Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 5 urami je skritikrt napisal:

Kaj to je wifi?😄...ne resno...kdo pa to še z telefonom uporablja?

Ne rečem npr. doma,če si v kaki "vukojebini",in imaš slab signal...samo v trgovini...

Praktično vsak kolikor toliko ok paket ima podatkov k dreka,tako da wifi ne potrebuješ🙄

Kaj pa veš...mogoče je bil pa edini...in se je "izgubil"😂....saj pravijo,da "tudi slepa kura zrno najde".....

Jaz ga uporabljam vedno, ko sem doma. Nastavljen telefon imam tako, da se takoj poveže, ko sem doma ali v delavnici. Tam bolje lovi Wi-Fi. 😊

• Všeč 1
  • Ljubim 1

Napisano

Na, dobil bom tri pike in kazen. V Celju na obvoznici na Kidričevi pazite, ker je nov radar. Po križišču z Mariborsko je najprej omejitev 50 in potem preskoči na 70. Seveda sem se jaz mimo radarja in pred znakom že veselo 67 peljal.

image.png

• Žalosten 1
  • Ni všeč 1
Napisano (urejeno)
pred 9 urami je skritikrt napisal:

Kaj to je wifi?😄...ne resno...kdo pa to še z telefonom uporablja?

Pa še ena zadeva je.

Doma imam na routerju Cloudflare dns-e. Tako da ISP ne more prekupčevati z mojo zgodovino. To pa Telekom/A1 lahko, če sem na podatkih. Za to z domačim WiFijem jim malo statiatiko kazim.

Popravljeno od godlike
Napisano
pred 16 minutami je godlike napisal:

Pa še ena zadeva je.

Doma imam na routerju Cloudflare dns-e. Tako da ISP ne more prekupčevati z mojo zgodovino. To pa Telekom/A1 lahko, če sem na podatkih. Za to z domačim WiFijem jim malo statiatiko kazim.

Saj lahko na mobilcu ročno nastaviš DNS-e ... :P

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 2 urama je Agerg napisal:

Na, dobil bom tri pike in kazen. V Celju na obvoznici na Kidričevi pazite, ker je nov radar. Po križišču z Mariborsko je najprej omejitev 50 in potem preskoči na 70. Seveda sem se jaz mimo radarja in pred znakom že veselo 67 peljal.

image.png

Oh, to je že od poletja tam.... 🥴

Napisano
pred 56 minutami je Bini napisal:

Oh, to je že od poletja tam.... 🥴

@Agerg o to bo pik, da ti bo še Mercator zavidal

33112_1.png

Napisano (urejeno)
pred 1 uro je Jest napisal:

Saj lahko na mobilcu ročno nastaviš DNS-e ... :P

Hvala. Moral bi ja.

Edit: vidim, da Samsung upravlja "varne" DNS-e, če pa padejo, pa ISP-jeve.

Ne vem če bi manual override naredil na Cloudflare 🤔

Popravljeno od godlike

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.