Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Vitra že nekaj časa ni približek terencu. Pravzaprav po mojih dolgoletnih osebne izkušnje z njo (l98) nikoli niti ni bila zelo terenec.

Kamiq spada v razred malih SUV. V istega kot CX3. Je pa res da so pri CX3 na osnovo mazde 2 nasadili za številko preveliko karoserijo, kar je v bistvu nateg. Nateg je tudi, da so pri mazdi takoj po objavi da je 80% delov od mazde 2, to novico hitro zbrisal s svoje strani. 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano
pred 21 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Vitra že nekaj časa ni približek terencu. Pravzaprav po mojih dolgoletnih osebne izkušnje z njo (l98) nikoli niti ni bila zelo terenec.

Kamiq spada v razred malih SUV. V istega kot CX3. Je pa res da so pri CX3 na osnovo mazde 2 nasadili za številko preveliko karoserijo, kar je v bistvu nateg. Nateg je tudi, da so pri mazdi takoj po objavi da je 80% delov od mazde 2, to novico hitro zbrisal s svoje strani. 

Jp, saj se strinjam; pri skodi si sledijo kamiq-karoq-kodiaq. Kamiq je konkurenca cx3, karoq recimo da cx30, kodiaqa pa že težje primerjas s čim, sploh ker ima lahko tudi 7sedezev. Verjetno je še najlažje primerljiv z tiguan allspaceom, morda kakšen x-trail.

Vitara... Res je, zadnja generacija je šla že precej bolj med SUVe , ampak vseeno je bolj "resna " ,kot ostali... Verjetno zato,ker so ostali toliko bolj pomehkuzeni. 

Fajn smo odplavali :)

Napisano

In prav vsi tej zgoraj našteti nimajo veze z pravimi terenci. Če jih postaviš v dvo centimetrsko blato ostanejo verjetno prav tam. 

Tako, da ljudje pač kupijo z očmi (in seveda gledajo tudi na kvaliteto) in v tem primeru seveda je mazda daleč spredaj. Še nisem slišal človeka, da bi omenil, da bo kupil suv od škode. Medtem, ko Mazdine suve kupujejo mnogi. In kot drugo, vsak najbrž naredi krog ali dva z avtom in sam ugotovi, kaj rabi in kaj ne. Velika večina pač ne potrebuje gromozanskega prtljažnika montiranega na zadek povprečnega avta. 

Napisano

Nejc sori odplaval si ti z omenjanjem "terencev" ki z malimi SUV nimajo veze. BTW Vitara 100% ni bolj resna od ostalih, na osnovi lastnih izkušenj tudi nekoč ni bila, Dusterjev prodajo v 2WD izvedbi več kot v 4WD. 

Tema je bila zakaj Slivka ki ni nek hrust, občuti utesnjenost v CX3. Razlog se ve - razvajen otrok. 

Napisano
pred 1 minuto je Mraušk Mčk napisal:

Nejc sori odplaval si ti z omenjanjem "terencev" ki z malimi SUV nimajo veze. BTW Vitara 100% ni bolj resna od ostalih, na osnovi lastnih izkušenj tudi nekoč ni bila, Dusterjev prodajo v 2WD izvedbi več kot v 4WD. 

Tema je bila zakaj Slivka ki ni nek hrust, občuti utesnjenost v CX3. Razlog se ve - razvajen otrok. 

"Mogoče nek približek terencu" sem napisal za vitaro in dusterja. Vem, da so pravi terenci nekaj drugega,ne skrbi... Ampak ja... Odplaval sem... 😒

Napisano

haha, kolk je to zabavno brat, ko se fantje udarijo okoli SUV-ov... 🤪

• Všeč 2
  • Žalosten 1

33112_1.png

Napisano
pred 10 urami je Boss napisal:

haha, kolk je to zabavno brat, ko se fantje udarijo okoli SUV-ov... 🤪

Boss, tudi tvoj hatchback pride enkrat na vrsto. 

• Haha 2
  • Zmeden 1

Napisano

Vsaj škatla od SUV-a ni in je vsaj normalnem avtu podoben. Se pa strinjam, da limuzinca bi bilo tisto pravo.

33112_1.png

Napisano
pred 16 urami je Boss napisal:

Vsaj škatla od SUV-a ni in je vsaj normalnem avtu podoben. Se pa strinjam, da limuzinca bi bilo tisto pravo.

