Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 4 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Holobu se že ne bom dal kupit za 70c. Sem tankal včeraj po pošteni ceni.

Vidiš, tako si za razliko nisi mogel privoščit kapučina iz avtomata. 😆

Napisano

Mislim, da ga tako ali tako ne bi.

Pri električnih traja toliko časa, da lahko dva kapučina spiješ - pa še precej ju moraš "raztegnit". 

Pri ICE je tako hitro polno, da ti avtomat v tem času komaj skuha enega, kaj šele, da bi ga še popil...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Evo, konec ljubezni do Petrola.

Tankal sem sredi kraja z največ prebivalci (če rečem kaj drugega, so že ble reklamacije) in na ročki E10.

Bom pa Orbana tankal, pa ko bo dovolj plusa pa 100-tko pri njemu.

Napisano

Kaj pa je bilo?

Jaz zdej konstantno 100ko na Shellu, da mal podprem Ferrari :D

Drugače zato, ker so potem tisti avtočki ceneje, da jih dam nečakom :) 

Napisano

E10 je bil.

Petrol je edini, ki je še imel strogo E5.

100tka me boli, ker je grdo dražja. In mislim, da jo bom na Molu najceneje dobil. Sploh če kartico podelim okoli, da nas bo več imelo korist.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Sem ravno posodobil aplikacijo in mi odpre  aplikacijo takoj potem naprej v tem poju, ki je na tvoji sliki pa cca. 2s.😉
    • E10 je bil.   Petrol je edini, ki je še imel strogo E5.   100tka me boli, ker je grdo dražja. In mislim, da jo bom na Molu najceneje dobil. Sploh če kartico podelim okoli, da nas bo več imelo korist.
    • Kaj pa je bilo? Jaz zdej konstantno 100ko na Shellu, da mal podprem Ferrari Drugače zato, ker so potem tisti avtočki ceneje, da jih dam nečakom  
    • Zdravo.   Bom kar v tole temo napisal, lahko pa odgovori tudi kdo drug kot dr. Pelko, če slučajno ve odgovor. Na svoji Mazdi 6 sem naredil delno generalko motorja (menjava batnih obročkov, ojničnih ležajev, teflonov,....). Sedaj ko sem vse skupaj sestavil nazaj skupaj mi avto vžge, vendar po sekundi ali dveh ugasne. Če mu dodam plin ne ugasne, vendar slišim pokanje (misfire). Preveril sem položaj senzorja pri jermenici na glavni gredi, ki je bil napačen in sem ga potem prestavil tako, da je pri zgornjem položaju prvega bata na sredini 20 zoba na jermenici. Vendar avto še vedno ugasne takoj po zagonu.   Sam nimam več idej kaj bi lahko bilo. Sem še klical kolega, ki bo lahko v ponedeljek popoldan na avto priklopil računalnik, da vidim če bo kakšne napake izpisal. Sam imam en star OBD BT adapter, ki pa mi pri povezavi z aplikacijo Torque javlja napako in mi je danes prvič prebral napako, ki pa je bila vezana na senzor stopalke za plin.  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.