Skoči na vsebino

Plastika na Mazdi CX 30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)
Am 8.1.2024 um 09:07 schrieb Scr3am:

Tudi sam še nisem tega opazil. Bom sedaj malo bolj pozoren, ko na cesti vidim kakšno cx30. Ga pa razumem in bi tole mene tudi zelo motilo. Kar se pa kvalitete tiče pa nima nobene veze koliko je avto vreden, ker jim malo rečeno dol visi. Nakoncu je še kupec tist bedak k več, kot pol leta čaka, da sploh dobi avto. Poglej kakšne pizdarije se dogajajo s teslami pa so še enkrat dražji pa nikome nište...

Ni moja je pa plastika ista kot pri meni in vseh Mazdah CX30  to izgleda res Premium !!! Obiščite Mazda Avtohiše in se prepričajte  na čisto  novih  če so  mogoče od nekaterih  in  na cesti umazane in se ne vidi 😄😄

FB_IMG_1704818375381.jpg

Popravljeno od DragoK
Napisano (urejeno)
Am 8.1.2024 um 15:22 schrieb Alex:

Vprašanje, če ima ta Drago sploh to mazdo. Vse bolj dvomim in sem mnenja, da je prišel na forum malo podj...t.

Iz  skupnosti Enthusiasts poglej prednjo plastiko😜😜

FB_IMG_1705002137590.jpg

Popravljeno od DragoK
  • Zmeden 1
Napisano
pred 3 urami je DragoK napisal:

Ni moja je pa plastika ista kot pri meni in vseh Mazdah CX30  to izgleda res vrhunsko !!! Obiščite Mazda Avtohiše in se prepričajte  na čisto  novih  če so  mogoče od nekaterih  in  na cesti umazane in se ne vidi 😄😄

FB_IMG_1704818375381.jpg

Joj, kaka grozna barva še plastika zgleda lepš.... 🫣😂😉

• Haha 3
Napisano

Mazda CX je še dobra! Tole sem nalašč slikal, da se vidi, kakšne so na Mazdi BT-50:

IMG_20240110_121435722.jpg

Sicer po 14tih letih, ampak vseeno... 

Mislim, katastrofa!

• Všeč 2
  • Haha 6
  • Začuden 1
  • Ljubim 2

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 2 minutama je Scr3am napisal:

Ne razumem. Jest ne vidim plastičnih zatičev 🤔

To je še "old scool"....kniping drži😃👍

• Všeč 2
Napisano (urejeno)
vor 15 Stunden schrieb g.Wankel:

Evo čist nova, pa ma čist lepe plastike 😍

image.png

Po  tej tvoji sliki ki si jo ti slikal 😆 je to res lepa plastika 😆😆😆

Popravljeno od DragoK
  • Haha 2
Napisano

Jah, M6 z legendarnim bencinskim dinozaverskim motorjem iz 2017 še vedno potem velja za najbolj zanesljiv avto? Kvaliteta izdelave v piko

@DragoK si kontaktiral Mazda Motors Slovenija -https://www.mazda.si/zaloznik/ 

pred 22 urami je DragoK napisal:

Iz  skupnosti Enthusiasts poglej prednjo plastiko😜😜

FB_IMG_1705002137590.jpg

Sprednja stran zgleda mal potlačena, amortizer/vzmeti?

• Všeč 1
Napisano (urejeno)

Glih dons sm bil na pivu s kolegom k ma CX30.

Sem mu hotu povedat da ma zanc plastiko na avtu, samo dobr da sm prej vrgu pogled gor, ker je cist normalna plastika 😂

Popravljeno od Matick
  • Všeč 1
  • Haha 2
Napisano

Jaz sem eno pogledu belo na parkirišču pred službo pa tudi nism vidu vdolbin

• Haha 1

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano (urejeno)

Eni ne vidite? Ob običajni svetlobi se tega ne vidi, ker sence nastanejo samo, če svetloba prihaja pod ostrim kotom, tako kot se na fasadah neravnine opazijo samo pod določenim kotom sonca.

