Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 4 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Holobu se že ne bom dal kupit za 70c. Sem tankal včeraj po pošteni ceni.

Vidiš, tako si za razliko nisi mogel privoščit kapučina iz avtomata. 😆

Napisano

Mislim, da ga tako ali tako ne bi.

Pri električnih traja toliko časa, da lahko dva kapučina spiješ - pa še precej ju moraš "raztegnit". 

Pri ICE je tako hitro polno, da ti avtomat v tem času komaj skuha enega, kaj šele, da bi ga še popil...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Evo, konec ljubezni do Petrola.

Tankal sem sredi kraja z največ prebivalci (če rečem kaj drugega, so že ble reklamacije) in na ročki E10.

Bom pa Orbana tankal, pa ko bo dovolj plusa pa 100-tko pri njemu.

Napisano

Kaj pa je bilo?

Jaz zdej konstantno 100ko na Shellu, da mal podprem Ferrari :D

Drugače zato, ker so potem tisti avtočki ceneje, da jih dam nečakom :) 

Napisano

E10 je bil.

Petrol je edini, ki je še imel strogo E5.

100tka me boli, ker je grdo dražja. In mislim, da jo bom na Molu najceneje dobil. Sploh če kartico podelim okoli, da nas bo več imelo korist.

• Všeč 1
  • Ljubim 1
Napisano (urejeno)

Shell ima tudi še E5.

Ja 100ka je kar zasoljena, ampak meni se trenutno ne pozna ker se bolj z vlakom ali pa službenim vozim :) Pa še ajzenponarska božičnica je bla :D 

Popravljeno od g.Wankel

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Mejduš, kakšna pocenitev! Saj sploh ne vem, kam bom zdaj z viškom denarja, ki ga ne bom porabil za nafto...

SIOL.NET

Na bencinskih servisih po Sloveniji bodo v torek začele veljati nove cene goriv. Po ocenah portala Finance se bodo pogonska goriva v torek pocenila. Bencin bo od 16. decembra cenejši približno za tri cente, še...

serviser.gif

Napisano
pred 12 minutami je Slivka napisal:

Mejduš, kakšna pocenitev! Saj sploh ne vem, kam bom zdaj z viškom denarja, ki ga ne bom porabil za nafto...

SIOL.NET

Na bencinskih servisih po Sloveniji bodo v torek začele veljati nove cene goriv. Po ocenah portala Finance se bodo pogonska goriva v torek pocenila. Bencin bo od 16. decembra cenejši približno za tri cente, še...

Tebi se bo gorivo pocenilo 2x toliko kot meni, kaj bi še rad? 😀

Napisano (urejeno)
pred 25 minutami je Bini napisal:

Če bom 1000 L. kurilca vzel se bo pa kar nekaj poznalo... :ouje:

Ti še kuriš kurilca, tako kot jaz? ☹️

Popravljeno od Janez007
Napisano
pred 1 minuto je Slivka napisal:

Zato pa je veliko izpušnih cevi rdeče barve...

.... za ogrevanje je to, CX-30 zaenkrat še ne gre na to brozgo čeprav ima X motor.....:nevem:

Napisano
pred 2 minutama je Bini napisal:

.... za ogrevanje je to, CX-30 zaenkrat še ne gre na to brozgo čeprav ima X motor.....:nevem:

Brozgo?

Petrol oglašuje, da je enakovreden pravemu gorivu:

serviser.gif

Napisano
pred 5 minutami je Slivka napisal:

Brozgo?

Petrol oglašuje, da je enakovreden pravemu gorivu:

Ja, ja samo bencin je bencin.... 🤗😉

Napisano
pred 4 minutami je Bini napisal:

Ja, ja samo bencin je bencin.... 🤗😉

Saj veš, kmet an s hribu doma...

Začelo se je s kurilcem, pa nisem bil pozoren, da niso vsi dizelaši...

serviser.gif

Napisano

Jaz sem ostal brez besed... Golob je pa le en navaden lopov, ki bi nam samo kradel iz denarnic... a ni tako? :nevem:

33112_1.png

Napisano

Zadosti nam krade na vse možne načine. No saj ne bo več dolgo.

• Všeč 1
  • Zmeden 1

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano
pred 41 minutami je Tilen5 napisal:

Sam izvajalec se bo spremenu 😀

Napisano
pred 3 urami je Boss napisal:

Jaz sem ostal brez besed... Golob je pa le en navaden lopov, ki bi nam samo kradel iz denarnic... a ni tako? :nevem:

Bombončki, bombončki... za naivne. Je tebi in meni in vsem ostalim za časa svoje "vladavine"že toliko pobral, da je teh par centov blažev žegen. 😉

pred 1 uro je Tilen5 napisal:

Itak.👍

Napisano

Največja ironija se mi zdi, da folk ki dela/je delal v/za zavarovalnice, ki so ljudi najbolj nategnile in pokradle, potem priča o drugih :D

Napisano
pred 4 urami je Boss napisal:

Tako je.

Dol z Holobom.

Naj nam krade kdo drug. Tak ki smo ga že navajen. 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano
pred 16 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Naj nam krade kdo drug. Tak ki smo ga že navajen. 

Tako, naj da še drugim spet možnost, da nam kradejo... ne pa da hoče vse sam zase.... kje je tu enakopravnost? 

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Vietnam mogoče še. Kitajci pa ne delajo več za pest riža. Je standard močno zrasel.    O kvaliteti itak da nebi. Ker na zniževanju le te temelji kapitalizem kot ultimativni družbeni red. Za to smo se vendare boril!  
    • Tko nekak, čeprav je glavni vzrok pač tipično kapitalističen - pohlep. In z vsako stvarjo gre po isti poti - le kdaj jih bo izučilo al je vonj in barva denarja preveč močna droga.
    • Evo nov dan in nov problem. Jaz ne vem kaj več narediti...   Avto je bil kupljen nov septembra... In mesec po nakupu so se začeli problemi.    Grem na servis saj imam počasi dovolj tega avta...   Danes sem skoraj ostal pred firmo ob dveh...    Odklenil je še ampak ko sem probal zalaufat... Ključ ni zaznan opozorilo... Jasno avta nisem mogel več zaklenit.    Potem je le zalaufal...  Zamenjal baterijo ampak ne dela.    Šele rezervni dela ...    
    • No vidiš, ja tud to bi se lahko zgodilo... eni biki se radi v rdečo barvo zaganjajo, drugi pa v rumeno modro. OLE
    • Tako, naj da še drugim spet možnost, da nam kradejo... ne pa da hoče vse sam zase.... kje je tu enakopravnost? 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.