50keda Napisano 9. september Prijavi Napisano 9. september Več nas jih ima trenutno, js in @Boss sma jih kupila letos, js nimam pripomb, razn tega da je tako sticky, da zmeče vse kamenje na avto tudi tistega ki ga pri vožnji ne opazim, slišim pa ko prevozim 2 Citiraj
NevLado Napisano 9. september Prijavi Napisano 9. september pred 3 urami je Bini napisal: Že verjetno veš moj odgovor. 🤔 Kleber👍👍👍 Vredestein👍👍 Nexen👍(robe pobira) Zimske Nexen mislim da ni zares noben tukaj sprobal pred 3 urami je SeekK napisal: HANKOOK WI W462 Winter i*cept RS3 225/55/17 - Gume Živic GUME-ZIVIC.SI 101V kaj pa 4. varianta? Sej gledaš 17ke? Dobra cena, ampak tista z zaščito roba je še dražja null Citiraj
NevLado Napisano 9. september Prijavi Napisano 9. september pred 41 minutami je Agerg napisal: Jaz sem imel prejšnjo nedeljo prvič odkar imam izpit (20 let) defekt in ker sem planiral spomladi zamenjati letne gume, sem uredil kar zdaj, ker je bila defektna guma takoj fuč od kratke vožnje po avtocesti do izvoza. Nisem pa mogel veliko mučkati, ker na hitro tole narediti je malo problem, z dimenzijo 225/45/R19 pa še malo težje, ker ni nič takoj na voljo. No, v glavnem vzel sem Goodyear. Ima kdo kaj izkušenj, kako se tole z leti obnaša? Preden sem šel v ponedeljek zjutraj k vulkanizerju, sem na hitro preletel splet in je kar hvaljena guma. Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 - Tyre Reviews And Ratings WWW.TYREREVIEWS.COM Will the Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 suit your car? Find the best tyre for your car read 146 reviews for Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 and compare to other Ultra High Performance tyres Jaz sem jih kupil po priporočilih tukaj na forumu, sedaj sem prevozil 5kkm z njimi - pustil sem jih na koncu na 2,7 bar ker se mi zdi optimalno - filing v vožnji je identičen Nexen SU4, samo malo manj tulijo v ovinkih, pa naj bi ble top 3 letne gume za to dimenzijo. Bomo videli, koliko več bodo zdržale kot Nexen..... Citiraj
SeekK Napisano 9. september Prijavi Napisano 9. september pred 54 minutami je Agerg napisal: Jaz sem imel prejšnjo nedeljo prvič odkar imam izpit (20 let) defekt in ker sem planiral spomladi zamenjati letne gume, sem uredil kar zdaj, ker je bila defektna guma takoj fuč od kratke vožnje po avtocesti do izvoza. Nisem pa mogel veliko mučkati, ker na hitro tole narediti je malo problem, z dimenzijo 225/45/R19 pa še malo težje, ker ni nič takoj na voljo. No, v glavnem vzel sem Goodyear. Ima kdo kaj izkušenj, kako se tole z leti obnaša? Preden sem šel v ponedeljek zjutraj k vulkanizerju, sem na hitro preletel splet in je kar hvaljena guma. Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 - Tyre Reviews And Ratings WWW.TYREREVIEWS.COM Will the Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 suit your car? Find the best tyre for your car read 146 reviews for Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 and compare to other Ultra High Performance tyres Jaz sem jo vozil 2 sezoni predno sem prodal, meni je vrhunska, brez vsakih pripomb. 2 Citiraj
FuManchu Napisano 9. september Prijavi Napisano 9. september Niso nexen gume več forumske sponzorske?🤔😆 2 Citiraj
Bini Napisano 9. september Prijavi Napisano 9. september Pred eno uro je NevLado napisal: Zimske Nexen mislim da ni zares noben tukaj sprobal Dobra cena, ampak tista z zaščito roba je še dražja null Zimske Nexen win. sem jaz sprobal na Passatu in mi je pobralo robe že pred 20kkm,če se prav spomnem, sem nekje objavil pod temo gume! Drugače pa grejo dobro v snegu. Mislim, da sta še dva ali trije pisala tukaj o pobiranju robov! Letne Nexenke so glede robov bp. 😉 Pred eno uro je FuManchu napisal: Niso nexen gume več forumske sponzorske?🤔😆 So za en d.. k, zato verjetno niso več.... 😁🫣😉 1 Citiraj
NevLado Napisano 9. september Prijavi Napisano 9. september pred 37 minutami je Bini napisal: Zimske Nexen win. sem jaz sprobal na Passatu in mi je pobralo robe že pred 20kkm,če se prav spomnem, sem nekje objavil pod temo gume! Drugače pa grejo dobro v snegu. Mislim, da sta še dva ali trije pisala tukaj o pobiranju robov! Letne Nexenke so glede robov bp. 😉 So za en d.. k, zato verjetno niso več.... 😁🫣😉 Men jih je pobralo, ker sem jih imel na 2.5 bar potem proti koncu Zato sem tudi reskiral cenovno razliko v GY6, če bodo boljše zdržale 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 9. september Prijavi Napisano 9. september pred 2 urama je FuManchu napisal: Niso nexen gume več forumske sponzorske?🤔😆 Jaz zdej dobim zimske od njih..pol pa še letne 😎 3 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Alex Napisano 9. september Prijavi Napisano 9. september Pred eno uro je Tilen5 napisal: Jaz zdej dobim zimske od njih..pol pa še letne 😎 Se pravi, da delaš dobro reklamo. 😉 3 Citiraj