Popravljeno od Janez007
  • Všeč 6
  • Haha 1
  • Hvala 1
Napisano (urejeno)

Hvala, končno ena pametna razlaga! Je bilo pa tako že rečeno, da se vidi samo pod določenih kotih in primerni svetlobi. Vse do lani imajo to"ziher"! Nimajo le, če so v zadnjem času v proizvodnji kaj izboljšali.... :whatever:

Meni se za tole fučka.... 😊😉

Popravljeno od Bini
  • Všeč 3
Napisano

To je kot avto zbit od toče, če ni preveč, se vidi samo pod dolečinimi koti in pravo svetlobo.

Enim se fučka, enim ne. Ni prav, da to proizvajajo še naprej.

Nič pa ne moreš, pač voziš naprej in če te to moti, naslednji avto kupiš s pleh blatniki ne pa plastiko.

• Všeč 6
Napisano
pred 27 minutami je Bini napisal:

Hvala, končno ena pametna razlaga! Je bilo pa tako že rečeno, da se vidi samo pod določenih kotih in primerni svetlobi. Vse do lani imajo to"ziher"! Nimajo le, če so v zadnjem času v proizvodnji kaj izboljšali.... :whatever:

Meni se za tole fučka.... 😊😉

Ej...enakoooo..tudi meni😉😁če ne si daš sončna očala gor ..gassss🤣😉😁samo ne komplicirat preveč...zoom zoom 😁😉😝😉

• Všeč 4
  • Haha 1
Napisano (urejeno)
Am 12.1.2024 um 18:53 schrieb NevLado:

Popravljeno od DragoK
  • Haha 1
Napisano
pred 2 minutama je DragoK napisal:

Ti si pač Alex saj  te poznamo imaš vse vrhunsko 😁

Dej, Drago, napiši nam raje kaj lepega , kje si kaj bil s "tvojo" cx30, ali si bil na kakem koncertu, v kaki operi, na kakem potovanju, na izletu. Samo ne nam zraven opisovati, prosim, da si obiskal vse Mazdine salone v tujini in vseh  parkirišč, da strokovno pregledaš te famozne plastike. 

• Všeč 2

Gost
Ta tema je zdaj zaprta za nadaljnje odgovore.

