Alex Napisano 30. januar Prijavi Napisano 30. januar (urejeno) pred 41 minutami je Boss napisal: Boš to mojemu sodelovcu razložil. Zadnje leto redno tanka na Shellu predvsem takrat, ko imajo to akcijo. Prej je tankal drugje. Zdaj ma avto na servisu, poraba šla gor za dva litra in olje mu kuri. Zdej a je to gorivo kakor koli kaj krivo al pa je problem ker je to Ford (S-max dizel) ne bom ugibal. V glavnem Fabija ga trenutno prevaža naokoli. Mu je pa vseeno čudno, da ga je mahenkar poklical in vprašal kje tanka, ampak drugega mu pa mehankar še ni povedal kje bi bil vzrok. Ford??🤣🤣 Naj si sodelavec najprej kupi pravi avto, potem pa naj tanka na Shellu. 😉 Popravljeno 30. januar od Alex 1 2 Citiraj
Alex Napisano 30. januar Prijavi Napisano 30. januar pred 37 minutami je Boss napisal: Boš to mojemu sodelovcu razložil. Zadnje leto redno tanka na Shellu predvsem takrat, ko imajo to akcijo. Prej je tankal drugje. Zdaj ma avto na servisu, poraba šla gor za dva litra in olje mu kuri. Zdej a je to gorivo kakor koli kaj krivo al pa je problem ker je to Ford (S-max dizel) ne bom ugibal. V glavnem Fabija ga trenutno prevaža naokoli. Mu je pa vseeno čudno, da ga je mahenkar poklical in vprašal kje tanka, ampak drugega mu pa mehankar še ni povedal kje bi bil vzrok. Shell je z naskokom najboljše gorivo. Ga ne priporoča Ferrari zastonj. Ostane ti Petrol,kjer vlada slo mafija in je najslabše gorivo in pa mol, kjer uporabljajo vodkarsko nafto. Torej odpadeta oba kot gumb z gat. Citiraj
g.Wankel Napisano 30. januar Prijavi Napisano 30. januar Spet smo prišli do iste debate kot pred meseci, nismo pa takrat dorekli, če gre vse iz istega tanka? 2 1 Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
godlike Napisano 30. januar Prijavi Napisano 30. januar Jaz sem ugotovil, da vozijo od bližnjih. Torej Shell na primorske je iz Italije. Gori ziher ni. Pred eno uro je Boss napisal: Samo nalepko so pozabili zamenjat al majo pa Petrolovo nafto. Če se pogovarjamo o gorivu (bencinu). Citiraj
Alex Napisano 30. januar Prijavi Napisano 30. januar pred 41 minutami je godlike napisal: Jaz sem ugotovil, da vozijo od bližnjih. Torej Shell na primorske je iz Italije. Gori ziher ni. Če se pogovarjamo o gorivu (bencinu). Tako je. Shell vozi goriva iz Italije, Petrol iz Hrvaške, mol iz madžarske, ki je lakaj vodkarjev. Dileme ni, katero gorivo je najboljše. Potem so tu še dodatki, ki zopet naredijo razliko. Citiraj
Boss Napisano 30. januar Prijavi Napisano 30. januar Pred eno uro je godlike napisal: Če se pogovarjamo o gorivu (bencinu). aja o bencinu... tist je šele scavnica Citiraj
Shrek Napisano 30. januar Prijavi Napisano 30. januar pred 51 minutami je Alex napisal: Tako je. Shell vozi goriva iz Italije, Petrol iz Hrvaške, mol iz madžarske, ki je lakaj vodkarjev. Dileme ni, katero gorivo je najboljše. Potem so tu še dodatki, ki zopet naredijo razliko. Kam gre pa gorivo iz Kopra? 1 Citiraj
godlike Napisano 30. januar Prijavi Napisano 30. januar (urejeno) pred 56 minutami je Alex napisal: Tako je. Shell vozi goriva iz Italije, 100% Shell v MB ne vozi iz Italije. Potem ne bi bil E10. pred 26 minutami je Boss napisal: aja o bencinu... tist je šele scavnica Ja ne vem. Mogoče ti tankaš posebni E5 dizel. Samo tak mimo grede, dizl je B7 in podobno. Ne more bit E... Popravljeno 30. januar od godlike Citiraj
Alex Napisano 30. januar Prijavi Napisano 30. januar pred 47 minutami je godlike napisal: 100% Shell v MB ne vozi iz Italije. Potem ne bi bil E10. Ja ne vem. Mogoče ti tankaš posebni E5 dizel. Samo tak mimo grede, dizl je B7 in podobno. Ne more bit E... Možno ,da ne vozijo v MB. Ker je sedaj Shell tako E5 kot E10. V Koper ga vozijo sigurno. Citiraj
