Skoči na vsebino

Sprememba cene goriv

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 35 minutami je MazdaBoy napisal:

Evo ga na ,so ja rekli ,da odkar je €  se jim vse draži,derivati so izjema.....🤗😉

Napisano

Kaj zdej? A čakam jst jutri zjutraj ob 5:55 pred petrolom?

• Všeč 1
  • Haha 1

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano

Jest bom sel jutri tankat… mam se ene 15 km range-a … ;) pa itak danes nimam namena vec nikamor it… Ce bom pa kam sel, bom pac sel tankat danes ;)

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Ob vladnem zvišanju trošarin se bo cena dizelskega goriva na bencinskih servisih zunaj avtocest opolnoči znižala za štiri cente na 1,489 evra za liter, cena 95-oktanskega bencina pa bo ostala pri 1,355 evra za liter. Kurilno olje se bo pocenilo za 6,8 centa na 1,083 evra.

AVTO-MAGAZIN.METROPOLITAN.SI

Bo jutri Slovenija sledila Hrvaški? Vlada je razkrila nove cene naftnih derivatov.

lp

Thomas

image.png

Napisano (urejeno)

Evo. O tem sem govoril. Holobu zmanjkuje denarčkov, pa ga mora pobrati od vas,ki ste ga volili. 😉

To je šele začetek skubljenja naroda. 😊

https://demokracija.si/fokus/konkretnega-znizanja-cen-pogonskih-goriv-ne-boste-obcutili-vlada-je-to-preprecila-z-zvisanjem-trosarin/

Popravljeno od Alex
  • Všeč 1
  • Haha 1

Napisano
pred 51 minutami je Alex napisal:

Evo. O tem sem govoril. Holobu zmanjkuje denarčkov, pa ga mora pobrati od vas,ki ste ga volili. 😉

https://demokracija.si/fokus/konkretnega-znizanja-cen-pogonskih-goriv-ne-boste-obcutili-vlada-je-to-preprecila-z-zvisanjem-trosarin/

Ej, lahko pa svobodno prehajamo čez občine 🙌

Kje pa je Twittler zadnje čase?

Napisano

Use nam bodo pobral kar mamo. Pol pa še čez občino ne bomo mogli,..razen peš

• Všeč 2
  • Haha 1

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano (urejeno)
pred 6 urami je Alex napisal:

Ti še kar beri Demokracijo in podobne vire. Vedno bolj mi je jasno, zakaj ga tako sekaš mimo. 🙃 

Res so lumpi, samo ne ti, za katere ti misliš oz. so verjetno manjši. Ti bom še drugič dokazal, na neodvisen drug način. :)

Poglej si višino trošarine, ki jo je kasirala vlada JJ, ko je uvedla populistično ceno 1€, hkrati pa udirala kupce bencina s trošarino 0,51 €/liter 😞

image.png

Vir: https://www.gov.si/teme/cene-naftnih-derivatov/

In vlada RG (po tvoje Holoba) je v ponedeljek na dopisni seji trošarino za bencin dvignila na kar 0,37 €/liter.

image.png

Vir: http://www.pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?id=URED8604

Zate @Alex je trošarina 0,37 €/liter (27,9% cene bencina) skubljenje nas s strani vlade RG,  trošarina 0,51 €/liter (51,4 % cene bencina) pa dobrota vlade JJ. 😂

Popravljeno od Janez007
  • Všeč 3
  • Haha 2
  • Ljubim 1
  • Ni všeč 1
Napisano (urejeno)
Pred eno uro je Janez007 napisal:

Ti še kar beri Demokracijo in podobne vire. Vedno bolj mi je jasno, zakaj ga tako sekaš mimo. 🙃 

Res so lumpi, samo ne ti, za katere ti misliš oz. so verjetno manjši. Ti bom še drugič dokazal, na neodvisen drug način. :)

Poglej si višino trošarine, ki jo je kasirala vlada JJ, ko je uvedla populistično ceno 1€, hkrati pa udirala kupce bencina s trošarino 0,51 €/liter 😞

image.png

Vir: https://www.gov.si/teme/cene-naftnih-derivatov/

In vlada RG (po tvoje Holoba) je v ponedeljek na dopisni seji trošarino za bencin dvignila na kar 0,37 €/liter.

image.png

Vir: http://www.pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?id=URED8604

Zate @Alex je trošarina 0,37 €/liter skubljenje s strani vlade RG,  trošarina 0,51 €/liter pa dobrota vlade JJ. 😂

Ovca | Živalski vrt Sikaluzoo

Vztrajam-Manjka dinarčkov. 😉Ti kar podpiraj tvojega  holobčka, do konca leta ga boš še krepko preklinjal. 😉

Tako, kot bo zapufal to našo  državo golobnjak, je ni še nihče. 😉

IMG_20230215_193829.jpg

Popravljeno od Alex

Napisano
pred 5 minutami je Alex napisal:

