50keda Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 Ja, to je bilo pred deregulacijo, js sem samo povzel tvoj komentar, kako bo, ko bomo mel deregulirane cene Teh problemov kje je boljši dizel nimam več, pri bencinu pa baje ne gulufajo tolk Citiraj
Alex Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 pred 13 minutami je 50keda napisal: Ja, to je bilo pred deregulacijo, js sem samo povzel tvoj komentar, kako bo, ko bomo mel deregulirane cene Teh problemov kje je boljši dizel nimam več, pri bencinu pa baje ne gulufajo tolk Ampak, a ne gre tudi tvoj avto z 100 oktanskim bolje? Citiraj
50keda Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 Ne, sem probal, ni vidne razlike. Res pa je, da nimam specialne ala Racelogic opreme za merjenje časov xD Moja gre predvsem bolje ko je zunaj hladno, ko mrzel zrak not šopa (žal nimam intercoolerja :P) 1 Citiraj
gregc88 Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 petrol je najvecja šara...verjemi.. Citiraj
50keda Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 @gregc88 rad vrjamem, sam na besedo redko, ko pa bojo tule številke neodvisnih raziskav pa kamot 1 1 Citiraj
Alex Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 pred 43 minutami je 50keda napisal: @gregc88 rad vrjamem, sam na besedo redko, ko pa bojo tule številke neodvisnih raziskav pa kamot Najbrž ugotovitve kakega FB kavč doktorja znanosti za goriva. 1 1 1 Citiraj
Bini Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 pred 3 urami je gregc88 napisal: petrol je najvecja šara...verjemi.. Pred nekaj leti je dizel bil res slab a to zaradi mešanja z bio dizlom in je to bila posledica manjša moč in s tem večja poraba. Takrat smo šli na firmi na omw in poznalo se je pol litra na 100km. Sem pa slišal, da je MOL taboljši pri dizlu in bencinu. Citiraj
Nejc1986 Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 pred 1 uro je Alex napisal: Najbrž ugotovitve kakega FB kavč doktorja znanosti za goriva. Sj bo Potrč hitro naredil kako raziskavo. 1 Citiraj
Alex Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 Danes sem tankal v " sivko" dizel po 0,97€.🤗 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 pred 16 minutami je Alex napisal: Danes sem tankal v " sivko" dizel po 0,97€.🤗 Kje kje? Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Nejc1986 Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 Danes sem videl 0,97eur/ l na hoferju. To je zato,ker je Lado Bizovičar naredil fajn všečno reklamo za hofer, pa zdaj vsi tankamo tam. 1 Citiraj
Boss Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 Haha, še za eno kavico ni prihranka pri polnem tanku. 1 Citiraj
Alex Napisano 3. oktober, 2020 Prijavi Napisano 3. oktober, 2020 pred 7 urami je Boss napisal: Haha, še za eno kavico ni prihranka pri polnem tanku. Jaz sem sicer tankal drugje a prihranek je prihranek. 🤗Toliko, da vidimo, da ne bo takoj skočila cena na 1,5€ kot so trdili nekateri. 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 3. oktober, 2020 Prijavi Napisano 3. oktober, 2020 Mogoče je pa zatišje pred nevihto...pomoje noben noče bit preveč očiten 2 2 1 Citiraj
gregc88 Napisano 3. oktober, 2020 Prijavi Napisano 3. oktober, 2020 pred 12 urami je Bini napisal: Pred nekaj leti je dizel bil res slab a to zaradi mešanja z bio dizlom in je to bila posledica manjša moč in s tem večja poraba. Takrat smo šli na firmi na omw in poznalo se je pol litra na 100km. Sem pa slišal, da je MOL taboljši pri dizlu in bencinu. vsi na sihtu k petrol tankajo nardijo manj ...sploh pozim... in enmu ni vzgal k je blo mrzl in mu prav mehanik...kjes tanku.... zli vn in pjt na mol... in ni blo problemov vec. .. (aja vsi so dizli) sam tankam na petrolu edin motor.... ker je benz in ker ga lahko placam brez da grem dol iz motorja ... kar mi velik pomeni 1 1 Citiraj
Bini Napisano 3. oktober, 2020 Prijavi Napisano 3. oktober, 2020 pred 1 uro je gregc88 napisal: vsi na sihtu k petrol tankajo nardijo manj ...sploh pozim... in enmu ni vzgal k je blo mrzl in mu prav mehanik...kjes tanku.... zli vn in pjt na mol... in ni blo problemov vec. .. (aja vsi so dizli) sam tankam na petrolu edin motor.... ker je benz in ker ga lahko placam brez da grem dol iz motorja ... kar mi velik pomeni Imajo že ime pravo, Petrol-petrolej in zato ne more avto it nikamor 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 3. oktober, 2020 Prijavi Napisano 3. oktober, 2020 Jaz pa ne verjamem, da je kaj velika razlika med samimi ponudniki. Mogoče kakšna zabačena pumpa, kjer je kaksna stara zaloga, sicer pa je meni to bolj rekla-kazala. Sam tankam LPG na Verovškovi, ker je najcenejši plin (v nedeljo še posebej), pa še usput mi je. 2 Citiraj
