Skoči na vsebino

Gume

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Verjetno je res veliko od ovinkov odvisno, ampak vseeno tako "čelave" gume uspejo narest prej samo še drifterji. Kakšne dimenzije pa imaš gum? Ker zdaj če so balonarce je seveda možno, da jih kljub cargo bočnicam vseeno na ovinkih toliko zvija, ampak ni pia jasno zakaj na notranji strani. To bi prej pričakoval, da bo zunanja bolj obrabljena.

33112_1.png

Napisano
pred 29 minutami je Boss napisal:

Ker zdaj če so balonarce je seveda možno, da jih kljub cargo bočnicam vseeno na ovinkih toliko zvija, ampak ni pia jasno zakaj na notranji strani. To bi prej pričakoval, da bo zunanja bolj obrabljena.

Levi in desni ovinek.

V ovinku potegne zunanjo bolj, notranjo pa vseeno nekaj.

Napisano

Js počasi sumim da nas @Slivka sam trola, bremze prve do 300k km, gume znucane po 12k km kot da dirka vsak kilometer, poraba 5 litrov kot da se skos v dolino voz, nekaj mi ne štima :D :D

Šalo na stran, optiko boš moral preverit druge ne bo.

Napisano
pred 59 minutami je Boss napisal:

... ... ... ... ... Kakšne dimenzije pa imaš gum? Ker zdaj če so balonarce je seveda možno, da jih kljub cargo bočnicam vseeno na ovinkih toliko zvija, amp... ... ... ... ...

205/60R16

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Zakaj blondinke ne skačejo čez plot? Ker dajo že pred plotom...
    • Možakar končno zbere pogum, se odpravi k urologu in prizna: - "Gospod doktor, imam eno veliko težavo. Ob moji ženi ga ne morem več spraviti pokonci. Kaj mi lahko predpišete?" Zdravnik trenutek razmišlja, nato pa preudarno odvrne: - "Pridite jutri spet k meni na pregled. S seboj pripeljite tudi ženo." Naslednji dan možakar res pripelje ženo. Zdravnik ji ukaže: - "Gospa, slecite se do golega in lezite na hrbet na mizo." Žena naredi, kot ji zdravnik naroči. Nato zdravnik nekaj minut hodi okrog mize in si jo ogleduje. Nazadnje potegne "bolnika" na stran in mu prišepne: - "Z vami ni nič narobe. Tudi meni se ob njej ne dvigne..."
    • U bistvu za navadno rajo je dost ABS sistem zaznavanja. To  na ventilkčke je zame uporabno samo za na stezo, kjer rabiš vedet koliko je guma napumpana.
    • Js počasi sumim da nas @Slivka sam trola, bremze prve do 300k km, gume znucane po 12k km kot da dirka vsak kilometer, poraba 5 litrov kot da se skos v dolino voz, nekaj mi ne štima Šalo na stran, optiko boš moral preverit druge ne bo.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.