Bini Napisano 9. september Prijavi Napisano 9. september pred 2 urama je Tilen5 napisal: Jaz zdej dobim zimske od njih..pol pa še letne 😎 Avto za v Sočo ne rabi niti Nexenk več... 😂😉 3 Citiraj
Tilen5 Napisano 9. september Prijavi Napisano 9. september pred 22 minutami je Bini napisal: Avto za v Sočo ne rabi niti Nexenk več... 😂😉 Kdo je reku da je za mazdo? 😎 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Bini Napisano 9. september Prijavi Napisano 9. september V Sočo lahko gre vsak avto z Nexenkam... 😁 2 Citiraj
Freak Napisano 15. september Prijavi Napisano 15. september Je imel kdo kumho gume? Kar dobra cena za mojo dimenzijo. Sedaj imam uniroyal rainsport 5, super guma, sam neke kilometrine pa ni dala od sebe. B&F PNEUMATIC - KUMHO 215/50 R17 95W XL HS52 Ecsta WWW.B-F.SI Citiraj
sportman333 Napisano 15. september Prijavi Napisano 15. september Dolgo časa nazaj sem imel, dobre gume, ampak mehke...jaz jih nisem imel več kot 3 sezone.... Citiraj
tommzy Napisano 20. september Prijavi Napisano 20. september Tudi jaz kupujem nove zimske gume. Za zimo sem se odločil za 16" in dokupil original alu črna platisca. Imam pa v homologaciji dimenzijo 215/65 R16. Sem pa na žalost opazil, da so precej drage gume za 16" v tej dimenziji. Kaj je dobrega za solidno ceno? Malo brskam in vidim, da so Conti, Goodyear, Michelin vse okrog 130€ kar je nenormalno za 16" zimsko. Kaj je dobrega za nižjo ceno? Kumho, hankook? Citiraj
jacques33 Napisano 20. september Prijavi Napisano 20. september Hankook, Falken, to bi jaz pogledal v srednje cenovnem rangu. 1 Citiraj Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex Mazda6 SPC CD 150 Revolution
Alex Napisano 20. september Prijavi Napisano 20. september pred 4 urami je tommzy napisal: Tudi jaz kupujem nove zimske gume. Za zimo sem se odločil za 16" in dokupil original alu črna platisca. Imam pa v homologaciji dimenzijo 215/65 R16. Sem pa na žalost opazil, da so precej drage gume za 16" v tej dimenziji. Kaj je dobrega za solidno ceno? Malo brskam in vidim, da so Conti, Goodyear, Michelin vse okrog 130€ kar je nenormalno za 16" zimsko. Kaj je dobrega za nižjo ceno? Kumho, hankook? Hankook so zakon. Jih ima kar nekaj nas na cx30. Citiraj
Shrek Napisano 20. september Prijavi Napisano 20. september To še ne pomeni, da so zakon, če so na CX-30... Ne vozim CX-30, pa imam zimske gume DUNLOP in GOODYEAR. Imam pa 3 mazde 6. Citiraj
godlike Napisano 21. september Prijavi Napisano 21. september pred 21 urami je MazdaBoy napisal: Continental 4ever 💪 Vprašuje za cenejše gume in ne premium. Če premium, strogo Michelinke. Conti in kitajce ne vidijo moji avti. Da se pa vrnem na temo. Hankook so zadnja leta najboljše gume pod premium segmentom. 3 Citiraj
Alex Napisano 24. september Prijavi Napisano 24. september Letošnje ocene zimskih gum. https://www.amzs.si/motorevija/test/pnevmatike/2025-09-23-amzs-test-31-zimskih-pnevmatik-dimenzije-225-40-r18-v?utm_medium=email&utm_term=N%2FA&utm_source=E-mail&utm_campaign=E-novice%2C 23. 9. 2025 ČLANI#msdynmkt_trackingcontext=73ae6b9b-597a-4d49-9ba3-d3d418e40300 1 Citiraj
NevLado Napisano 24. september Prijavi Napisano 24. september Pred eno uro je Alex napisal: Letošnje ocene zimskih gum. https://www.amzs.si/motorevija/test/pnevmatike/2025-09-23-amzs-test-31-zimskih-pnevmatik-dimenzije-225-40-r18-v?utm_medium=email&utm_term=N%2FA&utm_source=E-mail&utm_campaign=E-novice%2C 23. 9. 2025 ČLANI#msdynmkt_trackingcontext=73ae6b9b-597a-4d49-9ba3-d3d418e40300 Še kr vztrajno in vztrajno nočejo testirat Nexen-a 1 Citiraj
Bini Napisano 24. september Prijavi Napisano 24. september pred 10 minutami je NevLado napisal: Še kr vztrajno in vztrajno nočejo testirat Nexen-a Ker je zanič, to pa že vsi vejo in ne rabijo testirat. Mislim pa, da je že bila na testih.... 🤔 1 1 Citiraj
Bini Napisano 24. september Prijavi Napisano 24. september Ne razumem zakaj dobijo te porazne pnevmatike dovoljenje za prodajo! 🤔 Pri teh testih bi morala sodelovati ena uradna kompetentna komisija in požegnati vse dobre in priporočljive, slabe pa prepovedat in pika! Tako pa vidiš na raznih makinah te porazne poceni gume za avto pa ima dost denarja.... 🥴🫣 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.