Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zanimivo, da vidijo v zadekanih voznikih te?avo samo v tem, da naj bi bile posledice pri karambolu huj?e, ?e so v bundi za volanom

http://www.zurnal24.si/debela-obleka-mraz-bunda-voznja-avto-test-trk-clanek-261266

A da bi se pa vpra?ali, kako zimske obleke omejujejo motori?ne sposbnosti, vidno polje, povzro?ajo neustrezno po?utje, ko avto zahajca in so dejasnko lahko eden od vzrokov za karambol, jim pa ne pade na pamet.

Ko gledam te dni voznike in predvsem voznice, kjer nekaterim gledajo iza ?alov in kap ter pla??ev samo o?i (kot pri nikabu ali burki) me res strah rata - pa ne razstrelitve ali pa terorizma ampak a dejansko doti?na sploh lahko varno upravlja vozilo.

33112_1.png

Napisano

Tok enga dela in toke cel kup eni stvari, da sem se odlo?il, da kar neham in raje malo browzam po netu in forumih. ?isto vseeno mi je ratalo...

@jures: poznamo take finterje. Je  bil pri nas enkrat en neki v to smer zagnan, sem ga tako napizdil, da se me ?e zdej boji. :) 

Teh refurbish oslarij ne dam stranki nikoli, razen ?e mi stranka da na mejl da se stirnja. Preve?krat sem kri scal zaradi teh oslarij...

Napisano

Zanimivo, da vidijo v zadekanih voznikih te?avo samo v tem, da naj bi bile posledice pri karambolu huj?e, ?e so v bundi za volanom

http://www.zurnal24.si/debela-obleka-mraz-bunda-voznja-avto-test-trk-clanek-261266

A da bi se pa vpra?ali, kako zimske obleke omejujejo motori?ne sposbnosti, vidno polje, povzro?ajo neustrezno po?utje, ko avto zahajca in so dejasnko lahko eden od vzrokov za karambol, jim pa ne pade na pamet.

Ko gledam te dni voznike in predvsem voznice, kjer nekaterim gledajo iza ?alov in kap ter pla??ev samo o?i (kot pri nikabu ali burki) me res strah rata - pa ne razstrelitve ali pa terorizma ampak a dejansko doti?na sploh lahko varno upravlja vozilo.

?e obenem ?e sms-ira med vo?njo je pa ?e bolj zmagovita kombinacija.  :zvizga:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Dormeo je po petih letih popolnoma izgubil oporo, oba sva ?ist kripel, danes leti ven in ga nadomesti slovenski izdelek s spominsko peno!

A nima neke ful super duper dolge garancije?

Napisano

Dormeo je po petih letih popolnoma izgubil oporo, oba sva ?ist kripel, danes leti ven in ga nadomesti slovenski izdelek s spominsko peno!

Znamka? Punca je kupila pred meseci Hitex vitapur jogi. Super zadeva, priporo?am. Pomoje od zdej naprej samo njihove jogije kupujem :)

Napisano

Dormeo je po petih letih popolnoma izgubil oporo, oba sva ?ist kripel.

Vsaj pet let. Pri na? bajt ?e pri novi postli (vodni) od samega za?etka nobene opore tako da ja, je kar bistveno te?je kar se ti?e opore pri aktivnostih. ?ist kripel sicer ?e nisva, ni pa dale?.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Jaz moram tud novo le?i??e nabavit.Kako je pa s tem drobim tiskom in vra?ilom,?e ti ne ustreza?Sicer mam tasta,ki dela v proizvodnji teh spominskih pen ipd. ampak me moti to,ker zrihta kar zrihta (nemorem probat)

Napisano

Z Dormeom sem se tud sam nategnil - to je nekaj najslab?ega za dobro spanje. Zadevo sem zamenjal z ?imnico iz podjetja "Slovenska postelja", ki je naravnost odli?na. Se pravi pri meni Dormeo nikoli in nikdar ve?.