Alex Napisano 3. oktober, 2020 Prijavi Napisano 3. oktober, 2020 Razlika je sigurno. A ne toliko v navadnih gorivih, bolj v teh super variantah. In pa seveda v raznih dodatkih za zimo proti zmrzovanju v dizel gorivu. Logično je, da ne bodo prodajali enakega goriva v Dolomitih kot v Trstu. 3 Citiraj
Boss Napisano 3. oktober, 2020 Prijavi Napisano 3. oktober, 2020 pred 11 urami je Alex napisal: Jaz sem sicer tankal drugje a prihranek je prihranek. 🤗Toliko, da vidimo, da ne bo takoj skočila cena na 1,5€ kot so trdili nekateri. No, to pa res ni noben rekel... govorimo o cca 10-15 centov podražitev se pravi od 5 do 7,5 EUR na 50 litrski tank. pred 9 urami je gregc88 napisal: vsi na sihtu k petrol tankajo nardijo manj ...sploh pozim... in enmu ni vzgal k je blo mrzl in mu prav mehanik...kjes tanku.... zli vn in pjt na mol... in ni blo problemov vec. .. (aja vsi so dizli) Haha, če ne bi vsa tankanja zadnjih 16 let beležil bi ti mogoče še verjel. Isti kurac je ne glede kje tankaš in je več ali manj vse odvisno os režima vožnje. Pač kratke, mestna al pa hitra vožnja po AC sta čist druga zgodba kot dolge relacije po možnosti po regionalkah. Drugač pa tankam 85% na Petrolu in v zadnjih 25 letih nisem imel nobenih težav ne z dizlom in ne z benzom. 2 Citiraj
Alex Napisano 3. oktober, 2020 Prijavi Napisano 3. oktober, 2020 Sej greš že danes lahko na avtocesto pa daš več... Je možnost že kar nekaj časa. Preplačaš približno toliko, kot omenjaš.Se pravi, da je veliko ljudi že do sedaj veselo plačevalo več pa se ni nihče pritoževal ali delal panike kot sedaj. Izbrali smo lahko, kje je cenejše gorivo. Pač leva propaganda. Citiraj
50keda Napisano 3. oktober, 2020 Prijavi Napisano 3. oktober, 2020 Js še kr hranim pepel za posipanje, zdele se pač zadeve še ne smejo dražat. To bi vsi v luft skakali, zakaj se je šlo deregulirat. Js ocenjujem mesec dni ... potem pa bo: "who let the dogs out?" 1 1 Citiraj
Alex Napisano 4. oktober, 2020 Prijavi Napisano 4. oktober, 2020 (urejeno) pred 7 urami je 50keda napisal: Js še kr hranim pepel za posipanje, zdele se pač zadeve še ne smejo dražat. To bi vsi v luft skakali, zakaj se je šlo deregulirat. Js ocenjujem mesec dni ... potem pa bo: "who let the dogs out?" Tudi, če bi šlo gorivo gor za par centov, bi se kvečemu izenačilo z cenami, ki so že sedaj ob avtocestah in hitrih cestah. Se pravi, da ne bi bilo nič kaj tako spektakularnega. Je pa tudi res, da če se to zgodi, bodo razni pop tv in RTV slo to pompozno pumpali, da je to kriminal, pa nedopustno, pa takoj se bodo pojavile razne Tarče, kam odteka denar od prodanih goriv, da sedaj bodo pa otroci kar naenkrat lačni, ker bomo morali odšteti par evrov več za tank. Kje so bili pa do sedaj, ko so prejšnje vlade sprostile cene goriv ob avtocestah in cene plina? Itak levim ni nikoli prav. Tudi sedaj, ko je cena 1€že toliko časa, kot še nikoli, skačejo v luft, da je še vedno predrag, da bi lahko vlada prepolovila trošarino. Aja? Kje so pa bile prejšnje vlade, ko so samo nabijale trošarino in smo imeli daleč okoli nas najdražje gorivo? 🧐 Popravljeno 4. oktober, 2020 od Alex Citiraj
Boss Napisano 4. oktober, 2020 Prijavi Napisano 4. oktober, 2020 Ti pa si tak navijač tele oblasti, da ga ni para naokoli. Prej si skos od navdušenja skakal pri ceni 1 EUR. Zdaj, ko je pa tega konec ti je pa kar naenkarta vseeno al bo šla cena gor. Kar koli naredijo , pa če se ti še poserjejo na tvojo lepo rdečo Mazdo boš našel opravičilo zakaj je to dobro in da so samo levičarji nevoščljivi, ker se ni šef vlade posral tud na njihove avte. Škoda edino to, da ne razumeš kaj so nabavne cene, kaj so dajatve in kaj so marže in zakaj je pri dupolu pomembno, da se cene regulirajo. Sicer pa če meni ne verjameš, pa vprašaj ministra VIzjaka zakaj je celo kredit vzel za nabavo delnic največje firme za pogonska goriva v Slo. Ti bo verjetno znal podrobno razložit, da če bodo nekje se mastili z dobički bodo nekateri drugi morali to plačati. Ja ugibaj kdo so tisti drugi. 😉 1 1 Citiraj
FuManchu Napisano 4. oktober, 2020 Prijavi Napisano 4. oktober, 2020 Včeraj točil še vedno za 1€/liter. Koliko časa še... bomo videli. 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.