Tilen5 Napisano 30. december, 2025 Prijavi Napisano 30. december, 2025 DOL S HOLOBOM! 1 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Alex Napisano 30. december, 2025 Prijavi Napisano 30. december, 2025 pred 1 uro je Boss napisal: Dost si upa tale Holob, a ne. Bo JJ prišel bo spet red ne pa ta golobnjak. Če ne bo šlo drugače bo pa s policijsko uro, omejevanje na občine pa mal špricanja ljudi s solzivcem in dimnimi bombami. Super bo, ne pa zdaj k se nič dramatičnega ne dogaja in je živ dolgčas. Ne preveč skrbet Alex, volitve so pred vrati pa bo spet red in ne bo več pocenitev goriv, ker ne bodo rabili bombončke talat. Bo šlo še nekoliko gor, ker bodo regulacijo cen odpravili za večje dobičke delničarjev naftašev. V glavnem leto 2026 bo super, ker se bomo znebili reguliranih cen in Holobovih bombončkov. Pred volitvami bo v vsakem primeru enako. Bo pa vsaj vmes bolj normalno, ne bo toliko neumnosti na dnevnem redu. V bistvu jih sploh ne more biti toliko, koliko so jih tej tvoji kekci v teh par letih naredili. Za celo telenovelo.😄 1 1 Citiraj
Boss Napisano 30. december, 2025 Prijavi Napisano 30. december, 2025 pred 49 minutami je Alex napisal: Bo pa vsaj vmes bolj normalno, ne bo toliko neumnosti na dnevnem redu. Od kar jemljem Bilobil se spomnim tudi bredholobnih časov in tudi še kaj dlje nazaj... Zdejle majo prednovoletno znižanje kapsul, pa bom zalogo dopolnil, da ne bom živel v zablodah kratkotrajnega spomina. A gremo v forumski group buy? ** ** Za posledice in raznorazne travme neprijetnih resnic ne odgovarjam. 2 Citiraj
Slivka Napisano 31. december, 2025 Prijavi Napisano 31. december, 2025 Še po televiziji je bilo, da je tole en cirkus... 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
g.Wankel Napisano 31. december, 2025 Prijavi Napisano 31. december, 2025 (urejeno) Uau, kaj vi mate televizijo? To je pa kar napredno Nova TV tudi tok dobro dela kot v Kopru? Popravljeno 31. december, 2025 od g.Wankel 1 Citiraj
Slivka Napisano 31. december, 2025 Prijavi Napisano 31. december, 2025 Kmalu... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Jest Napisano 12. januar Prijavi Napisano 12. januar Cene goriv gredo jutri gor/dol 😜 Liter bencina s torkom dražji, liter dizla cenejši | 24ur.com WWW.24UR.COM S torkom se znova spreminjajo cene goriv. Liter 95-oktanskega bencina bo ob nespremenjenih trošarinah z 1,384 evra dražji za 0,3 centa, liter dizla pa se bo za toliko pocenil in bo stal 1,404 evra. Kurilno olje se bo... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 12. januar Prijavi Napisano 12. januar Vidiš, @Boss ima dizla, pa mu je Golob zrihtu cenejšo nafto. Za ostale pa dražji bencin, da sofinancirajo tisto nafto... Pa ne preveč resno vzet... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
g.Wankel Napisano 12. januar Prijavi Napisano 12. januar Ma jaz tankam 100ko dokler se oblast ne zamenja. Citiraj
Slivka Napisano 13. januar Prijavi Napisano 13. januar Eeee, @Boss, ti naš tanartabolš prjatu... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Mraušk Mčk Napisano 14. januar Prijavi Napisano 14. januar Po besedah uslužbenca na črpalki pri Komendi imajo na Shellu danes tabol dizel za ceno taslabga. Za lastnike vozil z bencinskim motorjem je ta ugodnost tudi zagotovljena, praznjenje rezervoarja in lajtung pa potem izvedejo na lastne stroške. 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano torek ob 10:25 Prijavi Napisano torek ob 10:25 @Boss, kaj je zdaj to? Te Golob nima več rad? Od danes nove cene goriv. Koliko več boste odšteli? N1INFO.SI Opolnoči so se podražili tako bencin in dizel kot kurilno olje. Ti nisi več naš tanartanajtabolš prjatu... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano torek ob 10:58 Prijavi Napisano torek ob 10:58 pred 18 minutami je Slivka napisal: @Boss, kaj je zdaj to? Te Golob nima več rad? Ma je rekel, da ker nimam nadzora nad Mazda forumu in ker preveč članov pljuva čez njega zaradi goriv in ostalega... ma v glavnem, da skratim - je rekel samo "jeb***e se, banda nehvaležna" 😱Jaz sem čist v šoku. 1 Citiraj
Carot Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami Ob četrtkih imajo na nekaterih Shellovih črpalkah Vpower Diesel za ceno navadnega. 1 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami Ja, na Brezovici kar prodajalec do tebe pride, da te opomne to. Citiraj
Alex Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami Pred eno uro je Carot napisal: Ob četrtkih imajo na nekaterih Shellovih črpalkah Vpower Diesel za ceno navadnega. Poznam. Danes tankal v 6-ko to super župco. Pa še nagradno igro za 1500 litrov goriva imajo. In itak na splošno najboljši bencin E5. Shell je zakon. 2 Citiraj
godlike Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 8 urami je Alex napisal: itak na splošno najboljši bencin E5. Tudi pri njih se je pojavljat začel E10 95. Citiraj
Alex Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama (urejeno) Pred eno uro je godlike napisal: Tudi pri njih se je pojavljat začel E10 95. V Semedeli in Izoli zaenkrat še ne. Popravljeno pred 2 urama od Alex Citiraj
NevLado Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 12 urami je Carot napisal: Ob četrtkih imajo na nekaterih Shellovih črpalkah Vpower Diesel za ceno navadnega. in kaj je fora, ne gre v promet? Citiraj
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro V Novi Gorici se zaenkrat še dobi E5. Ja, vem, zame so edino dizelaši tisti ta-pravi. Ma dvokolesna Honda, Jonsered 630 in Efco 132S nočejo delati na dizel... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.