33112_1.png

Napisano

Mi2 ga mava ?e kar nekaj let in nimava nobenih te?av razen da me skozi klicarijo ?e bi zamenjal, da je ?e cajt,(kaj pa oni vedo kolk se mi2 gonva, da sva ga sfukala?)

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Zakaj nobene mazde ni v izboru za evropski avto leta recimo?

http://www.zurnal24.si/evropski-avto-leta-clanek-261623

A to namenoma no?ejo sodelovati, ali je v ozdaju kaj drugega. Ker roko na srce, ?e pride Opel Astra v o?ji izbor potem res ne vem no. Mislim, sej najbr? je v redu avto, ampak bolj?i od mazde dvomim.

Napisano

Zakaj nobene mazde ni v izboru za evropski avto leta recimo?

http://www.zurnal24.si/evropski-avto-leta-clanek-261623

A to namenoma no?ejo sodelovati, ali je v ozdaju kaj drugega. Ker roko na srce, ?e pride Opel Astra v o?ji izbor potem res ne vem no. Mislim, sej najbr? je v redu avto, ampak bolj?i od mazde dvomim.

Hmmm... jaz tukaj vidim, da je Mazda MX-5 med sedmimi finalisti ... 

skitched-20151215-084539.jpg

http://www.caroftheyear.org/nominees/2016_1/coty

The_Nominees_2016_-_Car_of_the_year-2015

Sta pa med kandidati bili tudi Mazda 2 in Mazda CX-3 ... >> 

The_Candidates_2016_-_Car_of_the_year-20

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Ups, prehiter sem bil matr. No to je ?e bolje, ?udno pa da ni pri?la recimo cx-5 tja, najbr? je prevelika konkurenca.

Napisano

Ups, prehiter sem bil matr. No to je ?e bolje, ?udno pa da ni pri?la recimo cx-5 tja, najbr? je prevelika konkurenca.

CX-5 je ze 3 leta star model... Ta sedaj je samo faceliftana... in ni nov model ... in verjetno zato ni v bila v izboru ... Enako je recimo tudi s sestico ... 

lp

Thomas

image.png

Napisano

Mazda 6 je recimo se vedno pod oznako GJ ... ceprav je faceliftana tehnicno in v notranjosti kar precej posodobljena .... Podobno je tudi pri CX-5 ... 

lp

Thomas

image.png

Napisano

ziher je ?koda, ne vem pa kaj

Citigo :)  :P  :zvizga:

lp

Thomas

image.png

Napisano

Ej...jure super pol bo? pa ve?krat na obali z novim avtom slu?benim...he he lp

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Verjetno, da ne, ker človeka ne smeš ubit tud če je pijan in nakokan.    Ampak se pa vseeno ne bi čudil, da bo kakšen pravosodni saltomortale, tko k recimo pri tisti Diskoteki Lipa, kjer so se "zadovoljili" le s procesiranjem lastnikov ne pa tistih, ki so neposredno povzročili smrt, ko so od zadaj porivali ljudi, da so stisnili uboga dekleta.
    • Mene pa jezi, da mi v telefonskem imeniku zraven telefonskih številk ne izpiše še imen. Oziroma, za nekater izpiše, za nekatere pa ne. V čem je finta nimam pojma. V prtlajžniku pa me moti, da ni kljukic za obesiti nakupovalnih vrečk (spet nepotrebno šparanje) in da ni nikjer prostora za dat noter ali nekam pripeti prve pomoči. Potem pa to leži nekam v tri dni in tako majhen in nepraktičen prtljažnik naredi še bolj neuporaben. Desko pa itak imam shranjeno v garaži, da pridobim vsaj malo prostora.  
    • Verjamem ampak z malo več matre.... 
    • Čestitke za nakup, velik varnih km in naj ti dobro služi 
    • Bodo imeli gorila glass ekrane, ki bodo zdržali silo 34G in bodo neuničjivi, ko bo avto za odpis (totalka), bo ekran še vedno predvajal netfilx film. 🤣
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.