Sam vseeno, neki je da zagori, ampak da pa celo raznese. Hmm to je en čist nov vidik nevarnosti. Kot kaže, gre verjetno za izpust plinov, ki so se nabrali v kabini in ko je bila zmes prava jo je ogenj samo še vžgal do eksplozije.
Te pa kr stisne ko to vidiš. Dva moja največja strahova v avtu, da se prevrneš v kakšen potok tako nesrečno, da ne prideš ven al pa da zgoriš v avtu.
Jaz sem trenutno Mazdo stisnil do konca le v Vrhniški klanec navzgor, tako da niti ne vem kolk je top speed po ravnem a me po pravici povedano ne zanima čist nič.
Tokrat se je pa Domnu tud mal sreča nasmehnila, enkrat za spremembo in je na letalnici zmagal za dobro točko, kar je le en ubogi meter. Sej si zasluži, ker je bil v letošnji zimi dvakrat prikrajšan za tako malo razliko.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.