Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
dne 6. 11. 2025 ob 9:39 je Carot napisal:

Opazil sem, da ima Mazda eno boljših zadev, ki jih ima, to so adaptivni LED žarometi pri CX-5 in CX-30 sedaj samo še v najvišji(h) opremah, kar mi pa ni niti malo všeč, ker so te opreme z usnjenimi sedeži, ki pa jih ne maram. Brez teh adaptivnih žarometov, ki jih imam na obeh avtih pa avta ne kupim več.

Enako. Sem imel usnje in ga že v drugem avtu zaporedoma nimam. To blago v cx30 mi je veliko bolj prijetno. 

Napisano
pred 2 urama je Matick napisal:

Jest bi imel usnjene sedeze ampak pod pogojem da ima avto tudi hlajenje sedezev

Če ima usnjene sedeže,potem ima tudi hlajenje (spredaj)....tiste "delno usnje" verzije tega nimajo.

Za tiste,ki tega ne vedo-Mazda ima malce posebno (seveda-Mazda😄) hlajenje edežev...iz sedeževe perforacije ne piha,ampak sesa! To je zeloooo redko...marsikatera premium znamka tega nima!!!

Prednost pa je v tem,da ne piha vročino sedeža in inštalacije vate...torej takoj odvaja in hladi tudi sedež oz. mu odvzema toplotno energijo.

Prednost je tudi pri oblačilih-npr. t.i.windstoper blago...tukaj veliko bolje deluje.

Meni je vsekakor zelo všeč😃👍

• Všeč 2
  • Zmeden 2
Napisano
Pred eno uro je skritikrt napisal:

Če ima usnjene sedeže,potem ima tudi hlajenje (spredaj)....tiste "delno usnje" verzije tega nimajo.

Za tiste,ki tega ne vedo-Mazda ima malce posebno (seveda-Mazda😄) hlajenje edežev...iz sedeževe perforacije ne piha,ampak sesa! To je zeloooo redko...marsikatera premium znamka tega nima!!!

Prednost pa je v tem,da ne piha vročino sedeža in inštalacije vate...torej takoj odvaja in hladi tudi sedež oz. mu odvzema toplotno energijo.

Prednost je tudi pri oblačilih-npr. t.i.windstoper blago...tukaj veliko bolje deluje.

Meni je vsekakor zelo všeč😃👍

Kaj pa, če "posesa" še kaj drugega? 🤔

• Haha 2
  • Začuden 1
  • Zmeden 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.