Boss, bodi zadovoljen, da imaš najlepši karavan. Na drugem. mestu pa je  škoda... ups, je ni sploh. 😛

https://drivemag.com/red-calipers/the-6-most-attractive-estate-wagon-cars-you-can-buy-right-now

Napisano

Škoda v oblikovanju, ok spet bo nekdo rekel, da so okusi različni, pa vseeno. 1. generacija Yeti mi je simpatičen in najnovejši Superb sedan verzija, vse ostalo pa ... (Rapid je od zadaj še kar všečen in ne preveč tipično Škodilaćki, evo) :)

• Všeč 1
  • Zmeden 1
  • Žalosten 1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 1 minuto je Z M A J napisal:

Škoda v oblikovanju, ok spet bo nekdo rekel, da so okusi različni, pa vseeno. 1. generacija Yeti mi je simpatičen in najnovejši Superb sedan verzija, vse ostalo pa ... (Rapid je od zadaj še kar všečen in ne preveč tipično Škodilaćki, evo) :)

Saj yeti je bila samo ena generacija, je pa bila všečna,ja... Malo premajhna edino... 

Meni je bila za svoje čase prva fabia ok.. res je bil preskok za škodo to.

Pa priznam , da mi je Octavia scout všeč, pa novi superb o obeh različicah.

Za rapida upam,da misliš spaceback varianto, ker tista dvojnica toleda ni ravno lepotica (niti ji ni to namen), Scala mi je pa mikoreceno čudna.

Napisano

Takratek rapid ja, tisti ki ima neko črno linijo zadaj okrog stekla. Ni tok češki dizajn :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 1 uro je Z M A J napisal:

Takratek rapid ja, tisti ki ima neko črno linijo zadaj okrog stekla. Ni tok češki dizajn :D

Ja, tista je bila neka malo višja oprema. Z navadno opremo je bila malo drugačna :)

Napisano

Bodimo realni. Čehi delajo še kar dobre avte, uporabne, z velikimi prtljažniki (zato tudi ne morejo bit lepi) a oblikovno niso glih nek zgled za ostale, so bolj sivo povprečje. Všeč so ljudem, ki imajo radi bolj tradicionalno obliko in hkrati nevpadljivo. Takoj se vidi, da je vzhodnoevropski izdelek. Niti en češki izdelek ni znan po lepem dizajnu. V bistvu je cela vzhodna Evropa bolj boga v oblikovanju. Mi imamo na srečo Lešnika, da dela lepe Mercedese. Pa Elan, da dela lepe smuči. Pa Akrapoviča, da dela najboljše in najlepše izpušne cevi. Imamo tudi srečo, da mi tu gor vozimo najlepše avte. Mazde. 

• Ljubim 1
  • Hvala 1

Napisano

Alo...si resen? Lepi mercedrsi? Kaj je lepega na teh novih mercedesih? 

Napisano
Pred eno uro je Shrek napisal:

Kako kaj je lepega. Korejski dizajn.

Napisano
pred 1 uro je Shrek napisal:

Recimo že A je lep. Še posebej amg  verzija. Pa še nekaj modelov. 

• Všeč 1
  • Ljubim 1

Napisano

Ne vem, kako lahko potem vozite Mazde...kakšna je potem mazda, če je mercedes lep. 

Napisano
pred 54 minutami je Shrek napisal:

Ne vem, kako lahko potem vozite Mazde...kakšna je potem mazda, če je mercedes lep. 

Je lep, a je mazda lepša.In verjetno tudi kvalitetnejše kar se tiče vzdržljivosti. 

Napisano
pred 8 urami je Shrek napisal:

Po resnici, predrag je! 🥴

Napisano

Mercedes je vedno bil drag, ni pa bil včasih kakor tudi Mazde preveč lep. Po lešnikom so oblikovno lepi, grejo se podoben minimalistični design. Lešnik pravi , da stalno da raje eno črto-prelom manj kakor več.

Poslano z mojega SM-G986B z uporabo Tapatalk

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano
Pred eno uro je mazdaman napisal:

Mercedes je vedno bil drag, ni pa bil včasih kakor tudi Mazde preveč lep. Po lešnikom so oblikovno lepi, grejo se podoben minimalistični design. Lešnik pravi , da stalno da raje eno črto-prelom manj kakor več.

Za novo S klaso bi bilo pa bolje,da ga nebi bilo kot pa,da je! Je kot Song yang nekdaj ali kako se že imenuje ta Korejec!:vskalo:

• Všeč 1
  • Žalosten 1
Napisano

Meni je bil Mercedes noro lep kakih 10let nazaj; prejšnji C ali prejšnji E, pa GLK...

Zdaj pa... Preveč klinasta, obla oblika... Edino "karvanski" E mi je od zadaj všeč. 

BMWji prav tako; za prejšnjo karavansko trojko ali petko se (še) vedno obrnem , o zdajšnjih ledvickah ki so postale ledvice,pa skoda besed.

Kakor mi včasih Audiji niso bil všeč , so mi zdaj še najbolj  všečni. 

Napisano
On 10/4/2020 at 5:48 PM, mazdaman said:

Fajn bi blo, da bi znotraj tist bruh od televizorja in "aluminjaste" zračnike za začetek zamenal z nečnim normalnim, potem pa ostalo :D 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.