Skoči na vsebino

Pohvalite se,...


Allyssa

Priporočeno sporočilo

Nisem nek hribolazec, toda danes mi je uspelo prilezt na veliko planino. Je sel cel office (4je) smo sli tam na kranjski rak pa potem tam pri kamnolomu parkirali.

 

Vreme ok 👍 Pihalo, ko pri norcih 💨 .... voznja s CX30 po tistih ovinkih ... cisti uzitek 💪

 

planina.thumb.jpeg.29d5099e3f898648933a7e9a3b83f695.jpeg

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pred eno uro je Matick napisal:

a majo dobre burgerje?

 

Nisem jedel burger, ampak po reakciji žene sodeč je odličen! (Krpan burger) 😊👍

Še ena za lušte..... :prstgor:

IMG_20211020_193404.jpg

Popravljeno od Bini
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 13 urami je Bini napisal:

Nisem jedel burger, ampak po reakciji žene sodeč je odličen! (Krpan burger) 😊👍

Še ena za lušte..... :prstgor:

IMG_20211020_193404.jpg

Dobr si(sta)jedel(la)...jaz sem nazadnje v "vaših"koncih jedel burger pri bohorju v rog.slatini in je bil tudi bomba👍😉, zgleda ste v tistih koncih dobri v tem....mislim da ostali kraji kar zaostajajo (tako kakovostno, kot cenovno...).

 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 8 minutami je sportman333 napisal:

Dobr si(sta)jedel(la)...jaz sem nazadnje v "vaših"koncih jedel burger pri bohorju v rog.slatini in je bil tudi bomba👍😉, zgleda ste v tistih koncih dobri v tem....mislim da ostali kraji kar zaostajajo (tako kakovostno, kot cenovno...).

 

:bravo:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Nedeljo preživel v odlični družbi in smo splezali 5 "ferrat"; Glinščico 3 različne in potem še nad Vipavo; Furlanova ter Otmarjeva plezalna pot. ADRENALINSKO :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

dne 10. 10. 2021 ob 15:53 je TiEn napisal:

Po dveh dneh testo za napolitanske pice hmalu pripravljeno..manjka mu samo še kako urco na sobni temperaturi

 

20211009_154413.thumb.jpg.b907b9a9b8aab073295178c9df646f56.jpg20211010_111440.thumb.jpg.4b5a9bd19705a66a227657f7df30a882.jpg20211010_155140.thumb.jpg.cb7287e8aece39caec66db408432e466.jpg

Evo,tole bo pica po tvojem receptu!👍 Čez pol ure gre v nadaljno obdelavo......😊

 

 

IMG_20211025_200220.jpg

Nekaj takih pa za sladico......:jupiii:

IMG_20211025_185654.jpg

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 9 minutami je Bini napisal:

Evo,tole bo pica po tvojem receptu!👍 Čez pol ure gre v nadaljno obdelavo......😊

 

 

IMG_20211025_200220.jpg

Nekaj takih pa za sladico......:jupiii:

IMG_20211025_185654.jpg

Mi delate kar gušte s temi pizzami. 🤪 Jaz grem ponavadi v Šared nad Izolo, kjer imajo tak stil pizz. 

 

 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Takole je bila videt pred 10 minutami......😊😆😉

IMG_20211025_204711~2.jpg

pred 4 minutami je TiEn napisal:

Super bini, ampak a ne zgledajo te kroglice gromozanske ? Za 1 pico rabiš 250g kroglice testa

Točno toliko imajo. Iz ene kile moke je 6 kroglic.😊

 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

To pecete v navadni pecici ali imate kake one Ooni ali kaj podobnega?

 

Sam delam po receptu na linku. Pa ponavadi super uspe v navadni pecici na weber kamnu na max temperaturi (gretje zgoraj+spodaj).

WWW.STADLERMADE.COM

Create your own recipe with the Pizza Dough Calculator. Pick a style and hit calculate for a custom recipe for your Stadler Made Outdoor Oven.

 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 23 minutami je Bossek napisal:

To pecete v navadni pecici ali imate kake one Ooni ali kaj podobnega?

 

Sam delam po receptu na linku. Pa ponavadi super uspe v navadni pecici na weber kamnu na max temperaturi (gretje zgoraj+spodaj).

WWW.STADLERMADE.COM

Create your own recipe with the Pizza Dough Calculator. Pick a style and hit calculate for a custom recipe for your Stadler Made Outdoor Oven.

 

Jp, za poleti je pa tole.....😉👌

IMG_20200624_200954~2.jpg

IMG_20200624_200812~3.jpg

IMG_20200624_200910~2.jpg

IMG_20200620_135223.jpg

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

frej day .... austrija ma praznik :jupiii::jupiii::jupiii::jupiii::jupiii:

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 9 urami je Bini napisal:

Jp, za poleti je pa tole.....😉👌

IMG_20200624_200954~2.jpg

IMG_20200624_200812~3.jpg

IMG_20200624_200910~2.jpg

IMG_20200620_135223.jpg

 

Hm, imam doma webra, pa vidim, da bom moral nabavit še en dodatek za pečenje pic. Pridem na inštrukcije, ko bo taprav čas. :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

To za weber je fajn ja sam še en termometerček pa držat temperaturo med 450-500 stopinj,.. pa maš napolitasnko pico v minutki narjano
Tako ja, jaz sem modificiral ferrarija da dobim ene 450,in je tudi top.

Sent from my SM-G780F using Tapatalk

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

  • Zadnja sporočila

    • Uporabljaš gibe naprej-nazaj 😄
    • V četrtek se po vsej vrjetnosti poslovim od svojga bajka...
    • Se mi je čez vikend enako zgodilo na paru čevljev od Alpine, pa sem se spomnil na tole temo. Na peti sta se med pohodom delno olupila oba podplata in vidi se razpadel material, ki se kar drobi. Verjetno je situacija na celem podplatu podobna, nisem ga trgal stran - v glavnem je čevelj za v smeti. Pohodni čevelj Nepal, za hobi planinarjenje bi rekel kar vrhunski čevelj z Vibram podplatom, 10 let nazaj bil okrog 100€, danes je slabih 200€. V glavnem odgovor Alpine je, da situacijo poznajo (hidroliza poliuretana) in da se to zgodi v primeru neuporabe čevlja oz. če se jih preveč špara in ne uporablja. Moral sem priznati, da sem jih na začetku uporabljal bolj, zadnja leta pa sem jih zaradi vseh obveznosti res obul samo za daljši in težji pohod, ki jih pa res ni bilo veliko in temu je takšen čevelj tudi namenjen. Krajše tu okoli naredim pa tako z nižjimi pohodnimi. Mogoče malo v razmislek, če bo kdo kupoval dober čevelj za na nogo. Potem ga je dobro parkrat na mesec obuti in nato ne zaznajo teh težav, pravijo pri Alpini. Drugače bolje kaj drugega, kar se malo prej znuca in obrne.
    • Raj jo ne obriši ti bo skupi padla.....🤭😉
    • Emm, a armaturka se čisti?    Moram probat na BTjki...
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.