bežati na vse gate. Medved ga seveda za šalo ujame, podre na tla in že zine svoj zverinski gobec na stežaj, tedaj pa tip reče, - "O moj Bog!" Čas se ustavi, ptice umolknejo, veter obnemi, nebo se stemni in iz neba se začuje mogočen glas. Tip takoj v glasu prepozna Boga in ga prosi, naj ga reši. Bog pa mu odvrne: - "Vedno si me zasmehoval, za vsako svojo polomijo si me preklel, vedno si bil lopov in goljuf, za nastanek narave je po tvoje zaslužen Daarwin, sedaj pa pričakuješ od mene, da te rešim?" Tip reče: - "Vem, da si ne zaslužim tega, pa vendar, če mi že ne moreš pomagati, daj, da ta medved postane zgleden kristjan." - "Pa naj bo." Nebo se spet razjasni, ptice spet zapojejo, ... Medved se postavi na zadnje tace, prve tace sklene skupaj in začne moliti: - "Bog blagoslovi to hrano, ki sem jo prejel po tvoji milosti in jo bom sedaj pojedel ..."
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.