• Zadnja sporočila

• A to je brez potiskanja 
    • Kot obljubljeno...danes prišla pošiljka...spet nekaj od Knipex-a...pa gremo lepo po vrsti,k se je že nabralo😄....upam,da bo za koga zanimivo.   K sem že lani maja naročil set za Seger varovalke,in tukaj še nisem predstavil...super set za lepo ceno...novejši tip z notranjo vzmetjo....pa mi je manjkaj najmanjši tip za zunanje majše od 10mm...in k pogosto kaj kupujem na nemškem Amazonu...imam določene stvari na opazovanju,in gre kdaj kakšna stvar v košarico,toliko,da je za "free shipping"...pač bolje dobiti klešče,kot pa plačati poštnino. Pa sem vzel tanajmanjše 49 11 A0 3-10mm...je bila lepa cena 16,78€😃 https://www.amazon.de/dp/B0001P0C84?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1   Ta set pa kot rečeno imam že od Maja lani...top stvar,če potrebuješ👍...seveda obstaja tudi kaj mnogo cenejšega...pa ne bom debatiral o tem...🙄 Takrat 73,57€👍 https://www.amazon.de/dp/B000CDU2RG?th=1   kak mesec nazaj,pa sem na isto foro..."klešče namesto poštnine"😄 vzel majhne malce posebne "kombinirke"...če bi vedel,kako super so,bi jih vzel že prej...res priročne-padejo v roke k "ata na mamo"...17,53€👍 Izgleda,da jih je Amazonu zmanjkalo,in je takoj "druga cena"🧐...kogar zanima-daš v basket in shraniš za kasneje,in vsake toliko časa pogledaš,kako se giba cena... https://www.amazon.de/dp/B0C77B4J1B   Sedaj pa k "posebnežu" za električarje. Univerzalne klešče za instalacije....obstaja več različnih variant,tako glede ročajev,kot "opreme čeljusti" in tudi "imperialna in metrična verzija. Določene imperijalne imajo luknje za rezanje vijakov (ne potrebujem),in doličene imajo tudi mesto za stiskanje "crimp-tulk",in obstajajo verzije z vzmetjo,in brez. "Moja" je metrična verzija z navadnimi ročaji,brez vzmeti,brez lukenj za vijake in brez možnosti crimpanja....prav namenoma izbrana takšna varianta,ker sem mnenja,da npr. crimpanje "tako-tako" (ker je samo za eno velikost,pa še to na "trn") ni najbolj optimalno...bolje z več "trni" ali pa klešče za stiskanje celega oboda (kvadratni ali hex-profil).   Sem se pa odločil za te klešče zaradi težav pri ožičanju starih instalacij. Praktično zmeraj (razem štedilnik) za instalacije uporabljam mehke kable...a hiša je stara,in vsa stara elektro instalacija je izvedena z trdimi kabli. Tukaj pa je težava z orodji za snemanje izolacije-Weicon Tools No.5 https://www.amazon.de/dp/B001NUMVHQ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 In Weicon Tools Multi-Stripper No. 400 (obstaja tudi identičen Cimco-Multistripper,ki mi lepo služi že kakih 15-20 let😃👍) https://www.amazon.de/dp/B003A6DHTW?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1   Vsi trije res vrhunski-zelooo priporočam....a le za mehke kable!!! To pa za to,ker ko žico trdega kabla prerežeš-odščipneš,se konec tako preoblikuje,da nastane majhna sploščitev,in dve stranske "špice" na žici...te špice pa slej ko prej poškodujejo rezila teh snemalcev izolacije. 3x lahko ugibate,kako to vem...🥺   In pri tem tipu klešč za izolacijo teh problemov ni...za to ta nakup. Kar so te klešče prišle ven,je bila cena skoz okoli 50€,sedaj pa počasi pada,in sem vzel za 38,98€ https://www.amazon.de/dp/B0C8P81PTF   Just a moment... WWW.KNIPEX.DE   In še ene "posebne" klešče,ki jih še nisem predstavil...dolge,tanke "montažne" klešče z velikim prenosom in špičasto konico...izgledajo "čudno",a so fenomenalne in presenetljivo močne...za 25,99€ tudi na Amazonu...sem jih kupil takrat,kot tiste posebne ščipalke z posebnim drsnimrotacijskim ležajem....obstajajo tudi "ukrivljene" če koga zanima. KNIPEX Montierzange mit Querprofilen mit Kunststoff überzogen 280 mm, 28 71 280 : Amazon.de: Baumarkt WWW.AMAZON.DE Elektro- und Handwerkzeuge online - KNIPEX Montierzange mit Querprofilen mit Kunststoff überzogen 280 mm, 28 71 280. KNIPEX...   Just a moment... WWW.KNIPEX.DE   Za konec pa še en "veliki malček" t.i. Super-Knips XL 78 61 140 To je večja močnejša verzija klasičnih elektroničarskih ščipalnih klešč...zmorejo tudi kakšne debelejše nožice tranzistorjev ipd... Z vzmetjo,obstaja tudi INOX verzija...   20,99€ Amazon https://www.amazon.de/dp/B06WD7BMR9?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1   Just a moment... WWW.KNIPEX.DE   Dost nakladanja...sedaj pa slike😉   Mislim,da bo božiček imel dovolj idej...😄😉  
    • Čista resnica, sedaj je bolj kot ne od Polja preko Domžal do Lukovice, če smo na tej relaciji!  Pozidava na Barju je pripomogla temu in drugačni zračni tokovi. Enkrat so to omenjali klimatologi po tv..... 
    • Meni ga je na teh. priklopil na računalnik...  Vse je ok, samo gume si napumpaj na 2.5.😉
    • Zelo si pomagal @Slivka priti do rešitve, bravo... 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.