NevLado Napisano 5. februar Prijavi Napisano 5. februar A ni tko, da iz Rijeke na HR natankajo v INA rezervoarje, potem gre pa od tam 50% v Slo Citiraj
Alex Napisano 5. februar Prijavi Napisano 5. februar pred 2 urama je NevLado napisal: A ni tko, da iz Rijeke na HR natankajo v INA rezervoarje, potem gre pa od tam 50% v Slo Ja, v Petrolove črpalke in Ina. Citiraj
Slivka Napisano 5. februar Prijavi Napisano 5. februar Taka goriva Shell deklarira pri nas: Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
50keda Napisano 7. februar Prijavi Napisano 7. februar Pri vas se tako malo tanka da majo še E5 od lani xD Drugod so že moral prpelat novega in s tem tudi E10 4 2 Citiraj
Janez007 Napisano 7. februar Prijavi Napisano 7. februar Da niso samo nalepke stare? Copilot pravi: 2 Citiraj
Boss Napisano 8. februar Prijavi Napisano 8. februar Ej, a se že kej držite za denarnice in ali bodo spet tanjše? Pisunčki vas s temi naslovi opozarjajo, da bo od torka naprej grozno, ker se bo liter goriv podražil za cent ali dva. Golube silni pa molči. Citiraj
Bini Napisano 8. februar Prijavi Napisano 8. februar Nimamo kaj jamrat pri 1.5€ z zašimi plačami. 🤗 V Tanzaniji je 1.0€ pri povp. plači 200€ 🥴 3 Citiraj
Alex Napisano 9. februar Prijavi Napisano 9. februar pred 10 urami je Boss napisal: Ej, a se že kej držite za denarnice in ali bodo spet tanjše? Pisunčki vas s temi naslovi opozarjajo, da bo od torka naprej grozno, ker se bo liter goriv podražil za cent ali dva. Golube silni pa molči. Predvolilnih bombončkov je zmanjkalo.Sicer pa , kot opažamo(te) niso zalegli kaj dosti. Zato pa bodo šla goriva drastično gor. Rabijo denarčke.😉 Citiraj
Boss Napisano 9. februar Prijavi Napisano 9. februar Tako je Golob bo zaslužil na mediteranski borzi naftnih derivatov. Pa ta tip je res pameten in si zasluži met še en mandat. 2 Citiraj
etcho Napisano 9. februar Prijavi Napisano 9. februar Mandat si zasluži tale: Ampak samo pod pogojem, da bo dirkališče udejanil. 😁 2 1 Citiraj
Janez007 Napisano 9. februar Prijavi Napisano 9. februar pred 4 minutami je etcho napisal: Ampak samo pod pogojem, da bo dirkališče udejanil. 😁 Odvisno od njegovega šefa ... 😁 4 3 1 Citiraj
Slivka Napisano 10. februar Prijavi Napisano 10. februar Obisk bencinske črpalke od danes znova dražji, koliko več boste odšteli N1INFO.SI Opolnoči so se podražili bencin, dizel in kurilno olje. Nove cene bodo veljale do vključno 23. februarja. Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 21. februar Prijavi Napisano 21. februar https://n1info.si/gospodarstvo/od-torka-nove-cene-goriv-koliko-boste-po-novem-odsteli-za-bencin-in-dizel/ Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Jest Napisano 23. februar Prijavi Napisano 23. februar Opolnoči podražitev naftnih derivatov | 24ur.com WWW.24UR.COM Opolnoči se bodo ob nespremenjenih trošarinah zvišale regulirane cene naftnih derivatov. 95-oktanski bencin se bo podražil za 1,5 centa na 1,436 evra, dizelsko gorivo za 0,3 centa na 1,465 evra za liter in... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 24. februar Prijavi Napisano 24. februar Mi je Golob povedal, da si ni upal posečt v trošarine, ker ga bodo drugače prali na soočenjih zakaj bombončke tala. Tko, zdaj veste. 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 24. februar Prijavi Napisano 24. februar Mene je le strah, da bo po volitvah posegel v trošarine... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.