Vztrajam-Manjka dinarčkov. 😉Ti kar podpiraj tvojega  holobčka, do konca leta ga boš še krepko preklinjal. 😉

Tako, kot bo zapufal to našo  državo golobnjak, je ni še nihče. 😉

To praviš na osnovi dokazov ali kart? 😂

Mi je žal, ker si ljudje ne znajo sami ustvariti slike na osnovi dejstev, ampak raje verjamejo lažnivcem. 😩

• 2 tedna kasneje...
Napisano
WWW.RTVSLO.SI

Za liter 95-oktanskega bencina bo treba od polnoči zunaj avtocestnega omrežja odšteti 1,359 evra, kar je 0,4 centa več kot v preteklih 14 dneh. Regulirana cena litra dizla po...

lp

Thomas

image.png

Napisano
pred 10 urami je Jest napisal:
WWW.RTVSLO.SI

Za liter 95-oktanskega bencina bo treba od polnoči zunaj avtocestnega omrežja odšteti 1,359 evra, kar je 0,4 centa več kot v preteklih 14 dneh. Regulirana cena litra dizla po...

Zadnji cajt, da se cene bencin vs disel malo zbližajo, ker dizlaši že  nekaj časa točijo solze.... :hohoho:👍

Napisano
pred 9 urami je Bini napisal:

Zadnji cajt, da se cene bencin vs disel malo zbližajo, ker dizlaši že  nekaj časa točijo solze.... :hohoho:👍

Saj se bo nič bat. Že sedaj je vlada dvignila trošarine...

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 11 urami je Bini napisal:

Jaz pa se ne strinjam.

Dizl in bencin bi morala imeti vedno iste trošarine.

Tak pa se je vsa leta umetno preferiralo dizl.

Napisano
pred 9 urami je SpEkTr napisal:

Ampak potem boš imel dražji kruh in vse ostalo kar paše zraven.

Zakaj?

Saj pa se firmam trošarine vrača. Al sem v zmoti?

Napisano
dne 28. 2. 2023 ob 7:37 je Bini napisal:

ha ha, pr šparovčku 5.5l/100 km relacija še ni krize 😆

Napisano
pred 28 minutami je DonFelipe napisal:

Počasi bo potrebno preklopliti na Aixama poleg rednega vozu.

To je una gajba za krompir na kolesih?

Za v gostilno je. 

• Všeč 1
  • Haha 3

N7rRRL1.jpg

Napisano (urejeno)

Verjetno je res mislil, do prve gostilne in domov, za kam naokoli verjetno ni preveč varen. Kolk pa sploh to gre po števcu? 25km/h?

Popravljeno od MazdaBoy

Napisano
pred 6 urami je DonFelipe napisal:

Ali pa za kam naokoli če ne želiš nisi v Zokilandu.

Ali pa za prevoz parih nutrij, za znameniti NU3JAŠKI PLES. :)

(ja sej vem, enmal sem kreljo, hehe)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ti si čist v UI padu in sploh ne razmišljaš več s svojo glavo. Kaj je Mazda 2.2, kaj je Honda 2.2, kaj pa je VW 2.0. Brez navedbe modela, oblike modela in da govorimo o isti velikosti in kategoriji avtov potem se lahko pogovarjamo. Tko pa tale tabelca pove praktično nič.    Primerjat bi moral Mazda 6 sedan, Passat sedan in Honda Accord sedan, seveda z enakim menjalnikom pa da vidimo.
    • A to ti gorenje sponzorsko podari izdelke, da si vedno na gorenju       A to ti gorenje sponzorsko podari izdelke, da si vedno na gorenju 
    • Veliko je tukaj "rekla čula kazala"...določeni starejši imajo več,pa ne veliko...bolj je na tem,kake cuge dobiš in kake šihte...starejši dobijo seveda boljše,mlajši ga pa nafukajo...če si instruktor je pa druga zgodba,samo teh jebolj malo...mularija pa-vem od tistih,ki so šli od privatnikov k SŽ...v poprečju kot sem napisal 200-300€ več. Na SŽ je le nalo več reda in so pravičnejši turnusi,za to pa jih je zadnjih par let kar nekaj prestopilo.
    • Zdaj je že nekaj od tega, lahko da sem zamešal. Ampak ja, moral je v LJ po služben avto, na Hodoš po vlak. Na koncu služben avto so LJ iz Kopra.   Služben čas bi se naj začel in ustavil v LJ. Kljub temu da je dom 100km stran.   Pod to se podpišem. Tudi sam sem podobnega mnenja.   Mislim, da je razlika večja. Se pa strinjam zakaj ne it tja.
    • Sem že napisal, da imam na SŽ 1350 bruto plačo po pogodbi. Pusti dodatke. Ko se poškoduješ in si v bolniški, teh dodatkov ni...  Niso vse budale iste...nekatere so tudi diplomirane. 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.